February 2013 archive

Vil du forandre din stil?

 

how-to-be-stylish-L-GeV9QE

Er du lei av  å aldri finne noe å ha på deg i klesskapet om morgenen? Selv om det bugner over så finner du ikke noe som passer, kler deg eller som du føler deg vel i. Har du lyst til å forandre stil og bli lagt merke til? I såfall les videre, her kommer noen tips til en actionplan:

 • For å virkelig forandre seg må man gå inn for det. Det nytter ikke feks å lese en selvhjelpsbok legge den ifra seg og tro at du er forandret. Du må jobbe med deg selv og teknikker rundt dette. Det samme gjelder når du vil forandre stil. Gå inn for det med hjertet også:-)
 • Finn ut hva som er din kroppsfasong og kjøp kun klær som fremhever din figur.
 • Se så i klesskapet etter klær som ikke gjør noe for deg. Er de for store-vekk med de. Er de for små-vekk med de. Føler du deg ikke vel i dem- vekk med de. Triste sorte klær-vekk med de. Slik holder du på til du har rensket litt. Å rydde i klær skaper også orden i hodet så derfor er det en fin øvelse å gjøre om man vil få tankene på noe annet enn hverdagslige bekymringer.
 • Ingenting forandrer deg så drastisk som en ny frisyre. Gå derfor til en frisør og be om å bli ny. Bare gjør det ikke tenk. Har du lyst på ny stil så go for it helhjertet from top til toe.
 • Ta deg råd til 5 nye plagg. På H&M, Cubus og Lindex får du fint 5 plagg for en tusen lapp. Glem dette med basisplagg, de blir du ikke lagt merke til. Kjøp noe som du aldri har kjøpt før. Feks jeg går nesten aldri i kjoler. Hvis jeg skal ut av min komfortsone så vil jeg kjøpe meg ett par kjoler og dresse dem opp og ned med cardigans, dressjakker, ullgensere, skjorter, skinnjakker etc. Hva er det du ikke går med som kunne vært kult å testet ut?
 • Bruk farger for guds skyld. Jeg er så lei av å se at alle går med sorte klær. Det ser ut som vi nordmenn er alt for redd for å bli lagt merke til, vil vi bare gli inn i mengden? Du skal ikke være en som glir inn i mengden. Vis hvem du er med å bruke din favorittfarge. Husk du kler alltid den fargen du har på dine øyne. Har du blå øyne kler du blått, har du brune øyne kler du brunt osv…
 • Kjøp deg litt ny sminke som fremhever din øynefarge. Ting som mineralpudder og concealer bør også finnes i en nybegynners sminkeveske. En frisk blush er alfa og omega spør du meg.
 • Tilslutt den viktigste tingen av alle. Tenk positivt. Slutt å tenk negative tanker om deg selv og andre. Tenk fine tanker så mye du klarer det vil føre deg dit i livet du vil- både med og uten ny stil.

Nå er du klar til å sette igang men prosjekt ny stil. Jeg har selv forandret stil mange ganger i løpet av livet. Det er gøy, utfordrende og du blir gladere av å ha kommet ut av din komfortsone.

Har du lyst til å få flere tips fra meg så meld deg på nyhetsbrev. Ellers finner du meg på facebook der poster jeg daglig. Send meg gjerne en mail om ting du vil jeg skal hjelpe deg med:-) Vi snakkes

 

Tips til dårlige klesdager

z210805118

 

Hei der!

Har du av og til dager da alt bare er crap og du føler deg feit i uansett hva du tar på deg?! I got news for you, du er ikke alene. Alle har vi dårlige dager og da liker man ikke å se seg i speilet og vil helst bare gjemme seg vekk. Men har du tenkt på at humøret blir 10 hakk bedre av å kle seg pent på disse dagene? Det nytter ikke å gjemme seg i en stor topp i sort og gasse i seg lassvis med godis. Det er nedturene som gjør at du kan finne styrke og utvikle deg som person. Egentlig er det jo bare tankene dine som spiller det ut og prøver å fortelle deg at du er feit, er dum, har rynker osv osv.  Jeg lærte en kul ting fra en superdyktig coach i Usa, Marie Forleo, hun hadde ett godt tips. Neste gang du føler deg crappy og har masse negative tanker si til dem, thanks for sharing og gå så videre med livet ditt. Sagt på en annen måte. Det sitter en liten djevel på din høyre skulder og sier masse negative ting og det sitter en liten søt engel på din venster side og sier bra ting. Gjett hvem du bør høre på?! Og når alt ikke funker så kan du prøve ut disse tipsene fra meg:

 • Hold in undertøy slanker deg 1-2 kilo.
 • Ikke kle deg i telt om du vil skjule kroppen. Du blir bare større da.
 • Alle virker tynnere med høye hæler.
 • En empiretopp er fint til slike dager da du føler at mage og rumpen er stor.
 • Sett på deg ett skjerf som henger nedover for å skjule en evt. mage.
 • Ta på deg dine fineste smykker til en hettegenser.
 • Sats på en kul make-up og sett håret opp i en fin løs knute.
 • Andre triks som er verdt å prøve er å si til seg selv at du ser bra ut. Ikke vær så kritisk til deg selv. Ofte er det ting du ser som ingen andre ser. Sannsynligheten for at du er så tykk som du tror er meget liten.

bad_day_85525863_oqKUvZmU_c

 Har du noen tips til hva du gjør for å overleve dårlige dager så del dem gjerne her.
Og som ikke det var nok. For å booste deg enda mer så sjekk disse kjendisene uten make up. De ser ut som deg og meg og har også bad hairdays og crappy dager. Føler du deg ikke mye bedre nå?!:-)
1351104857_amanda-seyfried-640
BG_stars-without-make-up
eva-longoria
celebrities-without-make-up-gisele-jpg_173305

Dress for success

20130212-205853.jpg

Kan man kle seg for suksess i forretningslivet?! Muligens. Men uansett hva noen måtte mene eller ikke mene så har klær en stor makt når det kommer til hvordan du blir sett på og hva folk tenker om deg. Hver gang du kler på deg noe så sier du noe om deg selv. Noen kler seg for å bli lagt merke til, andre kler seg for å blende inn i mengden og du har også de som kler seg slik at de blir usynlige. Dersom du driver en business så er det viktig å tenke på hva du har på deg. Du er ditt eget varemerket og for at folk skal stole på deg og ditt produkt er det viktig at du kler deg med omhu. Her er noen hotte tips som får deg til å øke omsetningen med 10% (ja hvorfor ikke, du kan jo prøve;-):

 • Hvem er ditt store kvinnelige forbilde innenfor business? Hvem er det du ser opp til? Finn inspirasjon i hvordan hun kler seg og har oppnådd suksess. Feks Oprah er alltid velkledd, hva med Michelle Obama eller Rachel Zoe. Hent inspirasjon men gå alltid for hva du føler deg vel i.
 • På viktige møter ha alltid på en kul feminin dressjakke. Uten unntak, tar du på jakken så mener du business. Det trenger ikke være en kjedelig sort eller grå finn en powerjakke som sitter perfekt og passer din look.
 • Når du er kvinne og driver ditt eget firma så kle deg som en dame og ikke kle deg som en mann. Derfor gå til anskaffelse av en velsittende kjole. Det er undervurdert hvor mye en fin velsittende kjole har å si for selvtilliten. Finn en enkel sort, grå eller mørk brun. Sleng på en cardigan for en avslappet look, en dressjakke for å virke mer seriøs eller en paljettjakke for å si at du har ett litt mer eksentrisk uttrykk.
 • Det første folk legger merke til er sko og hår. Bruk derfor litt tid på å finne fine sko som passer til din jobbhverdag. Bruk litt tid på håret også for det rette uttrykket.
 • Til sist ikke glem hvor mye ett godt smil, ett stødig håndtrykk og en genuin interesse i kunden har å si for hvordan du blir lagt merke til.

Nå vil jeg vite om du har noen gode tips å komme med til hvordan man kler seg for suksess. Hva har du gjort for å forandre din stil siden du begynte i din business?

Hot body på 10 dager!

Hei dere! Er det mulig å få en hot body på 10 dager?! Neida klart ikke, men jeg skal nå teste ut et detox program fra Yves Rocher som lover å få meg fin på innsiden og utsiden i løpet av 10 dager. I serien finnes en skrubb for kroppen som skal brukes 1-2 ganger i uken. Den grønne geleen skal smøres på kroppen morgen og kveld og rensedrikken skal blandes med vann og drikkes hele dagen i 10 dager. Så får vi se om dette gjør underverker. Jeg kommer tilbake med en review når kuren er ferdig. Ønsker du å teste ut så kan produktene kjøpes her.

;

20130210-160856.jpg

20130210-160914.jpg

20130210-160936.jpg

produktene er sponset

Nyhet på Stylistaz!

Hei dere! Nå har jeg utviklet Stylistaz litt etter å hatt en liten pause. Vil du ha eksklusive nyheter fra meg så meld deg på mitt ukentlige nyhetsbrev. Her får du tips og råd som jeg kun gir til medlemmer. Dette er gratis og du kan når som helst melde deg av om du måtte ønske det. Kom bli en del av oss:-) Vi høres!!!

Blogglistenhits