September 2009 archive

Konkurranse!!!

 

DSC00293

 

Vi har vært så heldige å fått testet de nye kule runde leppepomadene fra eos. Dere kan ikke ha unngått å se de fargesprakende runde små eggene som ligger rundt omkring på diverse parfymerier. Isåfall er det bare å ta turen innom for dette er vinterens must. Du kan også kjøpe disse her for kr 79,-.Lekkert design, herlig duft og en drøm for såre eller tørre lepper. Disse må dere teste. 

For å få lepper som ser velpleide og sunne ut, har eos laget en 95 % økologisk, 100 % naturlig lip balm helt fri for petrolatum og parabener. Full av antioksidant-rik vitamin E, lindrende sheabutter og jojobaolje. eos lip balm holder leppene fuktige, myke og utrolig glatte. Den har en innovativ, vakker og delikat emballasje. Enkel og perfekt formet til leppene dine. eos smooth sphere organic lip balm finnes i tre behagelige smaker: honeysuckle honeydew, summer fruit og sweet mint.

Langvarig fuktighet:

  • 100% naturlig og USDA økologisk sertifiserte
  • Laget med 95 % sertifiserte økologiske ingredienser
  • Petrolatum-fri og paraben-fri
  • Revolusjonerende design påføres direkte på leppene
  • Soft-touch emballasje med twist- off topp i friske, sofistikerte farger

En av våre søte lesere kan bli den heldige vinneren av en leppepomade fra eos ved kun å kommentere i kommentarfeltet innen lørdag 3 okt 2009. Vi ønsker å vite hva dere vil lese om på bloggen vår. Sleng inn en kommentar så blir vi superfornøyd:-)

 

..

Tina og Camilla

Det beste fra New York Fashion Week

New York Fashion Week gikk av stabelen for ikke mange ukene siden og der ble det vist vår- og sommermoter for 2010. Du kan allerede nå finne noen favoritter som du kan kopiere før alle andre. Feks sidefletten fra Alexander Wang, gå på skattejakt etter fargerike stor armbånd som hos DVF eller forsøke å legge den hotteste sminken som hos Erin Wasson X RVCA.

 

Det mest fargerike tilbehøret

dvf

Diane von Furstenberg viste opp de kuleste fargerike armbåndene  på catwalken i NY.

 

Den beste hårfrisyren

Alexwang

Modellene på Alexander Wangs visning hadde den fineste og mest praktiske hårfrisyren. Denne kan du kopiere allerede nå med å ha litt saltvannspray i håret, tuper det litt og flett en løs flette. Rufs håret litt mer og la det henge litt tilfeldige hårstrå ned på begge sidene. Spray over med hårspray. Har du ikke langt hår kan du kjøpe clip on og feste på.

 

Den hotteste sminken

erin1

Den heteste sminken så vi på Erin Wasson X RVCA visningen.

 

Beste sommerklær

boy

Dette er de mest anvendelige sommerklærne samtidig som de er kule. Liker spesielt godt skoene. Kommer fra ett ukjent merke for meg som heter Boy of Band of Outsiders.

 

De råeste festkjolene

marchesa

Marchesa lager fantastiske kjoler. Vi vil nok få se disse kjolenen på flere kjendiser på den røde løper i nærmeste fremtid.

 

Fashionistas Front Row

marcherita missoni

Margherita Missoni hadde på en nydelig kjole med tilhørende smykker i gull.

 

front row

Jen Brill på visningen til Alexander Wang i ført knallrøde lepper og en kort sort jakke. Legg merke til at røde lepper er hot i høst. Det passer utmerket til grå og sorte klær.

 

zoe

Stjernestylist Rachel Zoe her på visningen til Marc Jacobs viser at også hun foretrekker røde lepper i høst. Jeg liker den nude fargede neglelakken hun har kombinert med store ringer. Sorte klær i skinn er også ett sikkert kort i høst.

 

 

 

Camilla

 

 

 

Tips til antrekk i hverdagen

Å finne det perfekte antrekket i en stresset hverdag kan være vanskelig. Her kommer noen enkle tips og sammensetninger til hva du kan ha på deg på skolen, på jobb, på fritiden eller på kafe med jentene.

 

 

Antrekk for skolen

Tips til ett flott skoleantrekk er ett par converse for komfort, grå jeans for å virke avslappet, en god jakke med skjerf i halsen og ett par torgvante mens du står og venter på bussen på kalde dager. Ha en kul t-shirt under jakken og sett farge på antrekket med en fresh ryggsekk.

Antrekk jobb

Å være riktig antrukket på jobb kan være vanskelig. Jobber du på kontor går du aldri feil om du har på sort jeans for en mer casual look og en hvit  bluse med litt detaljer. Sett spiss på antrekket med gullarmbånd og kule sorte ankelboots. Skal du investere i en jakke så velg trenchcoaten. Den er klassisk og holder seg i mange tiår fremover. Vesken må ha plass til mer enn bare lommeboken og mobilen. Denne her kommer fra Marc Jacobs og er en klassiker du kan ha glede av lenge.

Fritid

På fritiden kan man også være trendy. Bruk støvler til smale jeans, invester i gode sorte joggesko og en tykk god cardigan som du har under en kul regnjakke. Allværsjakke kan også være fint. Jeg er ikke imot den men gå for en i en nøytral farge og som fremhever figuren din. Til slutt slenger du på ett fargerikt skjerf i halsen og angående veske så finnes det masse fine handlenett i tøystoff. Bla Marc Jacobs har noen fine.

Kafe

Bruk skjørtene dine på kafe med jentene. Det er lov å pynte seg i hverdagen. Hent frem vintageøredobber eller noen billige fra H&M. Bruk genser til skjørtet eller en t-shirt. En god varm jakke hører til sammen med ett par av høstens kule nagleboots. Velg en klassisk veske til dette antrekket.

Camilla

Divided Exclusive

H&M har endelig sluppet den mye omtalte Divided Exclusive kolleksjonen i butikkene. Kolleksjonen bærer preg av mye sort, klær i skinn, fløyel og detaljer som glidelås er å finne på vester og kjoler.  Har du ikke en H&M butikk nær deg kan du handle på H&M sine nettsider. Her ser dere mine favoritter.

3hmhm11hm222hm

Foto: hm.com

..

1 2 3

Blogglistenhits