March 2011 archive

Summer dresses

Øverst fra venstre: Soaked in Luxury, Hilfiger Denim, Kling og Mango. Alle kjoler fra Nelly. Trykk på linken for å komme direkte til kjolene.

 

Mens vi lengter etter sommer kan man gå til anskaffelse av en sommerkjole og bruke allerede nå med en cardigan, strømper og ett par ankelboots. Min favoritt er den fra Soaked in Luxury med sommerfugler på.

Jobbantrekk til kontoret

Olivia Palermo i ett fresht jobbantrekk med fokus på fargerike sko og røde negler.

 

Spørsmål:

Det hadde vært kult om du kunne hatt et innlegg på jobbantrekk. Nettopp begynt i jobb hvor det er litt kleskode og er utfordrende å vite hva som er for pynta og hva som er for lite pynta… (Kan nevnes at ene sjefen min går rundt i Louboutin sko http://cache.net-a-porter.com/images/products/48417/48417_in_l.jpg – så vet du hvor lista ligger…)

Hilsen Annka

 

Svar: Jeg må si du er egentlig heldig som har en jobb der det er litt kleskode. Da har man jo unnskyldning for å shoppe mer:-) Men skjønner det kan være litt tricky å vite hva som passer seg og ikke.

Når det gjelder å kle seg bra i forhold til jobb synes jeg Olivia Palermo nailer dette. Hun er alltid fresh og fin. Hun satser på enkle dresser, høye hæler, kjoler med belte i livet, dressjakker i mange varianter og topper antrekket med store smykker, velstelt hår og enkel sminke.

La deg inspirere av henne og kjøp deg en velsittende dressjakke, gjerne sort eller i grått. Sats på detaljer og en som sitter som støpt på deg. Deretter kan du investere i fine bluser i hvitt, duse fargetoner og med litt detaljer slik som eks sløyfer. Bruk store smykker for å skille deg ut fra mengden og bruk gjerne kjole på jobb med ett belte i livet. Sko som passer på kontoret er pumps, ankelboots og ballerinasko.

Har du litt penger du kan legge i innkjøpene så ville jeg satset på en designerveske. Gjerne en som rommer litt og der du kan ha med papirer og pc med. En Mulberry Bayswater i sort eller brunt går aldri av moten. Bruk neglelakker i farger som rødt, brunt, beige, lys rosa og lys lakk. Disse vil blende inn med det meste du kler deg i.

Håper du fikk noen gode tips og ikke minst litt inspirasjon til jobbantrekkene dine fremover.

Olivia i en nedtonet look med sort skjørt, stort smykke og striper.

 

Ett klassisk jobbantrekk med fokus på litt kortere bukser og høye hæler.

 

Ikke vær redd for å bruke kjoler på jobb. Bruk belte i livet for å markere midjen. Sleng på en dressjakke eller cardigan om du ønsker å gjøre looken mindre pyntet. Høye ankelboots er alltid fint.

 

Bruk festkjolen også på kontoret ved å dresse den ned med en cardigan og ett par ballerinasko. Neglene kan godt være røde.

 

Dressen kan godt gjøres med kul ved å velge en jakke med striper. Ha til ett par høye hæler, en hvit bluse og sett farge på antrekket med en stor ring i en farge du liker.

Jeansen kan du godt bruke på kontoret om du velger en dressjakke til. en stripete genser og store smykker til gir deg stilen til Olivia Palermo. ankelboots passer fint til dette antrekket.

 

Alle klær fra H&M.

Rachel Zoes Lindex favoritter

Stjernestylist Rachel Zoe har stylet og plukket ut sine favoritter fra Lindex sommerkolleksjon. Mye duse fargetoner og blomster er å se på modell Katrine Sørland. Her er ett lite knippe bilder. Plaggene er til salgs i Lindex butikker fra 28 april.

Favoritt for håret med arganolje

Disse to er mine favoritter for håret. Deilig shampoo og balsam fra Alexander Sprekenhus med arganolje. Endelig er shampooen og balsamen å få tak i her i Norge. Med disse to får du fantastisk glans i håret og det blir supermykt. Jeg pleier å bruke Arganoljen i håret etter å ha vasket det med disse.

Synes jeg ser resultat etter bare 1 uke. Tuppene er mindre slitte, kløen i hodebunnen er borte og ikke minst merker jeg at håret er silkemykt. Nesten litt vel mye for meg som har tynt og fint hår.

Disse anbefaler jeg på det varmeste og gir de 5 stjerner. Passer for alle hårtyper da arganoljen er pleiende og beskyttende for hår og hodebunn. Love it! Kan kjøpes her.

En award til meg

I dag var jeg så heldig å få denne koselige awarden fra Hilde M lykkelig med liten. Dette syntes jeg var utrolig hyggelig. Tusen takk:-)
Når man mottar denne awarden skal en fortelle 8 ting om en selv og så gi awarden videre til noen man syntes fortjener den.
Her er 8 ting om meg:

1. Jeg liker å planlegge og lager lister over alt feks handleliste for 1 uke frem i tid.
2. Favorittserien min nå for tiden er Big Love sesong 5.
3. Jeg er gal etter mote og elsker å se moteserier og fashionshow så snart det kommer ut.
4. Jeg elsker folk med humor og blir inspirert av mennesker som er målbevisste.
5. Jeg skal snart flytte i nytt hus.
6. Min store drøm er å reise til NY.
7. Jeg elsker Grand Prix og leser Se & Hør. Så der kom jeg ut av skapet….;-) hehe
8. Jeg liker den siste plata til Britney og har lyst på magemusklene hennes fra glansdagene på 90-tallet.
De som jeg ønsker å gi awarden videre til denne gangen er:
Gleder meg til å lese mer om dere!
Ha en super kveld ♥

1 2 3 15

Blogglistenhits