January 2011 archive

Cecilie Melli smykker og tilbehør på nett

Cecilie Melli er en norsk designer som lager flotte klær og særlig kjoler og brudekjoler til kongelige og andre kjendiser. Men at hun er så flink på tilbehør er noe dere sikkert ikke vet så mye om. Hun lager fantastiske smykker,ringer,øredobber og annet tilbehør til en billig penge. På Kry Frisør i Bodø kan du få kjøpt noe av dette. For andre finnes det en nettbutikk der du kan klikke hjem dine favoritter.

Dråpeformet smykke kr 300,-.

Kult hestearmbånd kr 400,-.

Slangearmbånd snarlikt Cavalli sitt kr 250,-.

Disco øredobber i sølv kr 950,-.

Retro rosesmykke kr 400,-.

Høstnyheter øredobber kr 150,-.

Fresh opp huden uten å betale 1 kr…

Jeg liker å gi dere tips der dere kan gjøre noe uten å betale alt for mye. Dette tipset er veldig bra og muligens har du hørt det før. Om ikke så kan du nå prøve å freshe opp huden din kun ved hjelp av sitron og sukker. Istedenfor å skrubbe med peeling så væter du en bommulsdott med sitron, har så på litt sukker og skrubber huden. Huden bær være våt når du starter. Har du sensitiv hud bør du være forsiktig men for dere andre, kjenn på den myke babyhuden du får. Herlig. Bruk 3 ganger i uken eller så ofte du føler behov for det. Alle har vel sukker og sitron/sitron på flaske så dette burde ikke koste deg noenting. Sukker har en pleiende egenskap for huden og sitron rensker opp urenheter.

Vårnytt hos Asos

Asos har fylt på butikken sin med masse fine vårnyheter. Hvem er ikke lei av snø og kulde nå og vil hoppe inn i litt lettere plagg og duse fine nøytrale farger slik vi får se mye av i vår.

asosoutlet_125x125

Camilla

1 2 3

Blogglistenhits