August 2010 archive

Oppdater høstgarderoben din

Nå har Nelly fylt på med masse nye høstnyheter. Oppdater høstgarderoben din med litt nytt både under og over. Ny sminke får du også kjøpt på Nelly.

Armytrenden holder seg også denne høsten.

Cuffs armbånd i bronsjefarge.

Velg ett par sko med platå.

Eller disse Balmain kopiene med glidelås.

Kilehæl er mye bedre å gå i og veldig riktig denne høsten.

Smale jeans holder seg enda en sesong. De beste kommer fra Cheap Monday.

Oppdater garderoben med en genser som holder deg varm høsten igjennom.

Røffe øredobber fra J Dauphin.

Hva med en jakke i en knallfarge. Setter spiss på antrekket.

Fint under fra Elle MacPherson.

Nelly har tatt inn det populære merket The Balm. Denne kan brukes som både rouge, highlight og øyenskygge.

Camilla

Pilotjakke på H&M

Lyst på pilotjakke med saueskinn? Da er du neppe alene. Denne jakken kommer til å bli sett på mange i høst. Nå har H&M fått inn en fin variant. Støvlettene er også i nettshoppen nå.

Camilla

Innred ditt hjem som Rachel Zoe

Rachel Zoe er stjernestylist i Hollywood og legger alt av energi og innlevelse i å style sine klienter til det ypperste. For dere som har sett realityserien med Rachel og co har sikkert lagt merke til Rachels Flotte hjem. Her deler hun sine råd for å få en stil som hennes.

Alle detaljer i innredningen er nøye vurdert. Hun liker moderne design men likevel skal hjemmet være koselig med ett snev av boho-look. Denne stilen kan du få til budsjettpris, trenger ikke koste skjorta.

Første råd er å oppdatere hjemmet med tilbehør slik som nye lamper, vaser med friske blomster er ett must i hjemmekoselige omgivelser og sett ett serveringsbrett på bordet for den rette stylish looken.

For å bryte opp strukturen tilfører du noen avslappede elementer som bryter opp. Rachel liker å bruke falsk pels pledd i hvitt og fargerike puter. Hun er også glad i å dekorere bordet med bøker i form av kunst- eller motebøker, en ekte fashionista som hun er.

Når du har fått detaljene på tilbehøret på plass kan du fokusere på de større tingene som sofa, spisebord og seksjoner. Ta litt etter litt for å få denne rene stilige looken.

Camilla

Krem fra Eyeko

Fikk tilsendt denne kremen fra Eyeko her om dagen. Det er en 3 in 1 med highlight, fuktighet og øye krem i en og samme krukke. Den inneholder jojoba og vitamin E. Huden får en veldig fin glød med denn kremen. Passer fint til alle hudtyper og særlig deg med slett og fin hud. Legger du denne under foundationen skinner det en anelse gjennom og gir en fin highlight. Gleder meg til å teste denne mere ut. Koster 8 pund på Eyeko.com. Ellers kan du kjøpe denne på Coverbrands.no til 129,-.

Camilla

1 2 3 9

Blogglistenhits