April 2012 archive

Hot trend: Tie dye

Isabel Marant har lagt den store hotte trenden med Tie dye på sine populære jenas. Men vi ser det også på shorts, t-shirts og topper. Her er ett knippe klær du fint kan innlemme i vårgarderoben for å være skikkelig vårfresh.

 

1. Smale jeggings til en college tee og ett par sneakers så er du vårklar, 2. en fargerik tee frisker opp ethvert antrekk, 3. genser i tie dye, 4. sommerens hotteste short til bare ben og en løs og ledig topp.NO Mens 300x250

Nå kan du få penger igjen når du shopper på nett!!!

 

For en nettloppe som meg så har jeg kommet over en genial deal. På Kickback får du prosenter og penger igjen når du handler. Du bare registrerer deg her og kan begynne å samle poeng på de ulike nettbutikkene du vanligvis handler i. Butikker som er med i Kickback er bla Nelly, Ellos, Bladkongen, cdon og Asos for å nevne noen. Etter du har samlet poeng kan du løse ut pengene i gavekort fra bla H&M, Burger King, Intersport m fler. Det lønner seg også handle ferien her for det er mye penger å hente på store kjøp. Bare ett lite tips til deg og legg gjerne igjen en kommentar om du har prøvd dette. Happy shopping:-)

Vårfreshe jakker

Våren har meldt sin anmarsj og det er påtide å oppdatere garderoben med en ny vårjakke. Nelly har mange fine jakker å velge mellom. Her er 6 favoritter akkurat nå.

1. Kul dongeri jakke med nagler fra Replay, 2. Søt rosa jakke fra Odd Molly, 3. Armyjakke fra Only, 4. Rød tøff skinnjakke fra Rock n Blue, 5. Asymetrisk jakke fra Muuba, 6. Chanel inspirert jakke fra Mango.

På ønskelisten!

Jeg ønsker meg denne lilla klokken fra Triwa i bursdagsgave. Forresten sorry for dårlig blogging i det siste, jeg kommer sterkere tilbake, lover:-) Takk for at dere fortsatt klikker innom her!!!

 

Fashion against aids!

Da har H&M sluppet den siste kolleksjonen H&M Fashion against aids. En god grunn til å føle god samvittighet med å handle her er at 25% av kjøpesummen går til aids forskningen. Så da er det bare løp å kjøp. Vil også tips om Nelly som har startet salget sitt, mye fint å finne.

 

1 2

Blogglistenhits