January 2014 archive

Intervju: Unike smykker!

Denne uken har jeg vært på besøk hos SB Smykkedesigner her i Bodø og intervjuet henne ang hennes smykkedesign og de nye trendene på markedet. Det som kjennetegner Synnøve er at hun er unik og har utviklet sin egen metode der hun hekler kule smykker og råstilige slips. Hun designer på bestilling og kan også lage smykker til ett antrekk du måtte ønske.

DSC01598

Hjemme hos Synnøve

Her har du intervjuet

Dersom du ønsker å bestille smykker fra Synnøve kan du kontakte henne på facebooksiden her eller i mail til synnovebeatej@hotmail.com

 

SB smykkedesigner

Håper dere likte intervjuet og vil dele posten på facebook. Da blir vi kjempeglade.

Ha en strålende dag!

Klem fra Camilla:-)

Kos deg inne i kulda i comfy antrekk!

Er du lei av kulda og prøver å holde varmen i joggebuksa foran peisen? Her kommer tips og råd til comy antrekk som holder stilen og komforten oppe!

 

ID-100102301

 

Januar er virkelig en kald måned og hva er vel bedre enn å krype under pleddet men en god bok, drikke en kopp god varm te og kose seg framfor peisen med litt fin musikk til. Men er du en av de som hopper rett i kosebuksa/joggebuksa når du kommer hjem? Da er du ikke alene. Dette har jeg forsket litt på og de fleste jeg har spurt skifter faktisk bukse når de kommer hjem fra jobb. Som regel dreier det seg da om en utvasket joggebukse fra 90 tallet eller en turbukse som har sett sine beste dager.

Å kle seg comfy behøver ikke gå på bekostning av null stilfølelse. Det finnes mye fint å kle seg i som gjør at du er komfortabel, holder varmen og stilen oppe.

Jeg har funnet fram til ulike kombinasjoner du kan kle deg i for å være en sofadiva med stil:-) Fram med vinglasset, på med dvd seriene og krøll deg opp i disse flotte antrekkene. Du fortjener å skinne selv i sofaen og skulle noen ringe på døra uventet, da har du ingenting å frykte!

 

koseklær

 

Her har jeg satt sammen ett lite collage med deilige comfy koseklær fra H&M. Ting du fint kan bruke som koseklær er følgende:

  • Yogabukser sammen med en løs topp
  • Silkebluser men en ullcardigan og en fin sort treningsbukse
  • Deilige ullsokker i fluffy materialet eller strikkede lester
  • Fine tøfler som ikke ligner på bestemor sine
  • Gode store strikkegensere ala Skappelgenseren med ett par tights til og kule sokker

 

En annen ting du kan gjøre er å kjøpe deg ett par kule pysjamaser. Disse er fine og ser ikke ut som nattøy. Her er ett lite utvalg fra H&M.

comfy1

 

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva er din guilty pleasure når det kommer til koseantrekk? Skriv kommentar nedenfor og del med oss.

P.s. Nå har jeg satt ned prisen på stilboken så om du vil en en fullstendig stilguide som gir deg råd fra A til Å kan du sikre deg den nå.

Håper du får en fin uke!

Klem fra Camilla:-)

Hold stilen i vinterkulda!

Er du lei av kulda og ikke aner hvordan du skal holde stilen? Les videre for 5 stilige tips som garantert holder deg varm i vinter.

ID-100177828

 

 

 

Nå er vinterkulda her for alvor. Det kan være vanskelig nok å kle seg for å holde seg varm men å kle seg stilig itillegg er ikke alltid lett. Ofte tyr man til store jakker og svære vintersko som helst bør brukes på fjelltur og ikke i byen. Hva gjør man da? Det finnes noen triks du kan gjøre for å kle deg varmt og holde deg oppdatert motemessig.

Jeg får ofte spørsmål om hva som er bra å investere i på vinteren, i stilboken min har jeg egnet ett eget kapittel til nettopp disse problemene.

Her kommer mine 5 beste tips for å holde deg stilig og varm i vinter.

 

 

 

5 tips som holder deg varm og stilig i vinter

  • Invester i en god og varm dunjakke. Den trenger ikke koste skjorta, det finnes masse fine i billigbutikkene. Er du mer glad i den klassiske varianten kjøp deg en kåpe i minst 70% ull som holder deg varm.
  • For å ikke bli helt kjedelig og borte vekk i mengden av sortkledde folk, bruk luer, votter og skjerf i sterke farger. Vis at du tør å synes. Bruk gjerne skjerf og votter med paljetter, perler. Da setter du særpreg på antrekekt ditt.
  • Finn deg ett par gode vintersko som holder deg varm. Uggs, boots med nagler eller minnetonka er alle varianter som er fine i vinterkulda. Bruk tykke sokker i støvlettene om de ikke holder varmen nok.
  • Bruk ullstrømpebukser til skjørt så kan du fint pynte deg litt selv om det er kaldt ute. Finn gjerne ett par i grått, plomme eller lilla. Litt farger spriter opp hverdagen.
  • En siste ting jeg vil tipse om er råd mot statisk hår. Har du opplevd at når du tar av lua står håret til alle veier og gjerne rett opp i lufta. Det er kulda som gjør håret statisk kombinert med ull i lua. For å bukte med dette problemet bruk leave in balsam du sprayer i håret før du går ut døra om morgenen.

 

vinterantrekk

 

Håper du fikk none gode tips til hvordan du kan kle deg i vinter. Har du lyst på din egen stilanalyse kan du lese mer her.

Dersom du likte denne bloggposten blir jeg superglad om du deler den på facebook, bare bruk knappene under.

En siste ting. Nå har jeg fri frakt på stilboken min om du benytter kode SHIPSHAPE14. Gjelder til 17 januar.

Håper du får en fin uke!

Klem fra Camilla:-)

Salgsfavoritter + video

Hei og godt nyttår!

Håper du har hatt en fin jul og er klar for 2014. Det er iallefall jeg. Jeg har mange planer og har satt opp min topp 10 liste over ting jeg vil oppnå i dette året.

I desember fikk jeg nye kunder på både Bli Ny dagen og personlig shopper så gleder meg veldig til å jobbe med de.

Januar betyr jo salgsmåned og butikkene klargjør seg for vårmoten. Selv har jeg funnet ett par sorte kule pumps fra H&M og en kort tettsittende lilla kjole på salg.

Her er mine salgsfavoritter fra noen nettbutikker.

 

nelly

Her er mine Nelly favoritter. En lang nydelig kjole fra NLY eve, Filippa K har alltid kvalitet på plaggene sine så den lys grå genseren og den sorte boblejakke er en god investering. Hunkydory er også ett favorittmerke og denne genseren med litt huller i har kule detaljer. Iro kjolen er dødsfin og satt ned med over 50%. Tigergenseren fra Zoe Karssen kan brukes til alt, både skjørt, jeans og dressbukser. Akkurat nå får du 10% ekstra på alle salgsvarer hos Nelly. Klikk her for å komme til salget. 

 

La redoute

 

La Redoute har også salg nå men her må du lete litt for å finne noe verdt å sette penger på. Den grå jakken er Iro inspirert og typsik frank mote. Fin og passer til alt. Den lyse søte strikkejakken er perfekt nå på kalde vinterdager og sammen med det rosa paljettskjørtet blir du søt som en isdanser. Jeg er svak for nagler og dette skjørtet i sort er stilig. Ett par Isabel Marant lignende diker boots må du ha i din garderobe. De matcher til alt og har passe høyde på hælen, ergo gode å gå i. En jeansskjorte med sorte perler på skuldrene gir deg en edgy look og er ett friskt pust i garderoben. Klikk her for å komme til salget. 

Har du lyst å få mine supertips til smart shopping og shopping på salg og budsjett så kan du lese mer i denne. 

 

Sjekk ut denne videoen. Her forteller jeg om mine favorittprodukter som jeg ikke kan leve uten og som jeg anbefaler på det varmeste. Spill videoen av i HD for best kvalitet.

Håper du får en fin uke og har en bra start på 2014.

Klem fra Camilla:-)

Blogglistenhits