May 2011 archive

En award


For noen dager siden fikk jeg denne hyggelige awarden fra HildeM- lykkelig med liten. Tusen takk – det var kjempekoselig!
Med awarden er de tre forpliktelser:
1. Link til den som gav deg awarden.
2. Svar på spørsmålene.
3. Gi awarden til andre bloggere som fortjener en oppmerksomhet
Spørsmålene kommer her:
1. Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge fordi jeg ble inspiret av andre som gjorde det og fikk utløp for mine kreative sider. Det som er best med bloggingen er å få tibakemeldinger og at folk blir glade av å lese den.
2. Hvilke blogger følger du?
Veldig mange. Motebloggere, matbloggere, treningsbloggere og interiørbloggere. Leser ikke så mange norske mest svenske og utenlandske.
3. Favoritt Make-up merke?
Smashbox.
4. Favoritt klesmerke?
Av den dyre varianten må jeg si Acne og Missoni. Av den billige blir det H&M og Cubus.
5. Ditt må ha make-up produkt?
Foundation. Liker Loreal sin True Match i fargen golden beige.
6. Favorittfarge?
Rosa. Men sort kommer også høyt oppe.
7. Favorittparfyme?
Daisy by Marc Jacobs.
8. Favorittfilm?
The Holiday med Cameron Diaz og han kjekke x-typen til Sienna Miller (husker ikke hva han het hadde en affære med barnepiken)
9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Frankrike. Lyst å sitte på en fortauskafe i Paris å se på moteriktige folk. Eller leie ett hus i Miami ved stranden.
10. Hvilken stil har du?
Varierer veldig men er glad i det rocka uttrykket. Liker designere som Balmain, Isabel Marant og Givenchy. Akkurat nå liker jeg knallfarger på sokker, bukser og topper. Farger som gult, hot rosa osv er knallfint.
Jeg velger å sende awarden videre til den kommende bruden Britt med bloggen Brittelitt. Henne har jeg fulgt siden oppstarten og er en blogg jeg må lese hver dag:-). Jeg gleder meg til å se svarene dine Britt ♥

Dagens

20110531-032328.jpg

Dagens antrekk består av jeans fra Cubus, tee fra H&M og weekday, Cardigan ett kupp til kr 50 på vero moda, Leo sokker fra Gina tricot og hårbånd fra Glitter.

Få treningsmotivasjon

Lyst å komme igang med treningen men mangler motivasjon? Her er mine beste tips.

20110531-101642.jpg
1. Sett opp en ukeplan der du planlegger hvor mye og hva du skal trene. 3 ganger i uken holder for de fleste, klarer du 2 er det også bra. Selv er jeg supermotivert og trener 6 dager. Heng planen på kjøleskapet og kryss sv for hver ferdig økt med ett smilefjes.
2. Å gå powerwalks er også trening. En halv time i rask tempo er veldig effektivt.
3. Last ned ett motivasjonsbilde av en person du ønsker kroppen til å ha dette som ett målbilde.
4. Alle har perioder der man ikke har tid eller blir syk og ikke kan trene. Get over it og start på nytt når du er iform igjen. Jeg har slip ups hele tiden men kommer fort tilbake igjen.
5. Drit i vekten og tenk heller helse. Du blir ikke lykkeligere av å gå ned 2 kg. Finn heller lykken i andre ting som venner og familie. Det er bortkastet energi å være misfornøyd med vekta. Trening gir deg overskudd og lykke. Jeg lover!!!

Så opp av sofaen i dag skal vi trene:-)

5 tips for å få mer glam inn i hverdagen

Tenkte å starte en serie der jeg tipset om små ting som gjør hverdagen din mer glamorøs. De fleste av oss har dårlig tid så da kan disse tipsene være greie å gripe til.

20110530-092334.jpg

1. Bruk diamanter til hverdags. Litt sparkling i hverdagen gir deg den ekstra touchen og setter spiss på antrekket.
2. Lange vipper skal blafre. Lange sorte vipper er ett must. Bruker du mascara åpner du opp øynen og får ett mer våkent blikk.
3. Kle deg opp i det du elsker. Det er ikke alltid at designer klær er det fineste. Se etter skjulte skatter vintage eller i kjedebutikkene og let i eget klesskap. Bruk dine favoritter til hverdags.
4. Mix it up. Bruk billig og dyrt om hverandre. Slik får du en mer personlig og egenartet stil.
5. Forandre hårfrisyren din. Hver 6 uke gå til frisøren og frisk opp hårklippen og fargen. Be om å bli ny neste gang du er der. Forandring fryder.

5 nye tips kommer i neste uke.

Stay stylish!!!

Missoni Home

20110530-104135.jpg

Har lyst på noe nytt interiør til huset og denne Missoni matten hadde vært perfekt. Liker også putene med samme farger. Passer supert til brunt og grått. Noen som vet om en nettbutikk med Missoni Home?

Update: Missoni Home selges i Oslo på Bellas Hus. Man kan ringe dem å få oversikt over forhandlere i Norge + få dem til å bestille.

20110530-104346.jpg

20110530-104413.jpg

1 2 3 8

Blogglistenhits