February 2012 archive

Colormania

H&M byr på masse fine ting i farger i vår. Bruk ett lite innslag av farger i din ellers så grå garderobe for å kvikke opp antrekket. Kanskje bare ett par gule negler, ett rosa skjerf eller en blazer i rosa farge? Uante muligheter bare fantasien som setter grenser.

 

Hvem er A…?

Nå er jeg igang med å se siste sesong av Pretty Little Liars. Så spennende og i siste episode skal det avsløres hvem A er. Hvem tror du det er? Jeg har allerede funnet ut hvem A er i bøkene men det florere rykter på nettet om at A vil være en annen i serien. Trodde du det var over når A er avslørt….tro om igjen, jentene har flere hemmeligheter og en ny A vil dukke opp og lage intriger. Forresten så har neontrenden også nådd PPL. Aria hadde på seg ett neongult belte og ett par neongule sko fra Jeffrey Cambell i siste episode. Så bare plukk frem gamle skatter fra 2007 da trenden sist var på moten. Rart med trender, alt går i en runddans derfor skal du aldri kaste noe…

 

Neon

Smykker og tilbehør i neongult er trendy denne våren. Vi så det for fullt på visningen hos Sass & Bide. BikBok har masse fint tilbehør i neongult. Kjøpte meg ett smykke der jeg viser dere senere.

 

1 2 3 4

Blogglistenhits