January 2012 archive

Vinner av konkurransen!

 

Da er vinneren trukket. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og at så mange som 100 stk deltok i konkurransen er jo bare helt utrolig. Vinneren av konkurransen som får ett skjerf og en Granny Purse fra Monicas Drømmehage er…………

 

Hilde Maude Hanssen. Gratulere så mye. Send med din adr til stylistcamilla@gmail.com så kommer pakken i posten om kort tid. 

 

The shoes…

Disse får dere se mye av på fashionistas i vår og sommer. Wang lager de sprekeste skoene for våren 2012. Kan kjøpes på Shopbop.com. Like or not?

Konkurranse: Vinn fra Monicas Drømmehage!!!

Jeg har vært så heldig å fått til en hyggelig konkurranse for dere lesere. I samarbeid med Monicas Drømmehage kan dere vinne ett superkult skjerf fra Becksøndergaard  og en mini Granny purse fra samme merket. Monicas Drømmehage holder til på Ørnes i Meløy kommune. Jeg har selv vært innom der og kan anbefale å ta turen for dere som bor i Bodø og omeng. Til dere andre så er det ikke noe problem. Hun har en nettbutikk spekket med masse fine merker slik som Deborah Lippman, Debbie shoes, ChillNorway, MIH Jeans (favoritt jeasn blant kjendiser), Pukka og By ti mo for å nevne noen. Monica skriver også en blogg som kan leses her  og for tilbud og nyheter lik henne på Facebook her.

Konkurransen er avsluttet.

 

For å delta i konkurransen kan du like Monicas Drømmehage på Facebook (link ovenfor) og legge igjen en hyggelig kommentar her på min blogg. Alle kan delta. Jeg trekker en vinner den 24 januar. Lykke til!!!

Dette kan du vinne:

Dette har jeg lyst på fra Moncas Drømmehage:

MIH Jeans med litt bootcut. Perfekt passform.

Fantastisk flotte sko fra Debbie shoes. Vårens nyhet er dette.

Flotte fugleøredobber. Disse blir du alene om å ha:-) Råfine!

Slik får du oppdrag som nyoppstartet!

Som nyoppstartet bedrift kan det være vanskelig å få oppdrag. Du har ikke mye penger å bruke til annonsering så da gjelder det å tenke kreativt. Da jeg startet opp min bedrift brukte jeg ikke en eneste krone på annonser. Det er andre ting du kan gjøre for å få flere oppdrag. For eksempel skal du starte opp som interiørkonsulent og leve av dette er det en rekke ting som kan hjelpe deg på veien.

  • Bruk sosiale medier for knytte nye kontakter. Du må vises på nettet. Opprett en nettside for firmaet ditt, her må finnes info hvordan du kan kontaktes, mail adr og link til alle sosiale mediene du bruker. Opprett en facebook side der du får tilhengere og der legger du ut tilbud, link til konkurranser på blogg etc. Twitter bruker du for å komme i kontakt med likestilte, knytte nettverk, kunder, stille korte spørsmål osv. En blogg er fin å ha der kan man følge deg i din hverdag. Er det noe som er inspirerende så er det å følge med på hva som skjer i en liten bedrift og hvilke nye oppdrag du får. Husk også å legg ut oppdrag du har gjort på din nettside.

  • Bruk ditt eksisterende nettverk. Venner, familie og bekjente kan være dine første potensielle kunder. Reklamer for deg selv presenter deg alltid med firmaet ditt og fortell hva du driver med. Trykk opp billige visittkort på Vistaprint og del ut til venner, familie og nettverk du knytter. Plutselig er det noen som trenger dine tjenester og da kan dine venner trygt anbefale deg. Slik ruller ballen videre for alle små bedrifter. Alle må starte en plass.

  • Facebook. Din vanlige profil bruker du til å linke til bedriften din, innlegg du har på blogg, legger ut oppdrag du har gjort, annonserer nye ting som du har på tapeten. Brukes aktivt, de som synes du spammer er ikke dine riktige venner uansett så de kan bare get lost:-)

  • Lag egne annonser om hva du kan tilby. Jeg lager de i open office, word, paint for så å lage kule overskrifter, lim inn bilder etc. disse kan du trykke opp som flyers og be butikker dele ut til kunder eller du kan henge opp på hvert ett hjørne i lokal miljøet ditt.

  • Tenk utenfor boksen. Som nyoppstartet interiørkonsulent må du tenke alternativt. Det er mange ting du kan jobbe med. Starte egen nettbutikk og selge interiør, tilby tjenester til folk som trenger å fornye huset. Ta kontakt med meglerfirma for å høre om de trenger styling til hus som selges. Skrive artikler og ta bilder til interiørblader. Tjene penger på bloggen ved å selge annonser. Skriver du bra og har god trafikk så kan du faktisk tjene litt på annonser. Du kan også tilby tjenester som innkjøper for interiørbutikker. Har du ett godt øye kan dette være aktuelt. Er bare fantasien som setter grenser. Hva med å ha ett lite interiørkurs der du holder foredrag om trender i markedet, får til ett samarbeid med lokale butikker og viser deres nye produkter. Du kan også holde foredrag på interiørbutikker når de har kundekvelder. For eksempel Byggmakker, Bohus etc.

Dette var bare noen få tips som kan føre deg på veien videre til flere oppdrag. Og har du en entreprenør i magen så er mitt råd å kaste seg ut i det. Den som intent våger intet vinner:-) Lykke til!

1 2 3 5

Blogglistenhits