April 2011 archive

Nydelig bryllupsmykke

 

Dette bryllupsmykke fra J Crew er bare nydelig. J Crew lager bare fine smykker og er virkelig verdt å ta en titt på. Du finner smykkene på ebay og nå er dollarkursen superlav helt nede på 5,3 så det er bare å handle med god samvittighet.

Forloverkjolen?

 

Bestilte denne kjolen på H&M og håper den innfrir forventningene. Skulle egentlig slå til på Mango kjolen jeg skrev om tidligere men nå er den utsolgt:-(. Denne er muligens litt lang, jeg får se hvordan det blir med høye hæler. Evt får jeg noen til å legge den opp. Duger den ikke sendes den tilbake og jakten fortsetter. Det skal jammen ikke være enkelt…Hva synes du om denne da?

 

Nytt til neglene

20110426-032407.jpg

Litt nye farger til neglene kom i posten i dag. Kjøpt på ebay for kun 45,- pr stykk. Fargene er Van D go og French affair. Essie har masse fine farger å velge mellom.

Konfirmasjon- finn din hårstil

 

Nå begynner det å nærme seg konfirmasjonstid og da kan det være greit å finne ut hvordan du skal ha håret til den store dagen. Dette er også frisyrer du kan bruke om du er gjest. Velg en oppsatt flettefrisyre slik Sienna Miller har her på bildet. Denne er ekstra fin til bunader elelr til en bohemsk kjole. Du kan også gå for en løs oppsetning med litt spenner eller blomster i håret. Evt en halvoppsetning der du kun setter opp litt av det øverste håret. Det er også fint å bare krølle håret lett og spraye over så har du en frisyre som passer til de fleste kjoler og antrekk. Husk at håret betyr litt denne dagen, du blir tatt masse bilder av og da kan det være greit å ha lagt litt tid på å se bra ut.

 

 

Nye episoder med Pretty little liars

 

Påsken har blitt brukt til blant annet å sett seg opp på nye filmer og serier. Nå er jeg inne i de siste episodene av sesong 1 av Pretty little liars. Trodde når det kom nye episoder at det var en ny sesong men dette er fortsettelsen. Sjekk ut alle episodene her.

1 2 3 6

Blogglistenhits