June 2013 archive

Gjør ett salgskupp nå!

Nå har de fleste nettbutikker salg på sommerkolleksjonen. Har du lyst å få tips til hvor du kan handle kule ting til en billig penge skal du lese mer nedenfor.

 

H&M

 

H&M er tidlig ute med salget og her er mine salgsfavoritter. Clutchen koster bare 30 kr nå…fin til fest når du skal ha på en sort kjole eller for å sprite opp en jeans og en hvit topp.

 

mango

 

Mango er en nettbutikk du må klikke deg inn på. Sjekk utvalget her! Jeg elsker den Marant lignende kjolen og en paljettjakke må alle jenter ha i sin garderobe. Mango har mva og toll inkludert så det er bare å shoppe loss.

laredoute

 

La Redoute har også mye fint å klikke hjem. Skjørtet i midten nederst er en absolutt favoritt og sorte Havaianas kommer du til å bruke mye på alle sydenferier og badeferier du skal på. De er myke som smør å gå med.

 

Har du lyst å få mine sparetips når det kommer til salgskupp og hvordan du bør tenke kan du lese mer om det i boken min her.

 

Nå vil jeg høre hva du har planer om å handle på salg. En designerveske, nye sko eller noe annet du har siklet på? Legg igjen en kommentar nedenfor og del gjerne posten på facebook.

Happy shopping!

 

Klem fra Camilla

 

 

Hvordan pakke til ferien?

Nå er det ikke lenge til skoleslutt og de fleste begynner å klargjøre seg til ferien. Opplever du å ofte pakke feil, for mye eller for lite? Les videre for å hente tips til den perfekte feriekofferten og se bilder fra min bryllupsreise.

 

nytt

 

 

Er det engang i livet jeg har planlagt alt i detaljer når det kommer til pakking av feriekoffert så er det da jeg var på bryllupsreise på Capri. Jeg måtte tenke smart og pakke bikinier til soling, lette luftige plagg til utflukter og fine kjoler til nattelivet. Før jeg reiste kjøpte jeg meg 3 nye bikinier fra Victorias Secrets, jeg pakket ned mine fineste kjoler og jeg tok med designersko og vesker for å dresse meg opp til kvelden.

Aldri før har jeg følt at jeg hadde alt jeg trengte med på ferien. Jeg hadde til og med litt ekstra plass i kofferten dersom jeg skulle finne noe lekkert. Var på en del outlet med fant ikke noe. Derimot kjøpte jeg meg Gucci solbriller på flyplassen i Milano. Det var en herlig ferie jeg aldri kommer til å glemme.

Var litt skuffet da vi kom inn på nattklubben og fikk vite at kvelden før hadde J Lo og daværende ektemann vært der. Men vi hadde en fin kveld uansett.

Her er jeg klar for nattelivet. Tok Cabriolet taxi hjem på kvelden!

 

 

 

 

Bilder fra den nydelige øya Capri!

brylluosreiser

Hvordan pakke den perfekte feriekofferten?

Alt kommer an på type ferie og hvor lenge du skal være der. I boken min har jeg ett eget kapittel om nettopp dette. Det kan være tricky å bli klok på hvor mye en skal pakke ned, om du har tilgang til vaskemaskin og om været endrer seg. Men du kan tenke på 3 ting som uansett får deg til å komme gjennom ferien uten å rive deg i håret:

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

  • Pakk alltid med deg litt vaskepulver. Det finnes små engangsposer med pulver å få kjøpt i butikken. Pakk ned noen av disse, finnes det ikke vaskemaskin der du er kan du bare skylle opp klærne i litt vann. 

 

  • Ha alltid med en litt tykk god ulljakke/cardigan til sene kveldene. Det blir ofte kaldt på kveldene og det er dumt å måtte sitte med ytterjakka på eller i verste fall fryse og ha det utrivelig.

 

  • Pakk ned en flaske tørrshampo til bad hair days. Dette er en super redning for dager da du føler deg ekstra svett og ikke har tid til å dusje. Jeg sverger til Batiste sin som jeg fikk teste i mai månedens Glossybox. Den er virkelig frisk og fin å ha med både i veska og ikke minst på ferier da det ikke alltid er lett å føle seg fresh.

 

Har du lyst på flere tips til hvordan du pakker den perfekte feriekofferten kan du kjøpe boken min “Få alle menn til å snu seg etter deg – en stilguide for å vekke din indre hottie”. 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
Nå vil jeg høre fra deg. Hvor går din ferie i år? Legg igjen kommentar i feltet nedenfor og del posten på facebook.

Ha en strålende ferie når den tid kommer!

 

Klem fra Camilla

 

 

 

 

Få alle menn til å snu seg etter deg!

Har du lyst på en bok i sommer som du kan ta med stranden, på hytta eller på en storbyferie? Da har jeg den perfekte boka for deg som har lyst å komme hjem med fornyet selvtillit og kunnskap om hva som kler nettopp deg. Alle er vi ulike men det er en ting som gjør at menn snur seg etter deg. Vil du vite hva bør du lese denne:

13904651_cover

Kjøp boken her ved å trykke på knappen :

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

Boken passer perfekt for deg som har lyst å lære hvordan fremheve din figur, finne ut hvilke farger som kler deg, lære om tilbehør som passer din ansiktsfasong, få tips hvordan bygge opp en perfekt garderobe, hvordan se smashing ut på budsjett og jeg forteller hemmeligheten som gjør at alle menn snur seg etter deg…

Er du fortsatt usikker på om dette er noe for deg kan du lese hele innholdsfortegnelsen her: Trykk på linken under:

Smak av boken

 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

Hvis du kjøper boken min får du også en gratis gave i boken. En bonusgave du ikke vil gå glipp av.

 

Hvis du vet om andre som kunne ha glede av boken så del gjerne linken på facebook med dem. Det gjør du ved knappenen nedenfor posten her.

 

Ha en super dag!

Klem fra Camilla

 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Forny deg i sommer!

Er du lei av å se deg i speilet og være misfornøyd med deg selv? Liker du ikke klærne du har og bruker du null tid på sminke? Hva med å fornye deg i sommer og komme tilbake på jobb med ny garderobe og ikke minst masse ny selvtillit! Les mer om hva du kan gjøre.

 

 

Før-og-etter-1024x723

Har du lyst å få ny stil i sommer og lære litt om hvordan du lett kan legge make-up på null komma niks? Da kan jeg hjelpe deg med å Bli Ny i sommer i Bodø. Her ser du ett bilde av Cecilie med og uten make-up. Hun fortalte meg at hun vanligvis ikke brukte make-up kun mascara. Med to unger, full jobb og masse gjøremål så er det ikke så lett å få tiden til å strekke til. Derfor har jeg utviklet Bli Ny dag for å hjelpe akkurat deg med å finne din stil, lære å sminke deg i hverdagen og ikke minst få en dag fullspekket med hyggelige jenteting du setter pris på. Vi skåler i glass, spiser jordbær og shopper sammen. Jeg er lydhør for dine ønsker og du går fra meg med ny selvtillit og følelsen av å bli behandlet som en prinsesse.

Jeg kan love deg at mannen blir glad når du kommer hjem, og er du singel null problem da blir det rett på byen og la single menn få ta en titt på ditt nye jeg.

Obs!!! Vil du ha Bli Ny dag så bør du booke nå til kr 3500,-. Etter 17 juni økes prisen til 5500,-. 

 

Har du bare lyst på personlig shopper i Bodø kan jeg tilby dette også. Her kan du se en video av meg in action på Koch kjøpesenter.

 

 

OBS!!! Vil du ha dette tilbudet nå må du slå til for 17 juni øker jeg prisene. Personlig shopper kan du booke nå for 790,- pr time men etter 17 juni økes prisen til 1500,- pr time. 

 

Ønsker du ikke å booke meg eller bor utenbys og ikke vil ta turen til Bodø. Helt ok. Da vil jeg gi deg 5 gratis tips til hvordan du kan fornye deg i sommer:

5 hotte tips for å få en ny look i sommer!

 

  • Klipp deg kort. Kort hår er vidunderlig på sommeren. Hva med å la deg friste til en blond kort frisyre ala denne.

emma-stone-2011-red-carpet-golden-globe-awards-03

 

  • Kjøp ett plagg i en farge du aldri har hatt. Farger er superfint til sommerbrun hud. Blir du ikke brun i solen så kan du smøre deg inn med selftanner. 

hmprod

 

  • Kjøp en dyr designerveske for feriepengene eller skattepengene! Litt luksus i hverdagen liker alle jenter. Du bør en gang i livet unne deg en skikkelig designerveske. En veske i skinn vil holde seg år etter år og investerer du i en klassisk fra Mulberry eller LV vil du aldri gå feil. 

P00073017-GIANT-12-CITY-TOTE-STANDARD

  • Prøv vippeforlengelse. Setter du på løsvipper vil du slippe å måtte bruke mascara. De holder seg på fra 4-6 uker så må du fylle på. Hvem har vel ikke lyst på dådyr lange vipper? Har du ikke råd til dette så test ut med å bruke punktvipper. Det er mer naturlig enn å bruke hele remser med løsvipper. 

Kim-Kardashian-Long-Eyelashes

 

 

  • Les en bok som forandrer ditt liv. Selvutviklingsbøker er bra. Det er bare menn som synes det er crap og det er fordi de ikke skjønner seg på sånt. Ergo vi kvinner er smartest;-) Velg og vrak fra de beste og la deg rive med til å forandre ditt liv. Ingenting er gjort i en vending men husk at små positive tanker hver dag vil få deg til å snu om på negativt mønster. 

 

the-magic-cover

Håper du fikk noen ideer her til hva du kan gjøre i sommer for å fornye deg. Likte du posten så del den med andre på facebook, da blir jeg superglad.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva liker du best å kle deg i på sommeren?

p.s Ikke glem konkurransen ovenfor der du kan vinne en bok av Nina Garcia.

Klem fra Camilla

 

Ny konkurranse: Vinn bok av Nina Garcia!

Nå er jeg virkelig i det gavemilde hjørnet for tiden. Men det er ikke så rart,jeg setter så stor pris på deg som følger meg på både blogg, nyhetsbrev og facebook. Apropos Facebook, jeg lovet en konkurranse der når vi har nådd over 100 stk der inne. Og det er vi nå. Har du lyst å være med i konkurransen er alt du trenger å gjøre å like Stylistaz på Facebook og det gjør du ved å klikke her. Enkelt hva?!

Her er boken du kan vinne: Jeg fant nemlig ut at jeg hadde to av denne så den ene gir jeg bort til deg:-) Lykke til!!!

nina-garcia[1]

Nina Garcia er kjent fra bla Project Runway i USA og hun er en anerkjent moteredaktør og stylist.

Nina Garcia

Nina tipser om 100 ting alle kvinner bør ha i sin garderobe og etter å ha pløyd gjennom boken så ble jeg overrasket over hvor mye jeg hadde glemt som jeg hadde i skapet mitt.

OneHundred-AnimalPrint-Large

1 2

Blogglistenhits