November 2013 archive

Vær kreativ – finn penger til det du virkelig ønsker deg!

Er lommeboken litt tom og du trenger penger til å kjøpe en ting du virkelig har lyst på? Les videre jeg gir deg kreative tips til hvordan du kan få råd til din drømmeting.

 

 

ID-100155522

Hvor ofte hører vi ikke at det er penger som stopper en i å få fulgt drømmen sin, kjøpt seg en drømmereise eller tatt det kurset som du alltid har hatt lyst til å investere i? Det skjer ofte at en bare slenger ut av seg “Hadde bare en hatt millioner på bok da hadde alt løst seg”. Men nå viser det seg i undersøkelser som er gjort at de som blir millionærer og som vinner i Lotto etc bare etter ett par år er tilbake der de var. Endel har fått investert noe i huslån osv men det viser seg at de fleste sløser vekk penger, låner til familie osv og vips er pengene vekk.

Det er her selve tankesettet til millionærene kommer inn. De har bestemt seg for å være rike og investerer pengene sine ikke sløser de vekk.

Du mener kanskje at du har dårlig råd og at penger kun kommer til deg via din faste lønn…det er ikke sånn. Jeg skal vise deg hvordan du kan skrape sammen penger til din drøm. Enten det er å kjøpe deg en ny jakke, handle gaver til jul eller spare pengene til å nedbetale lån så er det kreative måter du kan finne penger på. Du er faktisk rikere enn hva du tror…

 

 

 

10 kreative måter å finne mer penger og skjulte skatter på

 

 • Har du venner eller familie som skylder deg penger? Tenk etter og gi dem en hyggelig påminnelse om at det hadde vært fint å fått tilbake de kronasjene som ble lånt av deg. Avslutt med smileblunkefjes så er alt ok:-)
 • Har du liggende klær i skapet med lappen på som du kunne levert og fått tilbake penger? Har du liggende noe du burde klagd på og fått tilbake penger fordi varen ikke leverte opp til det som var lovet? Claim it now! Har du liggende gavekort på diverse butikker, behandlinger, pengekort etc let de fram og bruk de.
 • Hva med gamle bankkontier du har glemt av. Sjekk opp i alt av bankontoer og finn ut av hvor mye du har stående. Avslutt disse og gjør det lettvint og opprett heller alt i ett. Skandiabanken er min favoritt:-)
 • Hva med sedler og mynter i utenlandsk valuta? Finn de fram og veksle inn evt gjør klar til neste reise du skal på.
 • Har du utestående kredit hos forsikringsselskaper eller penger stående på Coop medlemsfordelkortet ditt? Sjekk opp og løs ut!
 • Du kan også ha liggende flaxlodd, uavhentet gevinst på norsk tipping.
 • Kanskje du er en av de som engang samlet på mynter. Har du ett glass stående så kan du veksle inn og heller få deg ett par lapper du kan spare videre.
 • Du kan også ha liggende penger hjemme. Let under sofa, senger, i gamle vesker, i gamle jakker, bukser du ikke bruker osv.
 • Mange har i dag opptjente pensjonspenger i private selskaper som du faktisk kan hente ut når du vil. Det har jeg selv gjort og fikk ut over 20.000,-. Pengene kan du investere i å nedbetale gjeld eller reise på drømmereisen. Jeg er selvsagt for å spare til pensjon men det er fkatisk i dag vi lever. Man vet aldri og litt risiko må man ta. Den beste pensjonsparingen du kan gjøre er å nedbetale lån.
 • Tilslutt du har sikkert masse ting du kan selge. Pent brukt babytøy, desiger klær, skiutstyr, sykler, kano, båt, bøker osv osv. Kvitt deg med ting som tar opp plass og som ikke hører til i livet ditt lengre.

Jeg har enda flere ting på min liste hva jeg gjør hvis jeg virkelig vil ha en ting. Penger er egentlig ingen hindring det er bare du som setter stopper for deg selv.

Du har mer rikdom rundt deg enn du tror. Gå gjennom denne listen og skriv opp alt du har av uavhentede penger og jeg kan love deg du blir overrasket. Som alltid, øvelsen funker kun når du faktisk gjør den. Det nytter ikke å sitte å notere i hodet ditt. Skriv det ned!

Lykke til!

Har du lyst å få hjelp av meg til å bli julebordets hottie eller nyttårsfestens lekreste så kan du booke hjelp av meg.

Nå vil jeg høre fra deg om hvilke tips og råd du har for å skrape sammen penger når du virkelig trenger noe. Likte du denne artikkelen så del den gjerne med dine venner på facebook. Bruk knappene under.

 

Klem fra Camilla:-)

Få partysminken til å holde hele kvelden!

Sliter du med å sminke deg og få make-upen til å holde hele kvelden? Ikke fortvil jeg hjelper deg med tipsene som gjør at du kan rocke natta lang uten pandaøyne og rennende make-up.

 

 

ID-100109282

Jeg kjenner så mange jenter og damer som sliter med å legge make-up + få den til å holde hele kvelden. Mange gir heller opp og går også på fest kun med mascara og litt lippgloss. Men det å legge make-up som holder hele kvelden er ingen kunst. Det kan du også klare ved hjelp av noen triks jeg skal lære deg.

Jeg må bare fortelle deg at før jeg begynt å jobbe som stylist og make-up artist brukte jeg ikke sminke. Jeg var litt redd for å gjøre feil og redd for at det skulle se rart ut. Men når jeg lærte triksene så ble alt mye lettere og gjorde at å sminke seg tar kun 10 min. Når det kommer til partysminke bruker jeg selvsagt mer tid, gjerne med litt glitter på øynene, løsvipper og sterkere leppestift.

 

Du skal ikke være redd for å se ut som en klovn, det skal mye til for at du gjør det. Følg disse rådene her for en perfekt make-up som holder hele natta lang. Nå er vi jo inne i partysesongen for alvor og hvem vil ikke se ut som en partydronning da?!

 

 

 

Slik legger du en make-up som holder hele kvelden

 

 • Ett godt grunnlag er alfa og omega. Start med å skrubb huden kvelden før eller med en lett ansiktskrubb. Huden trenger så fukt så smør på med en dagkrem. Har du tørr hud kan du bruke en fetere krem.
 • Bruk en primer som underlag, den virker som en base og får foundationen til å holde mye lengre og en primer glatter også ut huden og legger seg inn i linjer/rynker.
 • Så legger du en foundation i riktig farge over hele ansiktet og litt ned mot halsen. Den skal matche din hudtone ikke gjøre deg brunere eller blekere.
 • Legg så concealer på områder der du trenger å dekke, under øynene, langs neseroten og på haken. Denne skal skjule mørke ringer, kviser, pigmentflekker etc.
 • Så legger du på ett løst pudder med en stor kost for å sette make-upen. Nå har du ett godt grunnlag og ønsker å bygge opp trekkene dine.
 • Bruk ett solpudder for å konturere ansiktet. Dvs da lager vi høye kinnbein, smaler inn det vi ikke liker og fremhever det vi liker. Legg solpudder under kinnbeina, opp langs hårfestet hele veien rundt mot andre siden, under haka for å skjule en dobbel hake.
 • Deretter går vi over til øynene og der legger du en eyelid primer for å få øyenskyggen til å holde lenge.
 • Legg så på ønsket øyenskygge. Når du legger eyeliner så går du over med en skråkost med sort øyenskygge og trykker den ned der du har lagt eyelineren, dette for å få den til å holde seg på plass.
 • Legg så på mascara i ett par lag, helst en vannfast da kan du rocke uten å være redd for at den drysser.
 • Legg en frisk blush i kinnene og fremhev ansiktet med en highlight som du legger der du vil fremheve.
 • Til slutt sprayer du ansiktet med en settingspray.
 • Da kan jeg love deg at sminken varer hele kvelden og natta lang.

 

Akkurat nå har jeg lansert en julestylingpakke  der jeg skreddersyr en styling for deg med 2 oppfølgingstimer og jeg har laget  en nyttårs stylingpakke der du får personlig hjelp til å bli nyårest hotteste babe. Begge disse får du nå til intropris til 650,- pr stk.

Tilbudet varer til 17 november. Kjøper du begge får du det til kr 1000,-. 

Unn deg selv å stråle på fest engang for alle. Du er verdt det og om du investerer i deg selv vil du alltid få igjen:-)

 

Nå vil jeg høre fra deg. Hva er 3 ting du må tenke på før du styler deg til julebordet?

Husk del denne posten på facebook om du liker den og lik meg gjerne på facebook om du ønsker daglige tips og inspirasjon.

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

Stilkurs på nett- meld deg på idag!

Har du lyst å lære om mote og make-up på nett sammen med meg og

andre kule damer? Meld deg på stilkurs i dag. 

 

Endelig er det klart for mitt nettbaserte stilkurs der du kan lære om mote,make-up og hvordan få en kul stil. Du kan ta kurset når det passer deg eller følge med i 6 uker. Uansett vil du ha tilgang til kurset så lenge jeg tilbyr dette produktet.

Meld deg på og les mer her. 

Melder du deg på innen 5 november får du Earlybirdpris. Etter 5 november går prisen opp. 

 

Stilkurs

 

Gleder meg til å jobbe med deg. Har du spørsmål send meg en mail til stylistcamilla@gmail.com.

 

Klem Camilla:-)

Blogglistenhits