May 2010 archive

Sniktitt på høsten hos billigkjedene

I Sverige har det nettopp vært presseuka og bloggere har fått tatt en sniktitt på den kommende høstkolleksjonen hos ulike pressebyråer. Her kommer noen favoritter:

Sko fra Din Sko.

Sko fra Din Sko.

Skinnjakken med saueskinnsfor er en favoritt.

Grønn kofte fra Ellos.

Hva lurer du på?

Har fått meg nytt kamera og skal bli flinkere på å legge ut makeupbilder og video. Nå har du sjansen til å komme med forslag til en makeup look du vil se. Epokesminke, smoky eyes, sommersminke eller om du har sett en kjendis eller musikkvideo med en look du vil kopiere, kom med forslag så skal jeg legge ut.

Must have til håret

Hvis du skal kjøpe deg én ting til sommeren så anbefaler jeg at du invisterer i Morrocan Oil Treatment. To ganger vinner av Stylist Choice Awards og alle kjendisers favoritt. Oljen gir en glans du bare kan drømme om fra shinespray og i tillegg gir den masse fukt uten at håret blir oljete. Oljen gjør også håret mykere og gir styrke til behandlet og skadet hår. Dette er produktet du etter kort bruk ikke vil leve uten.

Pink sverger til Moroccan Oil, her på Grammy Awards med supershiny hår.


Produktet påføres i fuktig hår og vil redusere tørketiden i tillegg til å beskytte håret fra varmebehandling. Det fine er at oljen absorberes raskt uten at det blir oljerester igjem, du vil bare få et sunnere hår og mye mer glans. Det koster rundt 240 kr for en flaske på Lookfantastic.com på 100 ml, men oljen er utrolig drøy og du trenger ikke mye for hver bruk så du vil ha denne lenge. Jeg kjøpte 25 ml på ebay fordi jeg ville prøve den først, betalte rundt 100 kr for den. Men kommer nok til å gå for den store flasken neste gang.

Moroccan Oil har en hel serie med produkter til håret

Lukten er litt musky, men veldig god og den overdøver ikke parfymen din. Den passer til alle hårtyper og er super for deg som har frizzy hår eller tykt hår som er vanskelig å håndtere. Også fin for deg med krøller du vil definere og få til å skinne. Den skal også beskytte mot UV skader.

Lady Gaga sverger til Moroccan Oil Treatment

Hovedingrediensen er Argan olje som har blitt brukt av Marrokkanske kvinner tradisjonelt for å behandle hår og negler for å motvirke virkningene fra varmt klima og aldring. Argan treet vokser kun i et område i sørvest Marokko som heter Argana. Om innholdet står det på hjemmesiden: Argan oil contains unsaturated fatty acids and is rich in tocopherols which works like vitamin E (nature’s most powerful antioxidant agent). Argan oil naturally renews cell structure and always consistently restores shine to dull lifeless hair!


Mad Men stjernen January Jones avslører at det er Moroccan oil som sørger for de skinnende bølgene i serien.

Tina

Neste store trend?

I forrige uke hadde Chanel visning i Sant Tropez for Chanel Cruise 2011 og viste en ny neglelakkfarve som kan bli den neste store trenden. It’s all about blue i Chanel om dagen, først med den turkisblå farven som blir stor til sommeren og nå denne lyseste blekeste blåtonen. Det fine med denne fargen er at den er flatterende både til blek og farvet hud da den får huden til å se mer rosete og brun ut.

Nydelig. Fargen heter Nouvelle Vague og kommer til vinteren. I mellomtiden kan vi jo prøve oss på noen etterligninger på markedet i babyblått.

Illamasqua lakk i pasteller, Barry M i fargen Baby Blue 122 og Nubar i Baby Blue.

Hvis fargene blir for klare eller for blå kan man blande inn litt hvitt for å få den rette fargen.

Tina

1 2 3 4

Blogglistenhits