August 2011 archive

Planlegging av styleseminar

Møtte opp Tina idag og vi la planer for høstens Styleseminar. Fikk også knipset outfit bildet av henne. Hun er alltid så pent kledd. Elsker hennes hvite skinnveske, den er klassisk og fin. Fikk spurt Tina om hennes topp 3 musthaves for tiden og det kommer ett innlegg på dette senere idag.

20110831-061830.jpg

Tina utenfor Farmors Stue en koselig lunsjplass i Bodø.

20110831-061920.jpg

Jeg i mine Whyred boots jeg kjøpte på salg på Lulu. Smykket er Synnøves design. Jakke fra Zara.

Høst er kosetid

Høsten er kosetid og da vil man ofte drive med litt håndarbeid. Strikke, hekle ja puske med litt inne i hjemmet. Jeg har fått en god kollega til å hekle meg dette nydelige teppet. Selv er jeg ingen kløpper på håndarbeid men hvis du er det kan du gjøre kupp på fantastisk flotte nøster på Nøstenett.no. Det er en nyoppstartet butikk som selger nøster, oppskrifter etc og akkurat nå har de 20% på alt i butikken + fri frakt. For å hekle samme teppe som jeg har bestilt finner du nøster her. Jeg gleder meg til å krype under pleddet på kalde kvelder og kose meg med en kopp te og alle nye serier på tv.

 

På ønskelisten

På ønskelisten min nå står denne fargespreke genseren fra det danske merket Designers Remix Collection, en søt lommebok fra DVF, en paljettclutch fra Shopbop og en neglelakk fra Deborah Lippman.

1 2 3 9

Blogglistenhits