March 2014 archive

Glossybox

Her kommer en video der jeg forteller hva Glossybox er. Har du også lyst på en pakke i posten hver mnd der du får teste ut ulike produkter og få skreddersydd hva som passer for deg? Meld deg på du også her.

 

 

I stilboken min får du den raskeste veien til en garderobe du elsker. Nå kan du får 20% rabatt på boken om du oppgir kode WAFFLESSAY20 når du betaler. Koden gjelder ut 31 mars. Kjøp boken her.

Klem fra Camilla:-)

 

50 år og fab!

Mange av de mine lesere har etterlyst tips til hvordan å kle seg når de er over 50 år og noen har hatt lyst til å gi litt stilråd til sin mor eller svigermor. Her kommer tips til hvordan du kan bli 50 og fab!

 

demi-moore

I dagens samfunn så vil også damer over 50 år se bra ut og gjerne yngre ut enn man faktisk er. 50 er det nye 30 så her er det bare å ta for seg. Før i tiden da jeg var barn husker jeg bestemor hadde mange venninner som kledde seg i blomstrete kjoler, permanenten var godt plantet på hodet og gebisset inntakt.

 

I dag er ikke det å bli 50 år noe å gruve seg til. Positive sider med å bli 50 er du har all verdens tid til deg selv, barna er ute av redet og du kan virkelig bruke tiden på deg selv, velvære, spa, bli ny dager eller turer i skog og mark.

 

Du trenger ikke bry deg om kjendisenes jag etter å se yngre ut. Vær deg selv og gi huden masse fuktighet ved hjelp av gode kremer og bruk selvbruning isteden for å grille deg alt for mye i solen.

 

Det kan være vanskelig å hente inspirasjon fra kjendiser som er over 50 år. Jeg må si jeg er sjokkert når jeg googler og finner at de fleste over 50 i Hollywood har gjort en eller annen operasjon….

Det trenger ikke du gjøre. Ved hjelp av litt oppgradering i garderoben din kan du bli 50 og fab. Her kommer litt inspirasjon fra kjendiser som er over 50 år.

 

50 fab

 

 

Hent inspirasjon fra kjendiser på den røde løperen når du selv skal på fest. De fleste over 50 går for litt klassiske kjoler med ett fint snitt. Gode tips er ikke for korte skjørt eller kjoler, bruk duse og klassiske farger som grått, blått, grønt, sort og hvitt.

 

50 fab2

  • For å bygge opp en fab garderobe når du er over 50 år kan du satse på gode ettersittende kjoler som klenger seg til kroppen din og viser dine former
  • En fin dressjakke må du ha den kan brukes til både jeans, skjørt og over kjoler
  • Florlette bluser er fine og ikke minst praktiske når du kommer i overgangsalderen (noe alle gjør før eller siden…)
  • Mange over 50 liker ikke å gå i pumps eller sko med hæler. Velg da kule loafers eller andre flate sko som gjør deg ung til sinns
  • Er du over 50 så er sjansen stor for at du føler du har grevinneheng (løs hud under armene som henger), da kan du bruke cardigans til t-skjorter uten ermer og til ermeløse kjoler
  • Blyantskjørtet er klassiskt og passer supert til deg
  • Lange kåper er å foretrekke, sett litt preg på antrekket ved å gå for en i litt fint mønster eller en med farge på

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å fornye deg eller gi stiltips til din mor/svigermor. Del gjerne bloggposten på facebook så blir jeg kjempeglad:-)

Nå kan du bygge opp din perfekte garderobe om du leser rådene i stilboken min. Du får akkurat nå 20% rabatt om du bestiller innen 31 mars. Oppgi kode WAFFLESSAY20 når du betaler. Kjøp boken her. 

Ha en super uke:-)

Klem fra Camilla

Video av mine favoritter for februar

Her kommer en liten video der jeg forteller om mine favoritter i februar. Jeg foretrekker nesten alltid budsjettprodukter men liker å legge mer penger på gode produkter når jeg virkelig finner noe jeg liker. Min rensekrem har jeg brukt i snart 2 år og jeg er overbevist om at den har “skyld” i at min hud endelig er kvitt kviser og urenheter. Nå har jeg faktisk fått mer tørr/normal hud og det er jeg glad for. Sjekk ut mine favoritter her:

 

Stylistaz stilkurs – kurset jeg hjelper deg med dine frustrasjoner rundt egen stil, gir deg mer tid i hverdagen og sparer deg for masse bomkjøp. Kjøp kurset her. 

Stilboken som hjelper deg å bygge opp en garderobe du elsker. Kjøp boken her. 

 

Ha en strålende dag!

Klem fra Camilla:-)

 

Vinnerne av konkurransen!

God søndag! Da er vinnerne av konkurransen trukket. Alle hadde jo gode begrunnelser så derfor ble det en trekning.

 

Winner-copy

Vinneren av boken…..Hilde Rostad.

Vinneren av Style Coach Online……..Marianne Hægstad Risdal

 

Gratulerer. Vinnerne blir kontaktet av meg.

 

Klem fra Camilla

5 råd som funker for tynt og flatt hår!

Plages du med tynt og flatt hår, noe som vi sliter med her i norden, så har nå jeg satt sammen 5 tips til hvordan du kan få en manke som ser mer ut som Victoria Secrets modellene sin. Les videre for 5 tips til mer volum. 

 

 

large

 

Hvem vil vel ikke ha mer volum i håret sitt og se ut som man våkner opp med surfercurls etter en dag på stranden? Desverre er ett problem vi sliter med her i norden- tynt og fint hår. Hårstråene hos oss nordboere er mye tettere og tynnere enn hos kvinner i andre deler av verden. Vi forsøker jo alt vi kan med krøller, sprayer etc men det funker ikke i lengden å bruke 1 time på badet hver morgen.

 

Fortvil ikke, jeg sliter med samme problemet og ønsker meg mer volum og glans i håret. Drømmen er vel å ha hår som modellene på catwalken til Victorias Secrets.

Uansett, her kommer 5 råd til hvordan du tar best vare på ditt tynne fine hår og gi det en løft som gjør at håret ditt virker tykkere.

5 råd som funker for deg med tynt og flatt hår!

 

1. Ikke tilfør produkter som volumkrem, surfspray i alt for vått hår. Da vil ikke produktene få trekke godt nok inn og gi deg den volumiserende effekten du ønsker. Klem vannet ut av håret lett med ett håndkle og påfør så produkter i halvtørt hår.

 

2. Veldig tynt og fint hår blir oftere flokete enn hva tykkere hår blir. Derfor må du være ektra påpasselig å gre håret ditt oftere slik at det ikke floker seg og gir deg slitasje når du grer det ut. Gre deg før du dusjer sånn at det floker seg mindre i dusjen og det er lettere å gre etterpå. Gre også håret før du legger deg om kvelden og selvsagt når du våkner på morgenen.

 

3. Ikke la håret ditt tørke ut ved bruk av harde produkter. Volumsjampo som du sikkert bruker er de hardeste produktene på markedet fordi de stripper håret ditt og dermed gir deg det volumet du øsnker, men det de egentlig gjør er å slite mer på håret ditt. Ikke bruk volumsjampo til hver hårvask men forsøk å heller bruke en sjampo med fuktighet som tilfører håret pleie. Balsam må du heller ikke hoppe over om du synes håret blir tungt av det. Bruk da kun balsam ut i lengdene.

 

4. Rett flatt hår ser ofte tynnere ut enn det er. Test ut ulike teksturprodukter krøllekrem, saltvannspray, paste etc. Krøll håret også om du ønsker med slettetang noe som går superkjapt når du lærer teknikken.

 

5. Hvis du skal sette opp håret ditt så ikke sett det oppe i en stram knute eller hestehale. Det kan da virke enda tynnere og man kan se ut som man har mindre hår en hva som faktisk er tilfellet. Sett heller håret opp i en løs knute, du kan gjerne tease håret litt eller bruke en god spray fra Tigi tease in a bottle. Den gir deg en super løft.

 

 

Hva er dine beste tips til å få mer volum i håret? Del i kommentarfeltet nedenfor.

 

Er du lei og frustrert over din egen stil? Sliter du deg i håret over dine bomkjøp? Er du drittlei av din garderobe og kunne tenke deg å få kontroll? Da kan jeg hjelpe deg i mitt nettbaserte stilkurs. Klikk her for å kjøpe kurset som er en investering i din egen fremtid. Det gir deg mer tid, mindre frustrasjon og mer selvsikkerhet på hva du skal velge når det kommer til klær og makeup. Med en sikker stil tør du ta nye valg i livet og du vil også spare penger på mindre bomkjøp. Kjøp kurset i dag her. 

Ha en strålende uke!

Klem fra Camilla:-)

 

1 2

Blogglistenhits