August 2013 archive

Finn din personlige stil engang for alle!

Har du lyst til å fornye deg i høst og rett og slett finne din personlige stil engang for alle? Les videre her kommer noen råd som du ikke hadde tenkt på kunne gjøre deg til en ny utgave av deg selv. 

 

ID-10093782

 

Hvorfor er det slik at noen damer bare er født med stilsans og personlig stil mens andre sliter og strever for å finne sin stil og hva som passer figuren? Jeg kan fortelle deg at sånn er det ikke. Ingen er født med klær på – ergo alle kan ta på seg det en vil og få unik stil. Det er ikke sikkert du er på leting etter den unike stilen som gjør at du skiller deg ut men kanskje du har lyst til å bli en ny versjon av deg selv. En ny utgave 2.0.

Høsten er tid for refleksjon og fornyelse. Derfor skal du unne deg å kjøpe litt nytt til deg selv fordi du får bedre selvfølelse av å se bra ut.

 

Noen kvinner sier at de ikke bryr seg om utseendet og ikke legger masse penger på seg selv. At klær og kosmetikk er bortkastet penger. Hvorfor skulle det være sånn?

Den viktigste personen i ditt liv er jo deg selv. Hvis ikke du føler deg vel og har det bra vil ikke de andre rundt deg ha det bra.

Jeg bruker å si at når mamma er glad er alle glad. Fordi du er verdt å bruke penger på. Unn deg litt luksus i hverdagen som nytt undertøy, nye klær, ett par kule høstboots, en ny parfyme eller en time til ansiktspleie.

 

3 hollywood tips du kan bruke for å få personlig stil!

 

  • Hollywood kjendisene kniver alltid på den røde løperen om å få mest oppmerksomhet. De bruker timevis på å finne den perfekte kjolen, hårfrisyren, tilbehøret og make-upen. En ting har de til felles at de vil skille seg ut. Mange går for fargesterke kjoler, kjoler med spesielle utsmykninger eller nye kule hårfrisyrer. Her kan du hente inspirasjon og finne dine farge som kler deg. Hva er dine powerfarge? Bli kjent for å kle deg i farger. Sjekk ut Fargerike Dagny på Instagram for å hente inspirasjon. Hun er veldig flink å kle seg i farger hver dag.

dagny

                                                                                   

  • Kjendisene i Hollywood er også hekta på smykker og tatoveringer som betyr noe for dem. Hva er det du ønsker deg mest av i livet? Hva er dine drømmer? Har du noe du brenner for som du ønsker å bære nært hjertet så sett det på ett smykke. Du kan feks lage ditt eget smykke med navnene på barna dine, skrive inn ett ord du liker feks YES! som minner deg på å være positiv eller du kan bruke smykker, ringer, armbånd fra dine nære som du har arvet. Skill deg ut og bruk smykkene dine til hverdags. Egendesignet smykker får du kjøpt på etsy.com.

smykker

 

  • Sist men ikke minst så har Hollywood kjendisene en god dose selvtillit når de går på den røde løperen. Hent litt av dette, gjør som dem fake it til you make it. Innse dine begrensninger kanskje du aldri blir str 34-36, kanskje du aldri blir kvitt cellulittenen eller mageflesket som plager deg. Men hva så? Er det vits å bruke halve livet på å være misfornøyd? Nei det er det ikke. Bli fornøyd med deg selv i dag. Passer ikke klærne….kjøp nye. Har du cellulitter….velkommen i klubben med oss andre 99% kvinnene i verden som også har det. Og har du en crappy dag og alt bare er dritt…..smil uansett. For alt du vet har noen andre det værre enn deg og ligger på sykehus med en alvorlig sykdom. Smil uansett om du er lei deg, kle deg i det du vil fordi du bestemmer over ditt liv og vær deg selv. Det er alltid noen som setter pris på nettopp DEG og din personlighet.

vekt

 

Har du lyst å få din egen stilguide der jeg kan hjelpe deg å finne din unike stil, dine farger som kler deg og gi deg tips og råd som passer din hverdag så kan du kjøpe den nå til en introduksjonspris av 550,-. Prisen går opp den 1 sept til 990,- så det kan være lurt å bestille nå om du har lyst. Bestill din guide her. 

Bestiller du nå får du også en overraskelse fra meg i posten:-)

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva gjør du for å få din egen stil?

Del gjerne posten på facebook om du tror noen andre kan ha glede av den.

Ha det fint så lenge!

 

Klem fra Camilla:-)

 

5 råd til å få mer tid i hverdagen samtidig som du følger dine drømmer!

Er du en superbusy kvinne som løper fra møte til møte, stresser til barnehage, jobb og hjem for å vaske hus lage mat og gjøre innkjøp til huset? Velkommen til klubben du er ikke alene. Har du lyst på tips til hvordan du kan ta tilbake hverdagen og fylle den med morro? Les videre jeg har ett par tips til nettopp deg.

 

ID-100187220

 

 

 

Hvem har vel ikke lyst til å kjøpe seg mer tid i hverdagen sånn at en kan få tid til alt en ønsker? Hvor ble det av stille stunder, tid til å trene, slappe av og virkelig realisere drømmene sine? Årene går og plutselig sitter du der og tenker hvor ble livet egentlig av. Du har aldri tid til deg selv lengere særlig om du har en travel jobb og hus og familie å ta deg av. Men sannheten er det at alle er superbusy i dagens samfunn. Alle forteller hvor stressende livet er og hvor mye de har å gjøre, selv pensjonister sliter med dette.

Men nå er det er ikke interessant å høre om lenger fordi alle er busy. Jeg vil heller snakke med de som slapper av, nyter livet og vet å sette pris på seg selv og sin tid. Alle får utdelt 24 timer i løpet av ett døgn, selv Obama og han får gjort en ting eller to i løpet av en dag….

 

Heldigvis finnes det råd og tips til hvordan en kan få mer tid i hverdagen. Her er mine triks til å få en mindre stressende hverdag og samtidig følge sine drømmer:

 

5 råd til mer tid i hverdagen samtidig som

du følger dine drømmer!

 

1. For mer tid i hverdagen må du ha regler og rutiner. Dette har hjulpet meg så masse og gjør at jeg får tid til å fokusere på andre ting jeg mye heller vil gjøre som feks å jobbe med bedriften min og nå ut til enda flere smarte kvinner. Jeg handler mat 1 gang i uka og da lager jeg en middagsplan sånn at alle i familien vet hva som er på menyen. Når det gjelder rengjøring av hus gjør det meg ingenting å vaske og holde det ryddig. Jeg tar ett rom for dag og det tar ikke mer enn 20-30 min. Da har jeg helgen fri til å gjøre akkurat hva jeg vil. Klær vaskes når det trengs og henges opp med engang. Få ungene med på å rydde og brette tøy og har du mann som bare sitter på ræva…få han opp av sofaen. Legg frem klærne du skal ha på deg neste dag kvelden før og smør matpakker på kvelden om du har dårlig tid på morgenen.

 

2. Ikke kast vekk tid på sosiale medier og mail. Jeg synes det er utrolig morsomt å følge med på sosiale medier både Facebook, Instagram og blogger men bruker ikke mer enn 10 min når jeg er inne. Som regel kaster jeg ett blikk på morgenen og er inne etter jobb for å sjekke status. Ellers blir det en siste tur på kvelden. Mail kan du sjekke 3 ganger for dag ikke mer. Du trenger ikke være pålogget konstant og svare i hytt og pine. Husk det er din tid og den bør du bruke nyttig!

 

3. Ikke si ja til alt og alle. Når sa du sist nei til noe du egentlig ikke hadde lyst til? Feks du ble spurt om å komme i en familiebursdag og du er lei av alltid å være den som må bake og ta med, eller du sa ja til ett verv på jobb eller i en forening som du egentlig ikke ville ta. Neste gang noen vil ha noe fra deg, om det så er å gå ut og møte deg på kafe, spør deg selv har jeg egentlig lyst til dette? Du vet venninnen som alltid vil snakke med deg på tlf og bare lir av seg sine problemer og frustrasjoner men aldri spør hvordan du har det. Stå opp for deg selv og si nei neste gang om dette drar energi ut av deg.

 

4. Se på din tid som gull. Ditt gull er din tid fordi du kan selv velge å skape det du ønsker i løpet av den tiden. Når hadde du sist det gøy i hverdagen? Er hver dag bare ett mas du kommer hjem fra jobb, spiser, får unger i seng, kollapser på sofaen……da bør varsellampene lyse. Det er ikke slik du lever livet. Gjør noe hver dag som du har lyst til. Skriv ned en liste med 20 ting som gjør deg glad og gjør 1 ting på listen HVER dag. Ja HVER dag….Det kan være små ting som å gå en tur, lese i ett blad, se på serier du liker, se en god film, kjøpe inn friske blomster, lakke neglene, ha hjemmespa, gå til frisøren, shoppe ett nytt plagg osv osv. Når du gjør ting du elsker hver dag får du faktisk ikke hunger etter å kaste i deg tonnevis med godis og usunn mat. Isteden for å grafse i skapet etter potetgullposen, sjekk listen din og gjør en ting. Jeg kan love deg at følger du kun dette rådet så vil du få mer glede i hverdagen og gå ned i vekt:-)

 

5. Skap ditt drømmeliv. Drømmelivet kommer ikke når du vinner 10 mill i Lotto eller når du bli pensjonist og tilbaketrukket på en strand. Det kommer heller ikke når alle dine problemer er over for gjett hva, problemene kommer ikke til å ta slutt. Livet er ikke lett for noen og vi alle har vår egen kamp vi kjemper. Det er viktig å tenke på at selv de menneskene vi møter som ser vellykket ut har sine problemer. Derfor må du selv skape det drømmelivet du ønsker. Det første du skal gjøre er å sette opp en liste over alt du drømmer om. Skriv den listen ned det bør være 10-20 ting. Les på listen hver dag og begynn å tenk på hva du kan gjøre for å oppnå disse drømmene. Selv har jeg en liste med 20 og jeg har krysset av mange ting allerede. Dette høres kanskje veldig rart ut for noen av dere men test det ut det funker faktisk fordi du blir bevist på hva det er du drømmer om i livet og ikke minst får det ned på papiret og ut av hodet ditt.

 

Håper dette var til hjelp for deg slik at du kan få ett mer strukturert liv og samtidig følge dine drømmer. Gi meg en kommentar om du likte dette innlegget.

3 ting du må sjekke ut nå!!!

 

Har du lyst å bruke litt mer tid på å finne din stil og få en stilanalyse kan fortelle deg at jeg har tid til å hjelpe deg på nett med dette. Sjekk ut mitt nye tilbud Style Coach Online. 

 

En annen ting du bare må få med deg er konkurransen på Hildes blogg der du kan vinne boken min. Gå over hit og sleng deg med i konkurransen!!!

 

bilde-13-med-ramme

Og har du lyst til å ta en sniktitt inn i garderoben min kan du lese intervjuet søte Marianne har gjort av meg på bloggen sin Coctail Chic. Les intervjuet her.

 

Ha en super uke!!!

Klem fra Camilla

 

Back to work med ny stil!

Er du lei av garderoben din og har lyst på en ny fresh jobbstil? Les videre for tips til hvordan du kan sprite opp jobbgarderoben din i høst.

 

 

ID-10078599

Føler du deg som en grå mus på jobb, om morgenen er alt bare kaos i klesskapet ditt og du ender opp med akkurat det samme som du alltid tar på deg? Hva med å tenke litt nytt denne høsten og endelig bli forelsket i din egen garderobe? Klær og stil skal være gøy og å kjøpe litt nytt for å føle seg vel er bare sunt. Jobber du på ett kontor står du ofte fritt til å velge selv hva du har på men tenk etter at klær sier noe om deg…

 

Dersom du alltid går i sort sier du egentlig til omverden at du ønsker ikke å bli sett. Du vil skjule deg. Ofte handler det om at du ikke er fornøyd meg din kropp eller du ønsker ikke å bli lagt merke til. Andre gir ikke fem flate øre i å se seg i speilet før de går ut døra og dukker opp i antrekk som ikke matcher eller ser ut som de jobber som kunstnere (ikke noe galt i det, maler du så skjønner jeg at du har flekker på klærne).

 

 

Klær betyr mer enn man tror og de som sier de ikke bryr seg ønsker ofte innerst inne å få en liten make-over. For å bli tatt seriøst i jobbsammenheng og på møter med kunder/partnere bør du kle deg som om du mener business.

 

3 tips for å unngå grå mus stempel!

 

  • Invester i klassiske plagg som sier “I mean business”. Alt som skal til er en florlett bluse med lange ermer, en smal velsittende sort jeans, ett par pumps og lekre øreringer. Annet du bør ha i garderoben er en sort dressjakke du tar på deg på møter, ett sort blyantskjørt og hvit bluse.
  • Ikke vær redd for å bruke farger. Med farger blir du sett og lagt merke til men det jeg elsker med farger er at jeg blir glad. Jeg digger folk som bruker farger fordi da blir jeg i godt humør. Hva er din favorittfarge? Har du noen plagg i skapet ditt med den fargen? Hvis ikke move your ass ut og kjøp noe davel….
  • Vær litt vågal og kle deg i noe du aldri har gjort før.  Bruk sommerkjolen på jobb med cardigan og strømper. Eller dine fineste pumps til ett par opprullede jeans. Du kan også teste ut å bruke en rosa eller rød BH under en litt gjennomsiktig hvit bluse. Det er kun fantasien din som setter grenser.

backtowork

 

Her har du tips til hva du kan se etter nå du vil oppdatere jobbgarderoben din. Alle klær fra H&M.

 

Nå vil jeg høre fra deg. Hva er ditt beste tips til jobbantrekk?

Likte du denne posten så del den med dine venner på Facebook. Bruk knappene under her.

OBS! Dersom du enda ikke har fått tak i boken min så kan jeg glede deg med at akkurat nå får du 20% rabatt om du bestiller før 10 august. Oppgi kode ARDENS20. Boken kan kjøpes her.

 

Ha en super dag!

 

Klem fra Camilla

 

Blogglistenhits