May 2013 archive

Trendy sommersko for travle mammaer!

Er du mamma og har fullt opp å gjøre men ønsker å se bra ut i sommer mens du løper mellom ærender? Les videre her kommer tips til trendy sommersko for travle mammaer i farten.

 

 

 

 

 

nicole-richie-4952

 

Er du en “busy bee” mamma som løper fra ærend til ærend, triller tur med minstemann og prøver å rekke til jobb i tide? Isåfall vet du hvor vanskelig det er å få det til på høye hæler. Det finnes selvsagt unntak blant oss mammaer, se bare på Rachel Zoe og Victoria Beckham der de løper rundt på 10 cm. Men for oss andre som vil ha det praktisk men likevel se kul og tredy ut finnes det løsninger.

 

 

 

 

6 trendy sommersko for travle mammaer

 

SommerskoDenne sommeren kan vi virkelig boltre oss i masse flotte sandaler og flate sko som er kule. Den hotteste akkurat nå er Chanel sine Espadrillos. De koster rundt 3.000 og er revet vekk i alle butikker rundt om i verden. Du får fortsatt tak i disse på ebay om du har lyst men alternativet er ett par fine fra Nelly.

En annen kul trend er metalliske sandaler. Særlig cuffs rundt ankelen er uberkult og vil gi deg mer glam i hverdagen. Disse er så fine at du kan bruke de på sommerfesten også.

Nagletrenden på sko er også fint i sommer. Vi så det hos Balenciaga men billigkjedene er nå kommet etter og Nelly har laget disse fine som er å få kjøpt. Disse kan brukes til ankelkortebukser som er veldig fint nå i sommer, eller til shorts og korte skjørt.

Sneakersene kommer vi ikke utenom og de har virkelig inntatt motebildet for alvor. De kuleste kommer fra New Balance og kan brukes til dressbukser, jeans, kjoler ja egentlig alt. Selv har jeg sett ett par i beige med gulldetaljer på men liker også veldig godt disse mørkeblå.

kourtney-kardashian-gallery

Kortney Kardashian superkul mamma i espadrillos fra Chanel

Så her har du litt å velge i om du vil være en supertrendy mamma som løper for å rekke over alt MEN samtidig har komfortable sko som atpåtil er fine å se på. Ja og de høye hælene kommer selvsagt på når barna har lagt seg og du skal ut på fest.

Hvis du likte disse tipsene så vær snill og del dem:-) Bruk knappene nedenfor.

Vil du følge meg på facebook så kan du gjøre det her.

Ha en strålende dag!

Klem fra Camilla

Dette skal du handle på herreavdelingen!

Visste du at enkelte ting er bedre å handle i herreavdeling enn i dameavdeling?! Har du lyst å lære om hvordan du kan få en chic look ved å sveipe innom hans avdeling neste gang så må du lese videre.

 

img-thing

 

Enkelte plagg er faktisk best å kjøpe i herreavdelingen. Ingenting er vel mer sexy enn en dame i en oppkneppet hvit skjorte og med en liten jeans shorts til?! Eller hva med å stjele hans slips og bruke til t-shirts og sorte bukser. Trenden med å kle seg i menns klær har lenge vært i motebildet og mange husker Audrey Hepburn i Roman Holiday  og Julia Roberts i Pretty Woman. Begge iført menns hvite skjorter.

Det du alltid må huske på er at plagget må sitte bra på deg, ikke for stort for da gjør det ikke noen for figuren din.

Derfor neste gang du er i byen så ta turen innom herreavdeling eller du kan her og nå gå gjennom mannen din sin garderobe og starte jakten.

 

 

 

“Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”
– Henry David Thoreau

 

Her får du noen stilsikre tips til hva du kan handle på mennenes avdeling og hvordan du kombinerer plaggene:

  • Boyfriend cardigan. Se etter en som har 4 knapper med to lommer foran. Du finner mange fine hos Zara, H&M, Cubus eller Marc Jacobs. Bruk den over en fin singlet eller t shirt og bruk belte i livet. Prøv den også over en feminin kjole sammen med ett par boots. Bruk den som en jakke på våren og høsten for en casual og nedtonet look.

 

  • Kabelstrikk genseren. Nok en ting som alle jenter må ha i sin garderobe. Den kuleste finner du nettopp i herreavdelingen men vær obs på modellen. Menn er ikke akkurat bygd på samme måte som oss jenter så derfor finn en som sitter bra på din figur. En hvit kabelstrikk genser kan være en ideel reisegenser siden den vil kunne gå til alt i din garderobe. Eller finn en annen farge og bær den til sigarettbukser for å jevne ut balansen med volum på overkroppen. Chloé lager den ultimate moteriktige versjonen av denne genseren om du ikke ønsker å kjøpe herremodell. Når du bruker kabelgenseren så hold alt annet veldig enkelt. Hår, make-up, smykker bør ikke prange for mye slik at fokus tas vekk fra genseren.

 

  • 1760291imagesEn hvit herreskjorte. Aller best er denne stjålet rett fra kjærestens klesskap men å tråle herreavdelingen funker også fint. Du finner fine skjorter på alle butikker, bare pass på at den ikke blir alt for stor på deg og fremhever istedenfor å gjøre deg stor.  Hent inspirasjon fra disse fine damene her.

 

 

 

 

 

 

 

  • fashion-friday-style-your-life-L-JL7qJhEn perfekt hvit t-skjorte. Den perfekte hvite t-shirten kommer også fra menns avdeling. Nærmere bestemt Hanes 3 pk med hvite t-skjorter er de beste og billigste som finnes. Disse får du tak i på ebay. Du kan også prøve deg frem med kjærestens hvite tee og se om denne faller fint på deg. Bruk med en gammel brosje som du fester der du vanligvis fester 17 mai sløyfen din. Eller bruk den til ett stramt skjørt for å løse opp looken. James Perse lager t-shirts for damer som har en herrelook over seg. Disse er veldig fine. På bildet ser du hvor lite som skal til for å style en enkel hvit t-skjorte.

 

 

 

 

 

 

 

Nå vil jeg høre fra deg om dette er noe du vil teste ut? Har du andre tips om hva som må stjeles fra kjæresten så vil jeg høre det i kommentarfeltet nedenfor.

 

Likte du posten så vær snill og del den med dine venner da blir jeg kjempeglad. Om du ønsker å følge meg på facebook så kan du gjøre det her.

 

Ha en strålende dag!

 

Klem fra Camilla

 

Bli en “hot mama”!

Sliter du med å finne tilbake til din stil etter graviditeten? Eller har du alltid hatt lyst til å bli en av de hotte mammaene med barnevogn som alltid ser fresh og opplagt ut? Les videre for å finne ut hvordan.

 

En graviditet sliter en ut helt for ikke å snakke om tiden etterpå. En føler seg grå og ulekker og langt fra glamorøs. Tiden går og der sitter man uten å ta tak i seg selv. Det er vanskelig nok å få tid til en dusj for ikke å snakke om litt tid for seg selv og å pleie sitt utseendet.ID-10041968

Jeg vet akkurat hvordan du har det jeg har vært der og om du er mor for første gang så kan jeg betrygge deg med at det blir bedre. Du får mer tid til deg selv etter de første månedene og da er det viktig å fokusere litt mer på deg selv. For alle vet at når mor er glad, er alle glad:-)

 

 

 

 

Fra sliten mamma til en ny selvsikker stil!

 

Ting tar tid og det å være mamma er hardt arbeid. Jeg har nettopp vært gjennom det samme og nå har jeg en liten datter på snart 8 mnd. Den første tiden var vanskelig med mye skriking, kolikk og lite søvn. Jeg gikk nesten på veggene og trodde aldri livet skulle bli det samme igjen. Utrolig nok ser en lysning i tunellen og ting ble bra igjen.

Når ting gikk seg til hadde jeg lyst til å bruke litt mer tid på meg selv. Jeg handlet inn nye klær, fikset håret og begynt å bruke mer tid på å variere sminken på morgenen. Bare sånne små ting fikk meg til å føle meg ovenpå igjen og med ny giv. Kanskje du sitter med en følelse av at du vil forandre din stil etter å ha vært gjennom en graviditet? Kanskje du har en gardrobe du har lyst å bytte ut og finne din stil en gang for alle? Kan jeg så kan du.

5 glamourtips for å bli en hot mama!

 

Her kommer 5 magiske tips til å finne tilbake til deg selv og din stil. Ikke la deg selv forfalle helt, det er viktig å føle seg vel og fresh også etter en graviditet. Men for all del ikke stress med kiloene. De går av etterhvert bare lev fornuftig så ordner det seg.

 

  1. Er det en gang i livet du virkelig fortjener å shoppe så er det etter en graviditet. Kroppen har forandret seg og du har lyst til å finne klær som passer din figur og din nye livsstil. Bruk penger på 3 antrekk som du føler deg fin i. Viktig at plaggene sitter fint på og passer deg perfekt.
  2. Bruk 10 min på badet på en rask make up. Hvis du tror det tar 1 time å fikse en fresh make up tar du feil. Alt du trenger er litt foundation, concealer til å skjule mørke ringer under øynene, litt solpudder, en blush, mascara og lipgloss. Vips du er klar på 10 min.
  3. Få en helt ny stil ved å endre frisyre eller farge på håret. Jeg vet du har liten tid til å gå til frisør men ta deg tid. Bare det å sitte å lese blader er jo luksus!!!
  4. Kjøp nye kule sneakers og en velsittende jakke. Du kommer til å bruke masse tid ute med å trille turer og gode kule sko er alfa og omega. En vindtett jakke i en fin stil er også å foretrekke. Kari Traa har mange fine og på skofronten finner du masse fint fra både Nike og New Balance.
  5. Sett av tid til deg selv hver uke og gjør noe gøy. En hot mama vet alltid å ta tid til seg selv. Det kan være ting som trening, spa, manikyr, ut med venner, kino osv. Og når du går ut er du alltid kledd som en hot mama. Ikke glem det;-)

 

Har du lyst til å investere i deg selv og få hjelp til å handle nye trendy og kule antrekk så kan jeg hjelpe deg. Jeg kan tilby time med meg som personlig shopper. Les mer og book time her.

OBS! Jeg tilbyr veldig begrenset timer så vil du ha dette tilbudet må du slå til nå. Jeg kommer til å lansere andre ting meget snart og da utgår denne tjenesten. Skynd deg å book nå om du ønsker hjelp av meg!

 

Vil du følge meg på facebook kan du gjøre det her og likte du artikkelen del den med andre.

 

Ha en super dag!

Klem fra Camilla

 

 

Blogglistenhits