March 2012 archive

Hanoi Sequin Shirt

Jeg ser mye videoer på Youtube for å hente inspirasjon både når det gjelder klær og make up. Tanya Burr som er fra England la ut en video der hun hadde en såkalt “shopping haul” og der hadde hun kjøpt denne fine brune silkeskjorten med gullpaljetter på skuldrene og ned i midten. Den er mye finere “live” enn den ser ut som her. Merket er Monsoon og finnes på Monsoon butikker og noen Assesorize butikker.

 

 

Hodeskallegenser!

Så denne kule hodeskallegenseren først på Vår Staude i God Morgen Norge her like etter jul. Falt pladask for den og i helgen da jeg var på ballettforestilling med min datter i Kulturhuset fikk jeg øye på søte Mette som hadde samme genser bare i beige. Måtte  høre hvor hun har kjøpt den. Hun fortalte hun hadde bestilt den fra en butikk på Ørsta som sender i posten landet rundt. Du kan finne dem på facebook her eller på egen blogg. Genseren har de nå inne i grå, passer alle str er i one size og koster 1200,-.

 

Glitter lakk!

Nå har OPI kommet med glitrende neglelakker du kan bruke alene eller over andre lakker for en litt mer diskret effekt. Disse får du kjøpt på Kicks parfymer. I Bodø finner du Kicks på City Nord.

 

Topshop

Er det en butikk jeg savner når jeg er i Oslo er det Topshop. De ligger alltid ett skritt foran de andre billigkjedene når det kommer til å snappe opp trender. Neon farger en en stor hit i vår og sommer og denne kjolen kombinert med øredobber ala Isabel Marant passer utrolig bra sammen. Synd vi heller ikke kan handle på nett lengre fra Topshop. Er du innom Sverige, Danmark eller UK må du turen innom, du finner garantert noe fint her.

 

 

Bilder lånt fra Michaela Fornis blogg

1 2

Blogglistenhits