March 2013 archive

Lag din unike Carrie veske!

Håper du har det fint og nyter litt fri og masse godis i påsken. Jeg har kommet over en ny hot serie for oss som liker mote og elsker Carrie i Sex og Singelliv. The Carrie Diaries handler om nettopp Carrie da hun var i tenårene og bodde hjemme i Connecticut. Elsker du SATC kommer du til å like denne. Klærne, stemningen, trykket fra NY ja alt er med. Serien er jo kanskje litt mer for fjortiser men det driter jeg i, jeg digger den!

AnnaSophia-The-Carrie-Diaries-Posters-Covers-annasophia-robb-33541561-653-847Carrie har en uberkul veske i serien som hun arvet etter sin mor. Desverre ødela søsteren hennes den med neglelakk men Carrie var selvsagt kreativ og laget sin egen tvist på veska. Hun splashet masse neglelakk på den og toppet med signaturen sin. Så fram med en sort veske splash på med neglelakk og signer.

010412-AnnaSophia-Film-Carrie-DIaries-25

Her er den kule veska

Likte du SATC og kommer du til å se serien? By the way du kan se serien her.

Meld deg på nyhetsbrev for ukentlige oppdateringer og følg meg på facebook her.

P.S Stylisten i serien var samme som jobbet tett med Patricia Field på SATC han hadde også ansvaret på Gossip Girl så her har du mye herlig moteøyeblikk å glede deg til:-)

Klem fra Camilla

MarkCross_Scottie_Carrie_Diaries

Få en ny stil på 10 dager – Gratis online kurs!

Nå kan du få en unik mulighet til å finne din stil på 10 dager. Meld deg på gratis online stylingkurs med meg!

På 10 dager lover jeg deg at du får en ny stil dersom du lover å jobbe litt med saken. Ingenting kommer av seg selv:-)

Hvorfor 10 dager spør du kanskje? Jo fordi de fleste av oss har ikke tid til å investere mer i oss selv. Er du som meg så har du familie å ta deg av, barn, jobb, venner, hus, fritidsaktiviteter osv som krever nok av deg. MEN du har tid til å sette av 1-2 timer hver dag til deg selv i 10 dager. Se på det som en innvendig og utvending detox.

Det eneste jeg krever av deg tilbake er din ærlige mening om kurset.

Så come on bli med! OBS!!! Begrensede plasser så meld deg på i dag.  

Påmelding her……………………………………………………………………………………………….→

 

Stor klem fra Camilla

P.s jeg lover å være snill med deg og være din beste venn gjennom denne prosessen

P.p.s kurset starter etter påske:-)

 

 

Hater du å kjøpe klær fordi du føler deg tykk?! Løsningen er her!!!

17352952-frustrated-woman-finding-it-difficult-to-choose-clothes-from-a-clothes-rack

 

Hvem har ikke dager da alt bare er galt og klesskapet er ett stort høl der ingenting passer? Er du en som bruker shopping som en belønning om du klarer å gå ned i vekt? Du nekter deg selv å kjøpe nye klær før du har gått ned 10 kg og du hater å møte venner, gå på date, gå på jobbmøter fordi du har ikke noe som passer. Du ser deg i speilet og føler deg feit og fæl. Kanskje du kansellerer vennedater og hopper i joggebuksa, trøster deg med Gossip Girl og spiser sjokolade (høres kjent ut hmmm…). Been there, done that!

Det som egentlig skjer er at du lar være å leve livet. Du setter livet på hold fordi du ikke er tynn/føler deg tynn. Du lar være å gå ut på byen og danse til sene natterstimer, du går ikke på stranden/velværeavd fordi du føler deg tykk i bikini, du lar være å møte opp gamle venner fordi du vil ikke at de skal se deg for den du er. Slutt med dette nå!

Mirror-quote

Det jeg vil du skal gjøre er å gå ut å shoppe. Kle deg sexy, føl deg tynn og lev livet nå. Det du kan se etter for å føle deg fin er:

 • En velsittende jeans
 • En sexy kjole som du kan bruke ute på byen
 • Gå for farger ikke velg sort eller grått
 • En fin hverdagskjole som du kan bruke på jobben når du er i møter etc
 • 2-3 bluser som er løs og lette
 • Masse tilbehør i form av skjerf, smykker og sko. Dette passer deg senere om du har klart å gå ned i vekt

be_confident_iab1f

En vektnedgang tar tid så derfor ikke utsett å leve livet . Jeg vil også at du skal skrive ned ting du har på hold fordi du venter med å gå ned i vekt. Feks kan det være:

 • Å gå på stranden i badedrakt/bikini
 • Å gå ut på byen å finne en mann
 • Melde deg på halvmaraton
 • Ha en fantastisk garderobe og elsk klærne dine
 • Skift karriære/jobb
 • Reise til drømmeplassen din
 • Slutt å være sjenert og få flere venner
 • Starte med flere hobbyer som sang, dans, klatring etc

Og listen fortsetter. Ikke ha de på hold. Lev livet som om du skulle vært tynn!!!!

Ta action i dag. Gjør det nå.

Som alltid elsker jeg å høre fra dere så gi meg en kommentar her på bloggen, mail meg og del gjerne på facebook,twitter.

 

Ha en fantastisk dag!

Pimp strikkegenseren din!

Har du en favorittgenser du bruker ofte nå i kulda men synes den blir litt kjedelig i lengden? Les videre her får du tips om å pimpe strikkegenseren til nye høyder.

genser

 

 

 

Selv om kalenderen viser mars måned så har ikke våren nådd oss riktig enda. Er du som meg, fryser og hakker tenner, så går du ofte i store gode gensere som holder deg varm og deilig. Men en strikkegenser kan ofte bli kjedelig og få deg til å føle deg som en gammel tante. Pimp derfor opp genseren i morgen med følgende triks:

 • Store statement smykker skaper en mer glamorøs look og er perfekt til strikk. Velg shiny materialer og gjerne strass
 • Paljettkrager og andre løse krager passer også fint til strikk. Dette skaper en mer sofistikert look og gjør den grå genseren mer interessant
 • Bruk en hvit skjorte med krage under stikkegenseren. Dette gir deg en mer preppy look og passer fint til kontoret sammen med ett tulipanskjørt
 • Rull opp ermene på genseren og lass på med store armbånd gjerne rocka i skinn og metall. Liker du store ringer så kjør også på med det

gensernelly

 

Strikkegensere som kommer masse av i vår er naturlig nok i mer lett strikk. Vi ser mye farger og særlig neon påvirker motebildet.

genser3

 

 

Har du ett tips du vil dele for å pimpe genseren så vil jeg gjerne høre. For flere tips følg meg på facebook eller meld deg på nyhetsbrev der jeg deler eksklusive tips som ikke kommer på bloggen.

 

 

 

 

Hemmeligheten til å kjøpe klær du faktisk kommer til å bruke!

Er du lei av å shoppe klær som ikke passer sammen, eller du kjøper en hel outfit du ikke bruker? Klærne bare hoper seg opp i klesskapet ja ofte med merkelappen på. Les videre her kommer noen tips.

 

images

 

Nr 1 tips nr du handler klær er å ikke kjøpe ett helt antrekk men ulike deler som glir lett sammen med de klærne du allerede har og bruker mye av. Hvordan får du dette til? Jo det starter faktisk før du setter din fot inne i en butikk:

 

 • Kjenn din kroppsfasong
 • Hvordan er din livsstil? Gå gjennom alle aktiviteter du gjør daglig. Trening, kjører unger til fra aktiviteter, ute på kafe, jobber  på kontor, hjemmeværende osv.
 • Rensk klesskapet dit: Legg klærne i  hauger. En kast, en gi bort og en selg eller bytt med venner. Det du bruker daglig og liker beholder du selvsagt. Men er det klær der du ikke har brukt på ett halvt år eller som ikke sitter bra på deg så hører de til i en av de 3 haugene.
 • Det som gjenstår nå er faktisk å se på hva er det du trenger. Har du 20 jeans som sitter bra trenger du ikke en til. Og liker du cardigans og har 50 av dem så er det påtide å finne noe nytt. Vær kritisk handle ut fra din livsstil, kroppsfasong og hva du faktisk trenger
 • Det hjelper å skrive liste før du går ut å handler. Da er du kun fokusert på det du skal ha og lar deg ikke rive med når du faller for noe annet.
 • Skulle du ende opp med noe du ikke kommer til å gå med så husk at de fleste butikker i dag har deponering. Dvs du kan gå tilbake og få igjen pengene dine. Så dermed no harm done.

 

Happy shopping håper disse tipsen hjalp.

p.s: min liste for våren blir følgende; nye sneakers helst blå, en kort blomstrete kjole med lang erm, armyjakken, ett nytt kult skjerf, en sort praktisk regnjakke, en stor rutete skjorte, en stor jeansskjorte, batikkjeans og kule hotte solbriller.

Følg meg på facebook der legger jeg ut daglige tips.

1 2

Blogglistenhits