February 2014 archive

Hvordan pakke smart til storbyweekend?

Nå nærmer det seg vår og mange har bestilt en storbyweekend for å komme seg vekk en stund og få shoppet litt. Men hva er lurt å ha med i kofferten? Hvordan pakker du smart? Les videre for mine beste tips til en vellykket storbyweekend.

 

Storbyweekend

Har du booket en storbyweekend i nærmeste fremtid eller kanskje du får lyst å gjøre det etter denne bloggposten. Uansett, det er ett par ting en skal tenke på før en reiser. Du skal ikke pakke for mye men heller ikke for lite. Selv var jeg i Paris i fjor på denne tiden og da hadde jeg pakket helt riktig etter forholdene.

Men jeg må innrømme jeg har opplevd å reise med alt for lite og endte opp med å heller ikke finne noen nye klær som jeg skulle ha på meg på kvelden da jeg hadde planer om en liten bytur.

Derfor har jeg lært og erfart hva som lønner seg og hva du kan droppe å ha med.

 

Dette må du tenke på for å få en vellykket storbyweekend!

 

– Ikke pakk for mye men heller ikke for lite. Du kommer sikkert til å shoppe endel kanskje både klær, sko og sminke og da vil du ha plass til dette uten å tenke på overlast.

– Om du reiser til NY, Paris, London eller Riga så kan det være lurt å ha med både gode skjerf, en varm cardigan og ett par solbriller. Plutselig dukker solen opp eller det blir kjølig og du fryser, da kan en lett cardigan være fint å knytte rundt livet.

– Tenk antall antrekk før du pakker. Jeg slenger alt på senga som jeg har lyst og ha med og tenker dagantrekk og kveldsantrekk. Du kan også kombinere en topp til hverdags med ett skjørt til kveldsbruk.

– Spar plass i kofferten med å legge igjen store flasker shampoo hjemme og heller kjøpe små flasker eller bruke det som finnes på hotellet.

– Har du lite med penger på storbyferien så anbefaler jeg at du heller legger penger på opplevelser enn klær og stasj. Du sitter igjen med gode minner du aldri glemmer mer enn klær du blir lei av etter en kort tid.

– Anbefalinger i Paris. Sephora. Shoppingmekka for deg som elsker makeup. Anbefalinger i London er Boots. Her finner du makeup merker som Urban Decay, Smashbox og Stila.

– Gode sko må med i kofferten. Ett par kule sneakers er fine til dagbruk så tar du og skifter til hæler på kvelden.

– På storbyferier er det kun en type vesker som gjelder. Crossbody. Du må ha en veske der du har hender fri til poser, kamera etc.

– Ikke glem å ta masse bilder og Instragram det hjem slik at vi kan sitte og være misunnelig på heldige deg som er i en kul storby. Men husk å alltid nyt øyeblikket før du tar bilder. Av og til er øyeblikket mer verdt enn å dra opp ett kamera.

 

london1

 

Her er jeg i Paris i 2013 og i midten i London i 2010. Begge to flotte byer jeg elsker og vil tilbake til!

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å pakke lett og riktig neste gang du skal ut og reise. For flere tips kan du kjøpe stilboken min eller ta og melde deg på Stylistaz stilkurs.

Del gjerne posten på facebook så blir jeg superglad. Bare bruk knappene under.

Ha en flott dag!

Klem fra Camilla:-)

Få din egen personlige stylist!

Har du lyst å få din egen personlige stylist til å hjelpe deg med å lykkes med shoppingen? Eller trenger du hjelp til å velge riktige produkter når det kommer til kjøp av makeup? Les videre jeg gir deg tipsene du trenger.

 

Forside

 

 

Kunne du tenkt deg å fått din egen skreddersydde guide til hva som passer akkurat deg og din stil? Jeg har utviklet Style coach online til nettopp dette. Her får du din egen tilpasset stilguide for din figur, dine farger og forslag til makeup produkter som passer til deg. Du får også 2 oppfølgingstimer der du får oppdatert guiden din eller du kan sende meg spørsmål på mail eller vi snakkes på tlf.

 

Jeg har fått så mange spørsmål og mail fra fortvilte damer og jenter som ønsker å finne sin stil. Er du også usikker på hva som kler deg og tør du ikke bruke farger så kan du få tips og råd hos meg.

 

Guiden kommer som en egen bok der jeg bruker bilder av deg og lager ett oppsett som tar for seg de problemstillingene du måtte ha.

 

Du får ett fargekart som passer til din hudtone, hårfarge og øyenfarge.

rrrr

Eksempler på ett fargekart til en kunde.

 

Du får forslag til ulike frisyrer og tilbehør som passer din ansiktsfasong

frisyrer

 

Du får konkrete forslag til klær som passer deg og hvor du kan kjøpe de

 

utklipp

Dette var bare noen eksempler på hvordan din guide kan se ut. Har du lyst å løse dine kleskriser og tørre å ta steget ut i verden du også kan du kjøpe Style coach online i dag her.

Del gjerne posten på facebook for å tipse dine venner og kollegaer.

Ha en super dag!

Klem fra Camilla:-)

Tips til valentines dagen!

Er du en av de som elsker Valentines dagen, hater den eller en som ikke bryr seg så mye? Uansett, å feire litt ekstra og gjøre noe koselig for de du er glad i er vel ikke så dumt. Her får du tips til hvordan du kan få en koselig 14. februar.

 

ID-10055031

På førstkommende fredag feirer vi Valentines dagen. Eller noen gjør det. Ikke alle er så begistret og mener det er kjøpepress fra butikkenes side, noe som stemmer på ett vis, men hva er så dumt med å gi litt ekstra oppmerksomhet til de du er glad i på en spesiell dag?!

Du trenger jo ikke kjøpe en gave men bare ha det hyggelig den dagen. Mange kvinner glemmer helt å pynte seg etter mange år i samme forhold. Da kan nettopp Valentines dagen være en dag da du pynter deg litt ekstra og gjør litt innsats. Samme kan mannen gjøre:-) Kos dere med litt vin, se en god film, gå ut og spis, feir hverandre litt ekstra og bare ha det hyggelig.

Er du singel så er ikke det noe problem. Inviter andre single venninner over og kos dere med tapas, vin og masse god mat. Se en god film eller gå ut på byen og rock løs.

Uansett, her kommer noen tips til Valentines antrekk som du kan hente inspirasjon fra.

Valentines

Håper du får en fin Valentines dag uansett hvordan du feirer den. Husk det er lov å være feminin, røde lepper, litt ekstra makeup og en sexy kjole skader ikke;-)

Sjekk ut Stylistaz stilkurs her og kjøp kurset du også nå. Vi vil gjerne ha deg med på laget!

Del gjerne posten på facebook så blir jeg kjempeglad!

Klem fra Camilla:-)

Favoritter i januar og februar!

Hei dere! Tenkte å tipse om mine favoritter i januar og februar. Egentlig skulle jeg filmet dette men det ble ikke tid til så det får komme neste måned. Her er mine absolutt mest brukte produkter i januar/februar + noen serietips!

 

04019

 

Denne glossen fra Yves Rocher har jeg egentlig hatt lenge men jeg har nyoppdaget den i mitt eget skap. Den er superfin og frisk på farge. Men det som er spesielt med den er at du får fyldigere lepper. Den er tilsatt tindvedekstrakt som gir plump effekt på leppene og det funker faktisk. Har prøvd ett par slike glosser før uten hell men denne leverer varene. Finnes her.

 

60307

 

Denne parfymen er også fra Yves Rocher. Den lukter deilig vanilje men ikke sånn søt ekkel vanilje. Jeg har alltid vært skeptisk til vaniljedufter fordi jeg ofte synes det blir for søtt men denne er jeg så overrasket over. Har prøvd flere parfymer fra Yves Rocher som ikke har vært noe bra men denne er min absolutte favoritt i baderomskapet for tiden. Fås kjøpt her. 

 

05019893104

En annen ting jeg har oppdaget på nytt i mitt eget skap er denne Thickeningkremen fra Bed Head Small talk. Den gjør underverker for å få mer volum i håret. På mitt hår må jeg føne det for max effekt. Dufter som tyggegummi og varer lenge. Jeg har planer om å bruke opp det jeg har i skapet før jeg kjøper nytt. Sparetips til deg også!!!

 

Unknown

 

Det siste produktet jeg har brukt mye i vinter er denne bodylotionen fra I love… med dufter strawberry & milkshake. Den lukter fantastisk og er så praktisk da flasken er med en pumpe så du får prefekt mengde i hånden. Jeg hater bodylotions med kork du må skur av, blir alltid bare søl. Denne er kjempegod og den fås faktisk kjøpt på Nille i tillegg til Åhlens.

 

 

cw31tvf-1-webpretty-little-liars-season-4-summer-finale-aria-joins-magic-trick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seriefavoritter jeg har pløyd gjennom i januar og februar er siste seong av Pretty Little Liars og The Carrie Diaries. Nå vet jeg ikke hva jeg skal se bortsett fra Trueblood. Har du tips til meg?

 

 

 

Lyst å sjekke ut Stylistaz stilkurs kan du gjøre det her og boken min får du kjøpt her.

Ha en super kveld:-)

Klem fra Camilla

 

 

1 2

Blogglistenhits