July 2013 archive

Ukens antrekk!

 

Hei!

Har du en fin sommer og nyter siste rest av ferien? Denne uken traff jeg på en hyggelig bloggleser som stoppet meg og ga meg masse ros for bloggen. Ble helt satt ut og så utrolig glad for at hun tok seg tid. Jeg spurte hva hun ville se mer av og da sa hun at antrekksbilder var bra. Derfor har jeg denne uken vært litt flink å fått tatt litt bilder.

outfit1

Første bilde: Korallbluse fra Gina Tricot, Jeans BikBok og ballerina fra Bruuns Bazar. Andre bilde: Skinnjakke fra Zara, kjole fra Mango, beige boots fra Ash.

outfit2

Første bilde: Synnøve i rosa topp og rosa sandaler. Hvit bukse og kule solbriller. Andre bilde: Topp fra Mango, veske og jeans fra BikBok.

Har du lyst å følge meg på Instagram kan du gjøre det her @stylistaz. Her kommer litt fra uken min på Insta.

instagram

Nå vil jeg høre fra deg. Hva har du lyst at jeg skal skrive mer om? Fyr løs!

Ha det fint så lenge!

Klem fra Camilla

3 ting du må legge av deg for å nå dine mål!

Er du en av de som aldri når dine mål. Den nye dietten bryter du etter 3 dager, du kommer alltid forsent på jobb eller det blir aldri noe av dine målsetninger i livet. Les videre for å finne ut av 3 ting du må legge av deg for å nå dine mål.

 

ID-100177835

Nyttårsforsettene er forlengst lagt på is og nå er sommeren her med alle sine goder. Alle dietter brytes og målsetninger utsettes til høsten. Men hva med å allerede nå planlegge hvordan du skal forbedre livet ditt fremover? I august setter jeg opp en plan for bedriften min for hele 2014.Da vet jeg med sikkerhet hva jeg har lyst å fokusere på fremover og hva som jeg sikter mot.

 

Jeg liker sommeren da man kan ligge å lese en god bok i solen og drømme seg bort og tenke på hva som jeg vil oppnå videre i livet.

 

Selve målprosessen er vel lett for de fleste men det er bare det å holde seg til den som er vanskelig. Jeg vet akkurat hvordan du har det for jeg har vært der selv. Jeg skal fortelle deg en hemmelighet at boken min skrev jeg faktisk for 2 år siden. Det tok altså 2 år før jeg fikk fingeren ut og fikk den publisert. Prosessen med å få den publisert startet i februar og da jeg tok tak i meg selv og fikk jobben gjort møtte jeg masse problemer på veien.

 

Jeg vil derfor hjelpe deg å nå dine mål ved å fortelle deg hva som hjalp meg med å nå mine mål. Fortsatt har jeg problemer med å følge mine egne råd men ved å være obs på sine egne svakheter og stå på og jobbe kommer man langt og når sine målsetninger.

 

3 ting du må legge av deg for å nå dine mål!

 

* Synlighet. Å være synlig er ofte tungt og vanskelig i Norge. Mange lever etter janteloven og vil ikke stikke seg fram ved å fortelle om sine mål og drømmer i livet. De er redde for å bli snakket om, ikke bli likt eller at familien ikke skal godta hvem de egentlig er. De jeg beundrer mest i dag er homofile som tør å være synlige og stå frem og være seg selv. Takk og lov for at vi er kommer så langt i Norge i dag at de fleste homofile kan leve uten fordommer og skråblikk fra samfunnet.

 

Coach Christina Morassi sier det så fint at for å være en suksessfull gründer må du tørre å være på coveret av alle magasiner. Du må tørre å være synlig og vise deg fram. Hvordan skal ellers dine framtidige kunder finne deg?!  Du er jo der tross alt for å hjelpe noen med å løse ett problem.

 

Før jeg utga boken min hadde jeg alle disse monstrene oppe i hodet. Hva om ingen vil lese den? Hva om alle tror at jeg er noe? Hva om ingen vil kjøpe boken min? osv osv.

Derfor er mitt første råd til deg. Tør å være synlig. Ta den ubehagelige samtalen som vil forandre ditt liv, som gi deg respekt. Tør å finne en annen jobb eller ta en annen utdannelse om du mistrives i jobben. Tør å be om lønnsforhøyelse. Start ditt nye liv og rop det gjerne ut på facebook. Du har en stemme og fortjener å bli sett og hørt. Mange vil høre om din livshistorie og hva du har opplevd.

 

*Utsetting. Dette lille monsteret bor i nesten oss alle. “Jeg gjør det i morgen”. “Det er ikke så farlig å spise en sjokolade nå kl 22 det er jo ingen som ser meg, i morgen skal jeg bli sunn”. “Jeg venter med å søke ny jobb fordi jeg kan gjøre det når alt annet i livet er bedre”.

 

Det er helt normalt å ha det sånn. Vi er bare mennesker og viljestyrke er bortkastet å kjempe mot. Gi heller etter for dine synder. Spis den sjokoladen, vent med å søk ny jobb og utsett prosjektet med å forandre ditt liv. Men før du gir etter tenk etter hva er det egentlig som skjer i hodet ditt. Hvis du heller gir deg selv 10 min og prøver å finne ut hvorfor du vil utsette har du nøkkelen.

 

Du kan tro jeg vred meg i pinsel for å utsette å jobbe ferdig boken. Det ble mange tunge stunder og sene kvelder men det jeg gjorde var å bite tennene sammen i 10 min så kom det av seg selv. Etterpå følte jeg en god mestringsfølelse. Jeg hadde vunnet over min egen svakhet og sa til meg selv Camilla push through it!

 

*Smerte. Ja å nå sine mål innebærer også smerte. Smerte på veien der du ønsker å gi opp. Du hater å forandre deg selv, du liker ikke følelsen av at du ikke er trygg lengre. Det gamle kjente er vekk og det nye ukjennelige kommer inn. Sånn vil det alltid være i starten for alle. Men husk at alle har det sånn. Selv Oprah har fortalt at hun er nervøs før hun går på lufta. SELV OPRAH!!!

 

“Du må derfor tåle litt smerte, tåle å ha det litt ubehagelig en

stund på veien for å nå målet. Når du har kommet deg gjennom

så er mestringsfølelsen noe du kan leve på lenge”.

 

Jeg har egentlig nå tusen grunner til å gi opp målet mitt. Livet er ikke lett og det enkleste hadde vært å gi opp. Men hva skal jeg gi det opp for? Jeg velger heller å pushe på og gjøre det jeg drømmer om.

 

Jeg er langt fra perfekt men jobber hver dag for å hjelpe andre kvinner med å finne sin selvtillit, få inspirasjon til å ta grep i sitt liv og engasjere andre til å tørre å fine sin stil.

 

Nå vil at du skal sette deg ett mål og bruke sommeren til å legge en strategi på hvordan du kan nå det. Vil gjerne høre fra deg i kommentarfeltet om hva du tenker å gjøre.

Del gjerne posten på facebook om du ønsker:-) Bruk knappene nedenfor.

Ha en fortsatt fin sommer!

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

 

 

Basispakke make-up!

Har du lyst å begynne å sminke deg og se freshere ut på morningsen? Jeg gir deg tips til en basispakke du kan begynne å investere i for å få den rette gløden og som gjør livet enklere og morsommere.

 

ID-100114320

 

 

For kun 5 år tilbake i tid så brukte jeg nesten ikke noe make-up på morgenen. Jeg gikk til jobb med kun mascara og dekket over kviser med en concealer. Jeg trodde å sminke seg betydde timesvis foran speilet, noe jeg ikke hadde hverken lyst eller tid til, men etter å ha lært meg triksene og øvet meg har jeg kommet frem til hva som funker best. Det som funker bra for meg kommer til å funke på deg også fordi  jeg som deg har null tid om morgenen, jeg ønsker å griper til faste ting som jeg bruker og jeg vil at resultatet skal holde seg utover dagen.

Jeg har derfor utviklet en liten basispakke for deg som har lyst å begynne å sminke deg som en pro.

 

 

 

 

 

 

Basispakken for den travle som ønsker å se smashing ut!

 

Du har lyst å se ut som en fresh og opplagt superkjendis på morgenen. Hvem har ikke det?! Med denne basispakken kommer du til å virke friskere, mer opplagt og du kommer til å stråle. Bruk litt tid på å lære deg å legge make-upen, øvelse gjør mester og Rom var ikke bygd på en dag…

Her er hva du trenger:

– En foundation som passer din hudfarge. Kjøp en fra Loreal den er like god som de litt dyrere. For å finne riktig farge legg den midt på kinnet for å teste.

– En concealer du legger under øynene for å få vekk mørke ringer, legg rundt neseroten for å ta vekk det røde og på andre plasser der du vil skjule noe.

– Sett make-up med pudder. Loreal sitt faste er fint.

– Legg et solpudder under kinnbeina (sug inn og legg farge i gropen), opp langs ved hårfestet og ned langs kjevebient. Legg også under haken for å skjule en evt dobbelhake.

– Blush fra Make-up Store i fargen “Must haves” er fin til de fleste.

– O Glow leppeglans fra smashbox passer alle. Kjøpes på Kicks.

– Mascara. Velg din favoritt. Den trenger ikke være dyr.

– Kjøper du en øyeskyggepalett fra Urban Decay “Naked palett” trenger du ikke noe mer. Passer for alle øyefarger.

– Når det kommer til koster anbefaler jeg å starte med 4 st. En stor kost til pudder, en litt mindre til solpudder og blush, en flat kost til øyenskygger og en dusekost til å duse ut øyeskyggene med.

 

Nå har du ett utgangspunkt for å bli en stylish supergirl du også. Om ikke lenge kommer jeg med ett produkt som vil lære deg hvordan du sminker deg, finner riktige farger etc. I mellomtiden kan du lese masse flere tips om mine favoritter i boken min. Blant annet ett kapittel om hvordan du legger smokey eyes.

Nå vi jeg høre fra deg. Hvor lang tid bruker du på morgenen på sminken? Legg igjen kommentar nedenfor.

Ha en super sommer!

Klem fra Camilla

 

Spar kr 2000-, i mnd på smart shopping!

Har du lyst å spare litt ekstra cash i en mnd som kan gi deg frihet til å kjøpe noe ekstra fint eller betale ned litt gjeld? Les videre her er 4 tips om hvordan du kan shoppe smart og spare penger.

 

ID-100170269

Er du lei av å lure på hvor pengene dine blir av? Har du fått nok av alle bomkjøp og penger som ikke strekker til? Jeg skal gi deg noen gode råd som gjør at du ved bittesmå grep kan spare 2.000,- kr på en mnd. Du viste kanskje ikke at jeg i tillegg til å være stylist, make-up artist og forfatter også er utdannet siviløkonom?!

Jeg kan ett og annet om å spare penger og få pengene til å strekke til. Jeg har lært “The hard way”. Penger har jeg hatt greit med i ett øyeblikk og lite av i ett annet. For å få pengene til å strekke til og gi deg glede må du ta noen små grep og la de grepene bli en vane. Jeg oppfordrer deg til å bli en shaveaholic istedenfor en shopaholic!

 

 

 

 

 

 

 

 

4 hotte tips for å spare kr 2.000,- på en måned

 

  1. Kjøper du blader i hytt og pine, noe som mange kvinner gjør, så er det mye å spare på å skrenke inn. Blader i dag koster fra 50 kr pr blad og opp til over 70 kr. La oss si du kjøper 4 blader i mnd til kr 50 pr blad. Lar du vær å kjøpe disse så sparer du 200 kr på en mnd. Istedenfor blader leser du heller sladder på nett i stedenfor se og hør, mote leser du på bloggere og interiør finnes det også masse inspirasjon på nett å hente. Ikke glem Instagram, der er det mye inspirasjon helt gratis!!!
  2. Se over småkjøpene dine og handle smart. Ikke kjøp kaffe hver dag ute lag din egen hjemme heller. Det samme gjelder for godis og brus. Ikke kjøp det til dobbel pris på Narvesen fordi det er enkelt, gå de ekstra skrittene til butikken. Begrens småkjøp og godishandling til helgene. La oss si du bruker 200 kr i uka på sånt dill og dall. Du kan da spare kr 800 på en mnd. Ikke verst. Kosen skal du ha men spar den til helgen:-)
  3. Stopp impulsshoppingen. Ikke la deg lokke av store plakater og tilbud. Gå heller hjem i klesskapet og se over om du ikke har noe du har glemt av som ligger og venter på å bli brukt. Ofte må du bare ha en ny topp til helgen, en ny kjole litt nytt tilbehør på Glitter etc. Det blir fort 500 kr på 1 mnd. Men trenger du egentlig dette? La være å kjøpe på impuls og du sparer kr 500,-.
  4. Selg unna det du ikke bruker. Rydd i skap og skuffer, kjeller og loft og selg unna for svarte. Er du klar over hvor mye penger du har liggende. Jeg har solgt klær, sko, barneklær, barneutstyr, dvd samligner av Dexter, MadMen osv. Du kan selge på finn.no, Bloppis.no og ikke minst lokale facebook grupper for både klær, sko og utstyr. Du kan lett selge for 500 kr på en måned om du tenker etter.

ID-100113246

 

 

Tilsammen blir dette kr 2000,- penger spart på en mnd. Følger du disse rådene i 1 år kan du spare kr 24.000,- som du kan bruke til å betale ned på lån, bruke på reiser eller kjøpe nye møbler.

For flere langsiktige tips og råd til hvordan du setter opp en månedlig spareplan kan du lese mer om i boken min. Jeg skriver nemlig om hvordan holde stilen på budsjett og gir deg råd til å shoppe smart.

Nå vil jeg høre fra deg. Hvor mye penger bruker du i mnd på klær og ting til huset?

 

Ha en fin sommer!

Klem fra Camilla

 

 

 

 

Blogglistenhits