October 2013 archive

Oppgrader din garderobe til 1 klasse!

Er du kjip med deg selv og aldri unner deg klær og sminke i god kvalitet? Når oppgraderte du sist undertøyskuffen din? Og hva med sminken din, er den mer enn 2 år gammel og kjøpt på Cubus og Vita? Da er det påtide å sette av tid til deg selv og en liten oppgradering til 1 klasse. 

 

ID-10093775

 

Mange kvinner i dag sliter med å bruke penger på seg selv men har aldri problemer med å kjøpe klær til ungene og gaver til venner og familien. De spinker og sparer og tar seg sjelden råd til timer hos frisør, fotpleie og ansiktsbehandlinger. Klesskapet er ofte fylt til randen av klær som ikke passer, klær som er gamle og slitte og klær som er kjøpt på bruktbutikker.

 

Men viste du at hvordan du gjør en ting er egentlig en refleksjon av hvordan du også gjør andre ting i livet ditt? Hvorfor skulle ikke du kunne kjøpe deg fine kvalitetsklær og sko istedenfor klær på H&M som blir slitt etter ett par vask. Samfunnet vårt er bygd opp sånn at butikker selger klær som forbruksvarer. Det er ikke kvalitet på en genser fra H&M til 199,- kr. Jovisst er den fin der og da men etter ett par vask holder ikke fasongen mye lengre. Jeg har selv sett meg lei på det å handle kvantitet. Hvor mange nye gensere trenger jeg egentlig? Men når det er sagt så kan du også være heldig å finne fine plagg til en billig penge men min erfaring er at man må lete.

 

Heretter skal du unne deg første klasse kvalitet på alt du kjøper. Det som er første klasse for deg er ikke det samme som naboen.Du må tenke ut fra din livssituasjon og hva som passer deg. Finn ut av hvor du kan oppgadere din garderobe sånn at du føler deg som “a million bucks”.

 

3 spørsmål som hjelper deg mot 1 klasse!

 

 • Hvilke klær i din garderobe får deg til å føle deg som økonomiklasse? Hva kan du oppgradere på kort og lang sikt? Feks hvis man spør kvinner om hvor det trengs mest oppgradering svarer de fleste undertøyskuffen. Andre er kjipe med seg selv når det kommer til å unne seg pene festklær men bruker tusenvis på turklær.
 • Hvis du var millionær hvordan ville du gått kledd? Hvor langt er du fra “drømmekvinnen” som du ser for deg? Hva kan du gjøre for å nærme deg dette bildet?
 • Hvor ofte går du og får sjekket status på din helse? Når gikk du sist til tannlege? Frisør? Fotpleie? Fikk fikset negler? Setter du av tid til å trene og spise næringsrik mat? Når gikk du sist til legen å fikk sjekket blodtrykket og hva med time hos optiker for å sjekke synet? Kroppen har man bare en av og hvis den ikke er verdt å sette på 1 klasse i ditt eget liv så vet ikke jeg hva som er verdt det. Ta steget ut i dag og kryss av for punkter du må sjekke opp.

 

Jeg håper du fikk lyst til å oppgrader garderoben og deg selv til 1 klasse. Du er verdt å bruke penger på for føler man seg vel med seg selv så kommer alt annet til å rulle og gå.

 

Dersom du øsnker mer tips og hjelp fra meg kan du finne masse råd i stilboken min eller du kan få hjelp til å utvikle din egen garderobe med hjelp fra meg her.

 

OBS!!! Prisene på boken og style coach online øker fom 1 november så ønsker du en god pris bør du slå til nå.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva vil du gjøre for å oppgradere din garderobe?

Likte du artikkelen så del den gjerne på facebook ved å bruke knappene under her.

 

Klem fra Camilla

 

 

Slik kler du deg 5 kg tynnere!

Har du dager da alt bare er galt og du føler deg oppblåst og 5 kg tyngre enn du var i går? Les videre jeg gir deg 5 tips for å kle deg 5 kilo lettere. 

 

 

ID-100112965-1

Alle har vi dager da alt bare føles feil. Ingenting passer i klesskapet og alt sitter supertrangt rundt magen. Know the feeling?! Kanskje skal du på en fest og i siste liten prøver du kjolen på og den føles trang og ikke like fin som forrige gang du hadde den på. Panikken sprer seg og du har liten tid til å løse denne kleskrisen.

Jeg har vært der og opplevd denne følelsen. Det samme har mine Bli Ny kunder og de som ønsker personlig shopping av meg. Her skal jeg gi deg tipsene som gjør at du kan kle deg 5 kg lettere. Selv er jeg jo veldig for at du skal være fonøyd med deg selv akkurat slik du er men uansett hvor ofte jeg gjentar dette så går det ikke inn. Derfor kommer denne artikkelen for å gi deg en liten boost.

 

 

 

 

 

 

5 hotte tips for å kle deg 5 kg tynnere!

 

 • Ett triks for å virke smalere er å bruke ett belte i livet der du er smalest. For noen er det rett under bysten for andre litt lengre ned. Finn ditt smaleste punkt og buckle yourself up! Og ja alle har en midje.
 • Sort smalner alle inn men det er forskjell på telt og figursydde kjoler. Selv sverger jeg til en sort kjole med drapering i midjen på dager da jeg ikke føler meg så vel. Du kan også velgen en sort jeans, en sort bluse og sette fokus i midjen med et belte i gull.
 • Kle deg etter figuren. Du kan få tonnevis med tips i stilboken min. Har du stor underkropp dvs hofter og rumpe så få fokus opp på overkroppen ved å bruke v-hals, fargerike smyker, skjerf osv. Er du derimot større på overkroppen enn underkroppen skal du trekke fokus ned ved å buke smale bukser, fargerike og kule sko og slå deg løs med kule skjørt.
 • Snart er det klart for festsesongen og hva er vel ikke bedre enn å hoppe rett inn i kjolen uten å ha en valk på kroppen? Er det mulig….ja det er det. Kjøp deg en hold in kjole eller en hold inn truse. Du får disse som går helt ned mot knærne og de bruker superstjerne som Jennifer Lopez og Beyonce. Det er ikke for ingenting at de aldri blir sett med en valk på scenen. Dropp hold in strømpebuksa  den presser bare alt opp og da ruller det fort over kanten. Noe som ikke er så flatterende;-)
 • Kle deg i klær du føler deg vel i. Det betyr alt her i verden om du får en ny stil og en look du elsker. Tenk å våkne opp hver dag uten å måtte vri seg i håret og aldri måtte slite med å finne noe å ha på. Invester i en stylist eller gå ett kurs der du lærer hva som kler nettopp deg og din figur. Selvtillit er nøkkelen til alt og har du litt av det så kommer du langt.

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å kle deg tynnere på dårlige dager eller når du vil føle deg ekstra vel.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet nedenfor. Hva gjør du på dårlige klesdager? Del med oss.

Likte du artikkelen så del den gjerne på facebook med venner, da blir jeg kjempeglad.

 

Klem fra Camilla:-)

 

Ikke utsett din drøm – lev den nå!

Bærer du på en stor drøm du har lyst til å sette ut i livet men ikke vet helt hvordan komme igang? Les videre jeg gir deg spark bak og 3 konkrete tips til hvordan du kan starte i dag.

 

ID-10098944

 

Mange kvinner i dag er lei av mas og kjas og ønsker bare de kunne fått stress vekk fra hverdagen og satt igang med sitt drømmeliv. De venter til de har fått barn for da er livet komplett, så venter de til ungene er flyttet ut for da har de tid til seg selv så venter de tilslutt til de er pensjonist men da føler de seg for gamle. Så hele denne ventingen gjør at de utsetter å leve ut sine drømmer fordi det hele tiden dukker opp nye ting i livet som er vanskelig.

 

La meg fortelle deg en ting. Livet vil alltid være vanskelig, den perfekte anledning vil aldri komme- den må du skape selv.

 

Jeg har selv utsatt ting i mitt liv pga vanskeligheter, jeg har blitt slått i bakken mang en gang men alltid hatt en tro på at ting løser seg. For det gjør det jo. Men det er ikke før det siste året at jeg har kommet ut av min drøm og virkelig levd den ut. Jeg har alltid hatt lyst til å være kreativ og skape noe eget. Endelig kom jeg ut av mitt eget hodet og fikk satt igang. Andre drømmer jeg har som reiser, tjene mer penger, kjøpe meg en dyr designerveske er også fine å ha men den virkelige drømmen er den som gjør at du lever hver dag og er glad.

 

3 tips til å sette din drøm ut i livet i dag!

 

 • Lag ditt drømmeskjema: Ta frem ett hvitt ark og fargeblyanter. Skriv øverst: Min drøm! Bruk farger vær barnslig og kreativ, livet må oppleves i farger ikke i sort og grått. Sett en strek midt på arket. I den øverste kolonnen skriver du ned alt du kan gjøre for å oppnå din drøm. Her skal alt på papiret. Ikke stopp skriv i vei minst 50 ideer. Do it! Dette kan ta 10-15 min men det er verdt det jeg lover. Så når brainstormingen er over leser du over og ser alle mulighetene som finnes. Stopp opp ved minst 5 steg du føler kan få deg til drømmen som du kan implementere i dag. Skriv de 5 punktene i den andre tomme kolonnen. Bruk farger. Heng opp skjemaet på kjøleskapet så ser du det hver dag og de andre i familien vet at du har en drøm og de vil hjelpe deg å nå den. Her er mitt eksempel jeg brukte da jeg skrev stilboken min:

 

Min drøm: Skrive en bok!

Ting jeg kan gjøre for å oppnå den i dag: Finne ut hva den skal handle om, lage en disposisjon, begynne å skrive, finne bokcover, gjøre reasearch, finne inspirasjon i moteblader, sette av tid hver dag til å skrive, sette en frist, kontakte forlag, publisere selv, renskrive, be om råd fra venner, lese flere motebøker, kjøpe ny pc, hvor lang skal den være, hvem er målgruppen, hvordan få den publisert, finne partnere, designer til cover osv osv.

 

5 ting jeg startet med: Finne ut hva den skal handle om, lage en disposisjon, sette av tid hver dag, finne inspirasjon, starte i dag.

 

 • Fuckem: Når du er godt på vei med å leve ut din drøm vil folk se på deg med kritiske øyne. Kanskje du letter på sløret og forteller om hva du drømmer om og andre hever øyenbrynene og sier sin mening, kritiserer, sier at det er ikke måten å gjøre det på. Gjør heller som de har gjort eller at du aldri vil klare å oppnå drømmen din. Du er ikke bra nok, du vil aldri klare å oppnå noe osv osv. Da skal du bare følge tipset til coach Leonie Dawson si “FUCKEM”. De følger ikke din vei, de kjenner ikke til din historie og hva dine indre drømmer er. Du har tilatelse ti å være deg selv, si hva du vil, gjøre som du vil uten at noen andre skal stoppe deg. Det er din vei og den har du herved tillatelse til å gå. 

 

 • Lev i dag: Hvis du virkelig hadde din drøm innenfor rekkevidde nå i dag hvordan ville du vært? Følt deg? Hvordan ville du sett ut? Oppført deg? Begynn å oppfør deg sånn i dag som om din drøm er oppfylt. Hvis drømmen var å gå ned 10 kg- føl deg slank nå, kjøp nye klær. Hvis din drøm var å reise til Florida. Book reisen nå begynn å spar og sette av penger og kjøp ny bikini nå. Eller er din drøm å være millionær, oppgrader litt etter litt i livet ditt begynn med garderoben, små ting til huset, rydd opp i skrot og kast. Finn en daglig plan på hvordan du kan tjene mer penger. 

 

Da håper jeg du setter igang og lever ut din drøm i dag. Jeg vet at ting ikke er lett men dersom du aldri gir opp når du drømmen din. Husk dette:  “A winner is never a quitter and a quitter is never a winner”.

 

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet om hva din drøm er og hva du kan gjøre for å starte i dag.

 

En siste ting. Akkurat nå gir jeg deg 20% rabatt på boken min om du oppgir kode PUMPKINS hvis du kjøper boken innen 18 oktober. Jeg gir 10% av alt salg i oktober til brystkreftsaken så handler du nå støtter du også en god sak.

 

Ønsker deg en fin uke:-)

 

Klem fra Camilla

 

 

Jeg støtter rosa sløyfe aksjonen i oktober!

Jeg hadde helt glemt av at det var oktober og rosa sløyfe aksjonen. Kreftsaken er viktig å støtte. Vi alle har opplevd noen i familien eller nære som har fått kreft. Det er viktig å sette fokus på brystkreft for oss kvinner og derfor vil jeg gi 10% av alt salg i oktober til rosa sløyfe og kreftsaken. Det gjelder for alle tjenestene mine, stilboken og style coach online.

 

Jeg oppfordrer alle mine søte lesere til å støtte rosa sløyfe i oktober. Pass på deg selv og dine nære. Kreft kan ramme alle og enhver.

sløyfenyyyyyy Klem fra Camilla

Bli kjent med meg og boken min!

Har du lurt på hva det egentlig er den stilboken min handler om og kanskje du har lyst å se litt mer av meg og få ett inntrykk? Jeg vet hva du mener for sånn er jeg også. Jeg vil gjerne bli mer overbevist før jeg slår til og kjøper noe av andre. Derfor har jeg laget en liten videoblogg der jeg forteller litt om boken min og hva den kan hjelpe deg med.

Jeg startet som stylist i 2009 og skrev faktisk denne boken i 2011. Det tok sin tid før den ble utgitt men etter å ha fått en liten a-ha opplevelse så klarte jeg å få fingeren ut. Jeg er så takknemlig for alle som har kjøpt boken og de hyggelige tilbakemeldingene på både boken og style coach online tjenesten min. Det er veldig inspirerende å få jobbe med så mange flotte damer over hele norges land. Jeg har gått fra å være en lokal stylist til å bli onlinestylist og det er noe jeg liker veldig bra. Med to barn og full jobb i tillegg så kan jeg ikke makte over mer men jeg har ett tilbud for travle og slitne mammaer som vil ha en superstjernedag med meg og det kalles VIP Glamour mamma dag. Ønsk deg gavekort hos mannen i julegave:-)

Snart kommer det en spennende nyhet som jeg tror du vil like. Uansett, takk for at du leser bloggen min!

Her kommer videoen. Hater å være på kamera men det er jo bare å hoppe ut av komfort sonen eller hva?! Ha en super dag!

Klem fra Camilla:-)

Har du lyst å kjøpe boken kan du gjøre det her.

Blogglistenhits