July 2011 archive

Inspirasjon

 

Dagens inspirasjon står ikke ukjente Miroslava Duma for. En enkel skjorte uten ermer fra H&M og ett skjerf fra Missoni. Jeg har kjøpt meg en fin hvit skjorte fra Nelly uten ermer som er litt lengre bak en foran. Sats på en hvit skjorte i høst og kombiner slik du selv måtte ønske.

 

 

 

Høstnytt fra Nelly

Høsten kommer snart og det betyr kaldere kvelder og surt høstluft. Da kan det være på sin plass med en ny kul genser i garderoben. Nelly har fylt på nettshoppen med litt godbiter. Den øverste er fra Only og kan kjøpes her. Nr 2 er fra Hilfiger og er min absolutt favoritt kan kjøpes her. Den tredje er som en poncho og passer fint å slenge over skinnjakka. Kan kjøpes her.

Superprodukt

20110728-045459.jpg

Det er sjelden jeg er veldig fornøyd med nye produkter jeg prøver men denne jenter må dere ha. Garniers 2 in 1 tinted eye roll on er bare helt fantastisk. Den dekker mørke ringer under øynene og motvirker ringer + at den er forfriskende. Du trenger ingen concealer lengre. Du bare påfører litt under øynene, klapper så forsiktig med ringfingeren og vips ser du mer våken ut. Jeg bruker min til og med på kviser, røde flekker og pigmentflekker. Så lettvint. Im in love. Kjøpte min på H&M koster rundt 125,-.

5 kupp under kr 200,-

Lyst på noe nytt men lite penger? Fortvil ikke her kommer 5 ting som alle koster under 200 bucks.

 

1. Kul Proenza Schouler inspiret smykke fra Nelly kr 99,-.

2. Glossen over alle glosser O Gloss fra Smashbox er nå på salg hos Coverbrands for kun 132,- pr stk.

3. Gjør ett kupp for leppene med denne økologiske leppepomaden fra Eos fås i duo her til kr 158,-.

4. Kul kort tee med Ramones skrift på fra H&M kr 149,-.

5. Sort skinnimitasjon skjørt fra H&M kr 199,-.

1 2 3 8

Blogglistenhits