December 2009 archive

I love shoes…

Av og til dukker det opp sko som jeg ikke får ut av hodet. Noen er bare så fantastisk fine. Gjør ingenting om de er vonde å gå i, poenget er jo at de er ett kunstverk i seg selv. Samme som kunstelskere liker å se på fine bilder i timevis kan vi sko elskere nyte synes av flotte sko. Jeg har kommet over disse herlige fargerike pumpsene som ligner på de Elin Kling kjøpte i New York for ett par år siden. De sorte bootsene er veldig meg og ligner på Isabel Marant sine for vår/sommer 2009. Skal jeg legge inn en bestilling tro…?!Jeg har jo vært flink å ikke kjøpt noe for pengene jeg fikk i gave:-)

092_9385975

Pumpsene jeg elsker. Kommer fra La Redoute.

list_small_4fdc97b1280b884f

Elin Kling i sine herligheter i New York.

092_9386297

Disse har jeg også lyst på, kommer fra La Redoute.

 

 

 

Camilla

Vårnytt H&M

Våren er her i form av kataloger i postkassa. Jeg har allerede fått vår og sommer katalogen til både Ellos og H&M. H&M har også fylt på webshoppen nå med masse nytt. Her er hva jeg har lyst på i vår:

DXL805_72102_15013_00_3007DXL805_73871_09090_34_1655DXL805_73894_41007_45_7926DXL805_74965_08011_45_8134DXL805_59970_78000_08_5384

 

 

 

 

Camilla

SALG- hva skal man satse på?

Sale3

Salget har startet for lengst og køene blir lengre og lengre til prøverommene. I den kaos som råder blir det fort til at man bare kaster med seg ett lass med klær og håper det skal være noe brukbart å finne. Jeg har to råd til hva du skal satse på når det gjelder salg. Sats på basisgarderoben. Du kan finne klær til god kvalitet på salg til 50% om ikke mer. Da kan du unne deg plagg i deilige stoff som holder seg sesong etter sesong. En annen ting er å være bevisst på hva som blir vårens motetrender. Du kan finne vårens nøkkelplagg på salget allerede nå. Her er noen tips:

Sort bukse acne

Sats på en sort dressbukse av kvalitet. Den kan brukes året rundt. Denne modellen kommer fra Acne og er på salg på Fashionmixology.no.

Hvit acne tee

En hvit tee i god kvalitet kan du nå unne deg. Den kostet muligens 600 kr før salget men får du den til 50% har du gjort ett kupp. Den kan også brukes sommer som vinter.

Grå kofte

En grå kofte i ull er også en allrounder. Denne kommer fra laredoute.no.

sort acne kjole

Den lille sorte. Kan brukes på alle fester og nå er tiden for å kunne gjøre ett kupp på en slik klassiker i ordentlig design og kvalitet. Denne er fra Acne og finnes på fashionmixology.no.

twenty8twelve kjole

Men alt man kjøper på salget må jo ikke nødvendigvis bare være safe. Ser du drømmeplagget som du alltid har hatt lyst på så slå til. Denne er min drøm og er fra Twenty8Twelve. Nå på salg på fashionmixology.no.

Acnesko

Sats på kvalitetssko og vesker. Dette er ting som vil holde seg fint i årevis. Disse er fra Acne og på salg nå til 50% fashionmixology.no.

 

Har du basisgarderoben i orden og heller vil satse på vårens trender så kommer noen tips her:

Balmain

Se etter skinnbukser. Trenden vil holde seg til våren slik som her hos Balmain.

D&G

Sats på jeansuniform i sommer. Jeansskjorte og jeansbukse er lov i lag. Se etter bukser, skjorter, kjoler, vester i jeansstoff slik som her på D&G sin visning.

Givenchy

Striper vil vi også se endel av i vår slik som denne dritfine jakken fra Givenchy.

Michael kors

Pasteller blir det også mye av. Her på catwalken til Michael Kors.

 

Andre trender vil bli nude, skrikende farger som hos Marc Jacobs, fargerike armbånd fra DVF, sort mystikk fra Lanvin og cowboylook fra Chanel.

Jeg gleder meg til våren:-)

 

 

Camilla

En kjole 5 stiler

Nyttårsaften nærmer seg og har du ikke kjolevalget klart kan du finne råd her. En sort kjole stylet på 5 ulike måter. Vi er jo alle forskjellige og liker ulike ting derfor kan du nå finne ut hva du vil gå for på årets siste dag. Kjolen kommer fra H&M og finnes i deres nettshop.

sort kjole

Utgangspunkt en sort kjole med sløyfe rundt midjen. Denne kan styles på mange måter. Her kommer noen tips:

Gossip girl look

blair-lace-dress-pilot

 

Du liker Gossip Girl og den preppy looken til Blair. Stilen defineres med hårbøyler, små nette vesker og belter for å markere midjen. Sats på en kul hårbøyle gjerne med litt fjær evt en rosett. Enkle sorte pumps passer til. Ha håret løst og ledig og sett fokus på leppene. Til denne kjolen kan det bli fint men en blodebolero og ett perlesmykke i halsgropen.

 

 

 

 

 

 

hårbøyle

 

20-tallets flapper look

 

jh_nuit

 

Du liker 20-tallets flapper look og liker hårpynt i ulike varianter. Denne looken kan benyttes på ulike måter. Enten ved å bruke formløse kjoler med ett langt perlesmykke som nedenfor eller gjøre som her å bruke en moderne kjole fra H&M og satse på at håret og skoene skaper looken.

102987-280

Skoene var lavere på hælen dengang. Du finner ulike modeller i butikkene i dag. Gjerne bruk sko med strass eller paljetter. Alt er lov på nyttårsaften.

20 talls sko1

20 talls sko

Lag definerte 20-talls krøller og fest ett hårbånd i håret på skikkelig 20-talls vis.

hårbånd

Rock chick

00210m

Du er av den rocka typen og liker Balmain som designer. Bruk sko med strass og paljetter, kule ankelboots og lass på med studded armbånd. Håret kan være litt løst og ledig, gjerne bedroom look. Det er klær og tilbehør som legges merke til med denne stilen.

diane-kruger-balmain-fall-2009-black-strapless-ruffled-mini-dress

Diane Kruger rocker opp sin kjole med ett par naglepumps, lille øyensminke og ett belte i livet.

Balmain-studded-crystal-san

Sko som passer til.

kjl-studded-bangle-340

Har du enkle sko til kan du lasse på med skinnende kule armbånd.

Klassisk chic

becki_lbd_steal_400

Du er av den klassiske og glamorøse typen. Du liker kvinner som Angelina Jolie og ser helst at du alltid er velpleid til fingerspissene. For å oppnå denne looken sats på rene linjer og lite tilbehør. La sko, hår og sminke tale for seg. Røde lepper er nydelig til denne looken. En enkel sort clutch som ikke tar oppmerksomhet passer fint til.

christian-louboutin-black-leather-pumps

Klassiske sko som alltid vil passe til denne looken.

penelope

Røde lepper er feminint og passer utmerket til den sorte kjolen fra H&M.

 

1839699_f260

Du kan også velge å kjøre en mer Audrey Hepburn stil med perler og sorte strømper. Lange hansker er også nydelig. Sett håret opp i en knute og fest i en shiny hårspenne som Chanel viste på sin Høst look 2010.

 

Eksentrisk særpreg

 

lady-gaga-black-dress-and-liquid-leggings

Du er eksentrisk av deg og liker stilen til bla Lady Gaga. Noen ganger vil du bare kjøre på og andre ganger dresse ned. Til nyttår kan du fint ta den helt ut med enten en minnie mus sveis (du finner videoer på youtube hvordan du lager denne) eller fokusere på vågalt tilbehør som hansker, dramatisk neglelakk og nettingstrømpebukser. Her finner du enkelt og greit din stil som representerer noe særegent.

blue

Mal neglene i en knæsj neglelakk.

eva_longoria_fishnet1

Kjør på med nettingstrømper evt blondestrømpebukser.

gloves

 

Topp antrekket med ett par hansker.

 

Så mange muligheter kan en kjole inneha. Om du ikke likte eller fant din stil her, har du selvfølgelig enda flere valg om du bare bruker fantasien litt. Kom gjenre med spørsmål om det er noe dere lurer på. Ha en super nyttårsaften:-)

 

 

Camilla

1 2 3 7

Blogglistenhits