October 2009 archive

AN Puls debut

Stylistaz1

Vår første AN Puls reportasje kom ut i dag og vi er veldig fornøyde. Hadde fire kule antrekk i fire forskjellige stiler i tillegg til høstens make-up og hår trender. Camilla har stylet modellene med klær og tilbehør og jeg har stylet makeup og hår. Det eneste kjipe med artikkelen var at nærbildene som hørte til makeup reportasjen ikke kom med av en eller anne grunn. Sikkert bare en feil, men pytt pytt. Vi legger ut bildene som ikke kom med her så får dere se.

sexy kopimakeup

På Ingunn har jeg brukt mye sort liner og laget noen dramatiske øyne, matchet med nude lepper. Kari med høstens store farge, rødt. Glødende hud og mascara komplementerer looken.

Neste nummer blir et i tråd med sesongen et forrykende festnummer! Følg med!!

Min nye favoritt

bb

bb1

Kan vel si at jeg har testet det aller meste på markedet hva angår hårprodukter og har ganske klare meninger om hvilke som er i toppklasse. Da er det godt å oppdage at det finnes noe som kan overraske deg. Bumble and Bumble oppdaget jeg for 5 år siden da jeg bodde i Danmark  og en av de hippe frisørsalongene hadde fått merket på prøve. B&B er veldig restriktive når de velger forhandlere og det tok enda litt tid før den kom hit til Norge. Det er nå kun 9 salonger som har merket deriblant  KRY frisør i Bodø. Prisene er stive, men det er jo alle produktene hos frisør. Det gode er jo at de varer mye lengre og er utrolig mye bedre.

B&B er elsket av mange av kjendisene og de har noen slagere i produktlinjen som har vunnet alt som er av priser. De tre bestselgerne er saltvannsprayen deres Surf Spray, tørrshampoen Hair Powder(bedre enn Dust It), og hårkuren Deep Treatment.

064surf_500x836          Bumble-and-Bumble-15256bumble-bumble-deep-treatment-deeep10396

Surf Spray 260 kr          Hair Powder kr 455                     Deep treatment kr 260

                                              (stivt, men varer leenge)  

Mitt favorittprodukt for tiden er tørrshampoen som er et supert stylingprodukt, det “vasker” håret og i tillegg kommer det med farge som matcher hårfargen din slik at den dekker ettervekst og grå hår. Det er helt utrolig. I tillegg blir ikke håret like “skittent” som det kan bli av Dust It. Til gjengjeld gir nok Dust It’n litt mer hold så den bruker jeg fortsatt på de store frisyrene, men Hair Powder er min hverdagsfavoritt.

Følg med for konkurranse  hvor dere kan vinne Bumble and Bumble produkter.

 

Tina

Blue eyes

 

øyne

blå kopiblåsmil

Fikk tre skygger fra Barry M her om dagen som jeg likte kjempegodt! Den var en superfin blåfarge som er kjempehot i høst. Blå var en av de store fargene på catwalken for vår 2010  og det er en farge som passer veldig godt til brune og grønne øyne.

IMG_1600-1024x768

Supre skimrende skygger fra Barry M (125 kr) som er veeeldig rike på farge. Fås på nettbutikken Coverbrands.no.

 

Du kan selvsagt bruke en dusere tone til hverdags eller du kan kjøpe en blå liner og bruke oppe eller på våtkanten slik som Stephanie Pratt fra “The Hills”.

stephaine-pratt

Men pass på. Det er ikke alle som passer til en sterk blå øyenskygge. Til hverdags er det nydelig med en midnattsblå tone eller du kan gå for grå/blå toner for en mer subtil look.

 blue-eyeshadow

 

Tina

For dere brunetter med lys hud passer det best med skimmerskygger som er blå og blå lilla. Hvis du bruker skyggen på yttersiden øyelokket (globalen og i ytterkroken) og gjerne en tynn stripe på undersiden ved vippekanten, får du en kjempefin effekt.   Blondiner med lys hud kan bruke mer transparente farger og gjerne farger som tipper over til blå-grønt eller turkis. Disse fargene burde legges over hele øyelokket og toppes med mascara sort/sortbrun mascara.

Musthaves oktober

Er du utkikk etter noe nytt til garderoben din kan jeg tipse om mine oktoberfavoritter.

bolero 299

Bolero fra H&M kr 299,-. Med denne over skuldrene kan du fortsatt få brukt dine sommertopper.

day-birger-et-mikkelsen-netap_58495988

En paljettvest til både hverdags og fest er superhot denne høsten. Denne kommer fra Day Birger et Mikkelsen og koster kr 2199,-. Fås på Lulu i Bodø.

ellos 99

Torgvanter fra Ellos kr 99 med kule detaljer.

jeans current elliot

Jeans med nagler er høyt på min ønskeliste. Disse kommer fra Current Elliot og koster flesk men jeg skal holde utkikk etter billigvarianter og tipse dere.

mango 699

Dressjakke fra Mango kr 699,-. Mango har nettshop så klikk den hjem om du ønsker.

mango 799

Disse skal jeg ha. Tina har fått i oppdrag å kjøpe de til meg når hun skal til Oslo. Kommer fra Mango koster 799,-. De er jo en god kopi av Isabel Marant støvlettene fra hennes FW 2009 kolleksjon.

mexx

Lang cardigan frra Mexx. Hadde aldri trodd jeg skulle anbefale noe derfra men denne er jo bare dritfin. Love love! Håper å finne denne i Bodø. Bildet lånt fra Elin Klings blogg.

slangearmbånd 165

Slangearmbånd fra Cocoo.se. Utolig kule og ligner veldig på klokkenen fra Roberto Cavalli. Dessverre er de utsolgt men de får helt sikkert flere inn igjen i webshopen.

 

 

Camilla

Festantrekk

Med bare 2 mnd igjen til jul er det faktisk påtide å tenke på festantrekk. Det beste forsvinner først fra butikkenen men her kommer noen tips dere kan handle på nett.

hm 199

Gullskimrende kjole fra H&M koster kr 199,-. Tenk Sienna Miller i “The factory girl” som Edie Sedwick i den gullfargede kjoler. Ha sorte sotede øyne til, lange øredobber og sorte tette strømper. Passer fint til deg med blondt hår. Har du ikke kort hår så sett det opp i en løs boho oppsetning.

edie_sedgwick

ellos299

Rød leopard mønstret kjole fra Ellos kr 299,-. Sats på oppsatt hår og glamour make-up som Eva Mendez eller en stram look som på Eva Hertzigova. Passer fint til deg med brunt og sort hår.

5b4572e89fdf81db_Eva

balamin

Jeg har ikke gått lei av Balmain sine dødsfine kjoler. Denne i sølv kan du få neste prikk lik fra det engelske merket Lipsy. Kan kjøpes på Asos for 90 pund. Lipsy har de også på nelly.com men de har ikke tatt inn denne kjolen..noe jeg synes er merkelig..mulige den kommer der. Stilen passer både til blondt og mørkt hår. Gå for sko med litt frynser eller åpen tå og la tilbehøret være diskret da kjolen er ett smykke i seg selv.

 

balmain-fall-2009-futuristic-silver-metallic-strapless-dressasos 90pund

 

 

Camilla

1 2 3 7

Blogglistenhits