March 2010 archive

God påske

Vi vil gjerne ønske alle våre kjære lesere en riktig god påske. Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger så langt, det setter vi veldig pris på. Vi vil fortsette å gi tips og råd om mote og skjønnhet og håper dere følger oss videre. Camilla har vært syk en periode og kommer tilbake med innlegg etterhvert.

Kos dere med påskekrim, fjell og sol!

Klem fra Camilla og Tina

På billigshopping


Lovet en venninne å være med henne på shopping og at det skulle være en billigshoppetur denne gangen. Dermed trålet vi alle kjedene og min veninne endte opp med to bukser, tre kjoler, belte, veske, tre topper, sko og en jakke for rundt 2700 kr. En vellykket og hyggelig tur. Så lenge du har en venninne som er ærlig  med deg og bruker ca like lang tid som deg i butikkene er det helt supert å shoppe sammen med noen. Da har man et par ekstra øyne til å se hva som fungerer og ikke.

Jeg fant meg også noen plagg. Fine denimtights fra HM, og to jakker fra Lindex som begge kostet 499,-. Uniformsjakken er jeg veldig fornøyd med, brukte den på Kent konserten lørdag med dongeribukser, grå topp og Dior krøller. Den beige jakken er veldig søt med litt puff på skuldrene og små knappedetaljer. Den finnes også i sort.


I tillegg fant jeg denne kjolen som minnet om den jeg har lyst på fra Filippa K, bare uten ermer. Også fra HM 299,-

Nå er det snart Barcelonatur så skal vente med mer vårshopping frem til da. Gleder meg:)

Tina

Orangerøde lepper

Nå kan du trygt velge en rød leppestift som heller mot gult. Orangerøde lepper konkurrerte med fuchsia rosa fra designerne både for vår og høstmoten. Så lenge du passer på å velge rett nyanse passer det til alle uansett hudtone og hårfarge og passer fint sammen med gyldent solpudder, masse mascara og nøytral øyensminke ellers.

Blondiner kan velge en tangerine farget leppestift, mens brunetter kan gå for mer rødorange farger.

Leppestift fra Givenchy i fargen Disco Orange 110 kr på Strawberrynet.com og MAC i fargen CB96 fås på ebay.com.

Tina

Den perfekte boyfriendjeansen

Jeg har lovet tidligere å være på utkikk etter noen fine boyfriendjeans og fant et par veldig fine på Hedda. Polo buksen koster rundt 1100 og hadde den slitte vasken uten å være ripped. Fin å brette opp og med belte og kan dresses opp og ned alt ettersom.

Tina

Trend: Vannfarger

Vannfarger har vært mye å se på catawlkene for våren 2010 blant annet hos BCBG og Elie Saab og kjendiser som Rachel Bilson og Olivia Palermo har kastet seg på moten. Det ser nesten ut som vakre akvareller i fine pasteller. Fant en kjempefin kjole på H&M i går med trykk i vannfarger men det er ellers masse fint å finne på nettet av skjørt, topper og kjoler i blomstermønstre og abstrakte vannfarger.

Kjole fra H&M 299,-

Tina

1 2 3

Blogglistenhits