February 2010 archive

Bli ny

Hadde denne annonsen i Bodø Puls nå torsdag og gleder oss over å allerede ha begynt å få inn påmeldinger. Kjenner du noen som vil bli ny, eller føler du selv for en forandring? Send en mail til oss!

Vi skal selvfølgelig legge ut bilder her fra makeoveren.  Følg med!

Tina og Camilla

Perfekte hverdagssko

Acnes Pistolboots har blitt et kultikon hos fashionistas verden over og jeg kan ikke annet enn si at hvis kontoen min hadde vært litt mer velfyllt hadde jeg også hatt et par i gangen. Jeg ble ikke mindre begeistret da de fikk inn Acne pistols i korte ankelboots, men igjen ble prisen på 3200kr litt i dyreste laget.

Til min store begeistring har de fått inn en veldig fin kopi på Royal sko fra merket Sixtyseven til bare 1100kr. Jippi. Elsker det når sånnt skjer. Men en venninne hadde kommet meg i forkjøpet og troppet opp hos meg i dag med selveste skoene på foten. Vel vel..får se om jeg hermer. Synes nemlig disse er de perfekte hverdagssko. Litt robuste og med ordentlig såle slik at man kan bruke det i vinterværet, men samtidig er de kule og gir stakkars lille meg litt høyde.

Var de ikke fine? Måtte knipse veninnen min med dem på også.

Tina

Filippa K – Alltid klassisk

Til tross for at jeg elsker å leke meg med stiler og trender, er jeg i hjertet en klassisk og feminin jente. Jeg faller ofte for klassiske fittede plagg som fra Filippa K og det er som oftest på slike plagg jeg velger å gi litt ekstra for. I tillegg ender de ofte opp med å bli langvarige kjærligheter og favorittplagg. Det som er trendy akkurat nå synes jeg det holder å kjøpe rimelig hvis man har en ok basisgarderobe.

Årets vårkolleksjon er freshere enn på lenge med innslag av kongeblått, fuchsia og aquagrønt. Her er noen av bildene fra kolleksjonen. Du kan se mer på hjemmesiden http://www.filippa-k.com

Tina

Boyfriend Blazer

Jeg elsker de nye lyse blazerne som er kommet til våren. De er kule til både shorts, jeans og tights og til og med kjoler. Charlotte Ronson (Ja, hun er søsteren til DJ Samantha Ronson, Lindsey Lohans tidligere kjæreste) hadde en av NY fashionweeks beste visninger og hadde mye sarte vårfarger som hun har mixet med grove materialer, ruter og oppsatt hår. Toppen fra åttitallet kommer tilbake for fullt etter hvert nå. Jeg synes det er kult når den er plasert høyt på hodet slik som her.

Blazeren får du i nesten helt maken på Gina Tricot til 399 kr.

Billige vårkupp

Fant disse kuppene på Forever21.com i går. Holdt på å lete etter vårens nøkkelplagg på nett som er månedens artikkel i BP denne måneden da jeg så noen godbiter jeg selv kunne tenke meg til sommeren. Som med H&M kan man ikke regne med å få steinsolid kvalitet fra dette merket, men til gjengjeld er prisen utrolig lav i forhold til hva du får. Det beste er at man kan faktisk finne seg et plagg under momsgrensen på 200 kr, og  i tillegg kanskje få seg en accessorie i tillegg.  

Topp 160 kr

 

Cardigan med striper 87 kr

 

Bitten apple necklace 26 kr

Fine grønne pumps med åpen tå 110 kr

Svalesmykke kr 20

Armbånd a la Diane Von Furstenberg 38 kr

Tina

1 2 3 6

Blogglistenhits