July 2012 archive

Jeg selger unna!!!

Jeg har ryddet i skapet og selger unna diverse designstuff. Bla veske fra Marc by Marc Jacobs, kjole fra Carin Wester, vest fra iiS og armbånd fra Prada for å nevne noe. Ta en titt på annonsen som ligger ute på finn.no her.

 

Trend: Camo og militærstil!

En het trend akkurat nå er camo og militær stilen. Du finner det på jakker, bukser, sko, vesker osv. Vil du ha denne looken er det enkleste å satse på en jakke og dress den opp eller ned ved hjelp av store glitrende smykker, rull opp buksebeina og bruk ett par lekre pumps til eller du kan bruke den til designveska. Her kommer ett knippe jakker du kan velge mellom:

De fleste billig butikker kommer med sin variant av militærjakken. Vil du komme billig unna kan du jo bare lete secondhand for de finnes overalt til en billig penge. Du finner også slike jakker i butikker som selger jaktutstyr.

Slik styler du looken

Med pumps og en rød veske som bryter av

Med ett par knallrosa pumps og en dressjakke

Laidback med designerveska og ett par sølvsko

Med ett par sorte bukser og pumps

Bland inn masse tilbehør klokker,armbånd,smykker

Guide til de beste nettbutikkene!

Har laget en liten guide til de beste nettbutikkene og hva jeg har på ønskelisten fra dem akkurat nå. Håper du finner litt inspirasjon og surfer litt rundt for å finne unike ting som ikke alle andre har. Isteden for å kjøpe masse billige klær fra H&M kan du spare og kjøpe deg noe litt dyrere du vil bruke mer.

ASOS

Asos har mye fint i sitt sortiment. Nå kan du finne Isabel Marant lignende sjorter og boots fra Ash som ikke koster skjorta. Asos har også mye fint på tilbehørsfronten. Store smykker er min favoritt for tiden og her kan du gjøre gode kupp for en billig penge. Det eneste jeg har å utsette på Asos er at det tar vledig lang tid før jeg har fått varene. Har måttet vente i opptil 1 mnd men håper dette har bedret seg nå. Vær obs på moms og toll dersom du bestiller over kr 200.

Mywardrobe

Mywardrobe er nå blitt en norsk nettside så her handler du med toll og moms inkludert i prisen. Veldig greit så slipper du å ta hensyn til at dette kommer itillegg. Bor du i Oslo kan du faktisk også hente varene på showroomet der. Jeg elsker jakker fra Iro og Helmut Lang og det finner du mye av på denne nettsiden. Store fine smykker har de også masse av. Av og til kommer det tilbudskoder så meld deg inn så kan du gjøre kupp her.

My Theresa

My Tehresa har masse fint fra designere som Stella McCartney, Balenciaga, YSL og Isabel Marant. Jeg håper å kunne spare meg til en Balenciaga veske med tid og stunder og da kommer jeg til å kjøpe den herfra. Det som er fint med denne butikken er at de fyller på med sine bestselgere så om varen du ønsker er utsolgt så kommer den sannsynligvis back in stock.

Ssense

Ssense er en ny butikk jeg ikke har shoppet fra enda. Men her kan du finne fine vesker fra YSL og Givenchy. De fører også Iro og Isabel Marant. Denne må testes.

Shopbop

Shopbop har jeg handlet endel fra. De leverer raskt og har god kundeservice. Har kjøpt mest fra Alexander Wang og Marc by Marc Jacobs her. De har masse billige merker også ikke bare dyre designer ting.

Net-a-porter

Net-a-porter har jeg kun handlet hos når de har salg. Men nå ser jeg de har mye fint på tilbehørsfronten den gule luen fra Acne, YSL ring og øredobber fra Isabel Marant står høyt på ønskelisten for høsten. Hodeskallskjerf fra MqQueen går aldri av moten. Her finner du også masse fint fra Acne, sko og vesker er de særlig gode på.

 

Høstens heteste make up trend!

 

Elektrisk blå mascara er høstens heteste make up trend. Vi så det på visningen hos Stella McCartney, modellene gikk ned catwalken med blå blafrende vipper. Denne trender passer supergodt når du har blå klær på deg. Blått gjør også at det hvite i øynene blir enda hvitere og gir ett frisk og klart blikk. Test deg frem, det finnes mascaraer i alle prisklasser. Påfør først en sort og gå så over med en blå mascara.

 

Mascara fra Givenchy fra Strawberrynet

YSL sin som er veldig fin

Dior har også en fin blå

1 2 3

Blogglistenhits