July 2010 archive

Hvitt

Hvitt er en av nøkkelfargene i høst. Disse kjolene fra Asos er bare nydelige. De koster litt mer enn vanlige kjoler fra Asos men en liten hvit kjole er verdt å ha i garderoben til en spesiell anledning. Dog ikke bryllup. I ett bryllup er det kun bruden som skal bære hvitt.

Klikk her for å handle:

asosoutlet_125x125

Spørsmål


Spørsmål: Tenkte å spørre om dere kunne anbefale reiseantrekk, skal til syden i september og skulle gjøre hatt noen tips som både er komfortable og trendig. Syns bestandig det er vanskelig med reise antrekk, kaldt på flyet og varmt i bussen til hotell. Hilsen Lena

Svar: Hei Lena! Heldig du som skal til syden etter denne sommeren vi har hatt i nord. Som reiseantrekk vil jeg anbefale lag på lag. Dvs reis i en komfortabel og stretchy tights. Ha til en stor hvit tee og en cardigan utover der. En fargerik tunika er også fint. Sorte ballerina er deilig å reise i. Ha med ett par ankelsokker som du tar på om det blir kaldt på flyet. Du kan også ha med ett skjerf om det blir kaldt. Når du kommer fram til syden trekker du opp tightsen til knærne, av med sokkene, skjerf og cardigan og du er klar for solen. Ha solbrillene tilgjengelig og husk alltid vannflaska. Har satt sammen ett par kule antrekk du kan hente inspirasjon fra. Ha en super ferie og kos deg masse. Camilla:-)

Jennifer Aniston er alltid stylish på reise.

Halle Berry og familien kler seg komfortabelt på reise.

Cape

I høst vil jeg gå for cape isteden for jakke. Det ble viet en hel moteserie i siste nummer av Vogue til cape. Fant mitt på Asos og håper det svarer til forventningene. Rachel Zoes tidligere stylista, Taylor Jacobson velger også cape i høst.

Vogue

Vogue

Vogue

Taylor Jacobson i sitt cape. Klar for høsten.

Kate Moss sverger ofte til cape.

Cape fra Asos. Dette har jeg bestillt og skal holde meg varm i høst. Ønsker du samme så klikk på bildet for å komme til Asos:

asosoutlet_125x125

Camilla

The Bachelorette

Det har vært litt lite blogging i det siste pga jeg har vært opptatt med siste sesong av The Bachelorette. Hver kveld har jeg kost meg med Ali og hennes søken etter sin ektemann. Ali er så søt og har masse kule freshe klær og make-up som er verdt å sjekke ut. Dessuten er det MASSE action i serien. En kar tatoverer seg, en kar er kun der for å bli kjendis og en kar er med men har følelser for eks-kjæresten. Du må bare se det er en dramatisk sesong av The Bachelorette. For alle episoder klikk her.

Camilla

1 2 3 7

Blogglistenhits