August 2012 archive

Høstfarger på neglene hos Essie

Essies høstkolleksjon for neglene består av mange fine farger. Fra venstre Miss fancy pants, Recessionista,Stylenomics,Head mistress, Dont sweater it, Skiriting the issue. Min favoritt her må være den dypgrønne Stylenomics. Essie får du nå kjøpt på bla Cubus og Vita.

Dagens tips

Disse look-a-like støvlettene fra Zara ligner veldig på Isabel Marant sine. Ingen tvil om hvem som er min favorittdesigner i høst.

Lindex Missoni kolleksjonen

Nå har bildene fra Lindex Missoni samarbeidet blitt sluppet. Må si her er mye fint for enhver smak. 10% av kjøpesum går til rosabåndet så dermed støtter du også en god sak. Hold utkikk, klærne er å få kjøpt online og i butikk 25 september. Selv vil jeg slå til på en cardigan til meg selv og en til min datter. Noe du har lyst på herfra?

Høstens lekreste neglelakker

Chanel har alltid sesongens lekreste neglelakker. Jeg liker faktisk Chanel sine lakker veldig godt, de er litt dyrere enn andre sine men så synes jeg de holder seg bedre og tørker raskt. Jeg vil ha alle. Hva er din favoritt?

 

 

The look for less – Isabel Marant

Har du som meg falt for høstens cowboy look hos Isabel Marant så skal du holde øynene oppe. Cubus kommer med snarlignende kopier av feks denne skjorten. Kommer ut i uke 38 om jeg ikke husker feil. BikBok har en hvit ute nå som er fin.

 

1 2 3

Blogglistenhits