June 2012 archive

Slik shopper du smart på salg!

Nettbutikkene og butikker ellers om i landet har startet salget for alvor. Mange elsker å gjøre kupp på salg mens andre hater det. Her kommer none tips til deg som har lyst å komme hjem med ting du får bruk for men attpåtil spare penger.

  • Kvalitet framfor kvantitet: Legg heller pengene i noe med god kvalitet fra ett merke enn å kjøpe en haug fra H&M du vet blir slitt etter ett par vask. Du har mer igjen for å kjøpe noe du virkelig har lyst på enn å sløse penger vekk på ting som havner langt bak i skapet.

Tee fra Helmut Lang

  • Sats på å kjøpe sko og vesker på salg: Når det kommer til salg så kan du virkelig gjøre gode kupp på designer sko og vesker. Eller om du ønsker gode sko i skinn og som er gode å gå i finner du dette også på salg i diverse butikker. Kjøp klassisk så holder det seg år etter år. 

Skinnveske fra Rachel Zoe på salg hos shopbop.com

  • Vurder om du heller vil spare pengene til høsten: Salgstider er vanskelige tider for høstmoten er så vidt på vei inn i butikkene og du kan bli fristet. Vent med å kjøpe masse billige topper og spar pengene til du virkelig finner noe du kommer til å gå med hele høsten og ikke bare på sensommeren. 

Litt av det som kommer på H&M til høsten

  • Handle klassikere som dressjakker, velsittende jeans, den lille sorte eller ett par fine ballerinasko. Dette er staples du kan ha i skapet og ta frem år etter år.

Den lille sorte fra H&M til kun 75,- kr på salg. Ett kupp.

  • Andre tips kan være å kjøpe klokker og smykker på salg. Sjekk ut butikker som Shopbop.com og din lokale gullsmed. Michael Kors og Marc by Marc Jacobs har mange fine klokker.

Ny trend: Starfish cuffs

Det hotteste på smykkefronten er starfish cuffs eller sjøstjernearmbånd. disse kan du finne billige på ebay.com eller kjøpe i dyrere varianter. De er super fine kombinert med andre armbånd og klokker.

 

Salg hos Net-A-Porter.com

Endelig har salget startet hos de mest eksklusive nettbutikkene også. Her kan du virkelig gjøre kupp på designersko, vesker og klær. Net-A-Porter har opptil 50% nå på mye fint. Her er min ønskeliste:

 

Tribute pumps fra YSL

Vest fra IRO

Pumps fra YSL

Sandaler fra Isabel Marant

Kjole fra Isabel Marant

Sommerfrisyrer 2012

Har du lyst å fornye deg litt på håret i sommer kan jeg tipse om hva som er hot denne sommeren. Frisyrene er hentet fra vår og sommer visningene 2012 fra catwalken i London, Paris, Milano og New York. Flette trenden er en klassiker hver sommer den slår aldri feil. Det samme kan man si om løst bølgete hår med masse volum i. Finn din favoritt her:

Oppsatt hår med pynt. På visningen hos Chanel hadde modellene perler i oppsatsen. Slike får du kjøpt til en billig penge på Glitter. Passer perfekt til deg som skal gifte deg i sommer.

Oppsatt hår med pynt. På visningen til Louis Vuitton så vi rufsete oppsatt hår med fine diadem og hårbøyler. Denne frisyren er fin om du skal være gjest i bryllup eller til sommerfesten.

Fønet hår. Glamorøst fønet hår her på visningen hos Anna Sui. Prøv å føne håret istedenfor å bruke krølltang eller rettetang. Kost på deg en føntime hos frisør og se forskjellen.

Twist. Twist håret og sett det opp tilfeldig her og der. Denne trenden er superenkel å lage, kjøp en pakke fliseklemmer på Glitter, H&M og lek deg litt.

Fletter. Flett håret på begge sider og fest det bak i nakken. Perfekt sommerfrisyre på stranden for å få håret vekk fra nakken.

Fletter. Denne frisyren ser vanskelig ut men er egentlig enkel. Du tar litt hår fra begge sider når du fletter rundt og bytt hånd når du kommer bak i nakken. Det er bare å søke på youtube så finner du ut hvordan dette kan gjøres. Øvelse gjør mester:-)

Midtskill. Denne rufsete frisyren med midtskill var å se på visningen hos Givenchy. Enkelt å få til.

Hestehalen. Hestehalen er en perfekt sommerfrisyre. Du kan lage den slick eller med litt volum på kronen. Gå over med en glansspray og hårspray så holder den hele dagen.

Wetlook. Her trenger du ett godt skum eller en gele for å oppnå denne looken. Gre gjennom håret med det produktet som passer deg, bruk fingrene og fest håret i hestehale eller løst bak i nakken med fliseklemmer. Spary over med hårspray.

 

1 2 3

Blogglistenhits