June 2010 archive

Norsk design på salg

Kjøpte denne vesten som jeg blogget om tidligere. Lulu i Bodø har denne på 70% salg. Synes den er ufattelig fin med påsydde perler. Kommer fra den norske designeren iiS Siv Elise Seland. Har kostet 1499,-. Løp å kjøp de har ca 4-5 stk igjen.

Camilla

Nude is the shit

Har gått til anskaffelse av ett par nude shades for leppene fra Mac. Er imponert over hvor lenge de holder i forhold sammenlignet med billige merker. Først på bildet er det fargen Creme d Nude. Denne passer for alle hudtoner. I midten er det en gloss i fargen C-Thru. Denne passer også fint for alle. Den er lett gjennomsiktig og passe nude. Sist på bildet er det en leppestift i fargen Tamarama. Denne er i en nude pink shimmer farge. Litt gul på bildet men superfin på.

Camilla

Nytt armbånd

Kjøpte dette armbåndet på Nelly. Kommer fra merket Madly. Er veldig likt det samme som J Dauphin har laget. Om du ønsker å kjøpe det gå hit.

Camilla

Coctail ringer

Lyst å sette en ekstra spiss på ett enkelt antrekk, gå for coctailringer med glinsende steiner. Alle disse kommer fra Forever 21 og koster nesten ingenting. Disse er perfekte til kvelder der du bærer på en clutch eller på en hverdag du trenger litt ekstra piff på antrekket.

1 2 3 10

Blogglistenhits