December 2010 archive

Rødt

Kjempefint dette badetøyet fra H&M sin vår kolleksjon. Det hadde vært supert å hatt med på ferien i januar, men regner ikke med at de klarer å levere så snart. Får heller tørke støv av mine gamle fra VS.

Camilla

Mine favorittprodukter 2010

Her kommer en liste over mine favorittprodukter for 2010. Kom gjerne med tips til hva dine er og hvorfor.

Alexander Sprekenhus sin Arganolje har virkelig tatt oss med storm dette året. Helt fra vi fikk prøve denne har det vært en favoritt hos oss. Den pleier håret som en kur, har varmebeskyttelse i seg og gjør håret veldig  glansfult og fint. Du kan også gå for Moroccan Oil men personlig liker jeg denne bedre gunnet konsistens og lukt.

Min favoritt concealer er denne to fargede fra Laura Mercier. Denne er genial da du får to farger og kan blande slik du ønsker for å oppnå rett farge som blender inn i huden din. Ingen er kun en farge i ansiktet, ofte har man urenheter, kviser, mørke flekker og ringer og da kreves det ulik farge på concealeren.

Jeg elsker nude fargede lipglosser og denne fra Mac C-Thru er en av mine favoritter som jeg har brukt mye i år.

Denne kuren fra Kerastase er en favoritt. Bruker den i håret etter at jeg har vasket det, skal ikke skylles ut. Denne er perfekt for deg med ekstra slitt hår. Dufter godt gjør den også.

Denne foundationen er en vinner blant mange make-up artister. Lærte av Kandee Johnson i London at denne ble brukt på mange fotoshoots verden over. Legg å legge, trekker lett inn og har en perfekt farge som tar vekk rødheter i huden. Billig er den også. Bruker fargen Golden Beige og har sminket mange i denne fargen så passer de fleste med lys hud.

Denne blushen fra Make-Up Store har jeg brukt mye i år. Er frisk fin farge som heter Must Haves. Passer de fleste.

Denne Make-up paletten fra Smashbox kjøpte jeg for ett år tilbake etter tips fra Tina og den er helt fantastisk. Elsker skyggene her og de er nok de mest brukte skyggene  mine i år. Den inneholder også ett solpudder som er superfint.

Denne Cream Color Base fra Mac i fargen Shell er mitt hemmelige våpen. Den gir deg en glød i ansiktet som får deg til å stråle uansett hvordan du føler deg. Legg på strategiske plasser.

Camilla

Chanel 2011

Karl Lagerfeld har virkelig skapt en kolleksjon for 2011 som har noe for alle og enhver. De klassiske jakkene, kjoler med fjær ala Anna Della Russo, jeans og florlette sommerkjoler.

Salg Nelly- Shop smart

Salg hos Nelly betyr selvfølgelig at du også her shopper smart. Her er noen tips til hva du kan satse på.

Hvitt er en stor farge i vår. Med denne kjolen er du klar for sommerens party.

En pelsvest går aldri av moten. Stylingen her er elendig men sats på eget og velg
en slitt tee og ett par kule smykker.

En sort dressjakke fra Filippa K er verdt å satse på.

En velsittende jeans fra Tiger of Sweden er også ett kupp.

Camilla

1 2 3 9

Blogglistenhits