May 2014 archive

Bli en New York fashionista med disse tipsene

Elsker du serier som “Sex and the City”, “Gossip Girl” og “The Carrie Diaries”? Liker du pulserende liv og høye glass med champis i? Da skal du lese videre for å få rådene som gjør deg til en ekte NYC fashionista.

 

ID-10050423

 

 

New York City er en av mine drømmebyer. Jeg har enda ikke vært der men elsker å se det pulserende motelivet på Manhatten og 5 ave i Gossip Girl og Sex and the City.

 

Både Serena og Carrie ble moteikoner i seriene og satte NYC på kartet som en av de mest innflytelsesrike motemetropolene blant unge kvinner. Hvem har vel ikke drømt seg vekk og ønsket antrekkene til Carrie. For ikke å snakke om det flagrende flotte håret til Serena med de fargerike antrekkene.

 

Mitt store ønske er å komme meg snart til NY og da både for å oppleve selve byen og dens atmosfære, men også for å shoppe litt kule nye klær.

 

Moten i de 4 store motemetropolene er faktisk veldig ulik. Først ut blir derfor moten i New York. Har du lyst å bli en NYC girl og sprite opp garderoben som Carrie og Serena? Du kan følge noen råd her eller finne din unike stil med stilkurset mitt som gir deg personlig stil som passer deg.

Her er hva du skal gjøre for å bli en NYC girl!

 

carrie

 

 • Bruk dine fineste antrekk i hverdagen. Paljetter og røde pumps på en mandag funker fint. Du er jo en NYC fashionista tross alt
 • Finn deg ett lite hjørne på soverommet der du lager en walk in closet eller ett eget rom. Heng opp dine favoritter så de synes og bruk kun klær du elsker
 • Sett en rose på antrekket. Enten på en topp, jakke eller genser. Evt kan du bruke en brosje du har arvet. Vær orignal
 • Drikk cosmopolitan i fancy glass. Eller ta deg ett glass champagne på en tirdag. En ekte NYC girl gjør som hun selv vil og ikke som andre sier hun skal gjøre
 • Bruk din mest fargesprakende paraply og ikke gjem deg vekk. En jente fra New York synes i trafikken og er ikke redd for å bruke farger
 • Arvegodset som perler bruker du til t-shirts eller lasser på i mengder for en kul effekt

 

Trenger du enda mer tips så kan du lese stilboken min som gir deg drømmegarderoben du alltid har ønsket deg.

For å få Serenas stil skal du se etter følgende: 

 

serena

 

 • Krøll håret i løse myke bølger og strip det i en gylden nyanse for å få liv i det
 • Ikke kle deg kjedelig på kontoret. En tettsittende kjole med en dressjakke til spriter opp antrekket
 • Ikke vær redd for å kle deg feminint. Skjørt og kjoler gir deg en myk og glamorøs look i hverdagen
 • Til fest og spesielle anledninger kan du gå for lange kjoler som gir deg en ekte hollywood look
 • Store vesker og klassiske kåper passer til alle dine NYC antrekk selv om de er i sterke farger. Sats på tilbehør da i form av grått, beige, sort eller hvitt
 • Ikke vær redd for farger. En ekte NYC fashionista skal synes i terrenget

 

Nå vet du hva som skal til for å bli en ekte NYC fashionista. Nå vil jeg vite hva du skal gjøre for å få mer New York i din garderobe. Legg igjen en kommentar nedenfor og del gjerne bloggposten på facebook.

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

Slik kan du kle deg til konfirmasjon

Skal du i konfirmasjon denne våren og ikke vet hva du skal ha på? Les videre jeg har satt sammen noen friske fine antrekk som gjør deg klar til den store dagen. 

 

ID-10095640

Å konfirmere seg er en stor ting for de unge i dag. Du kan vel selv huske tilbake til den dagen da du knelte fremfor presten og fikk en fin fest til ære for deg.

 

Jeg husker i min konfirmasjon så hadde jeg på meg en blå shortsdress med en hvit skjorte under, strømper og sorte lakksko. Jeg skulle ikke ha bunad for det hadde alle de andre, dessuten husker jeg at jeg syntes det vart litt for dyrt med bunad til at mamma og pappa skulle legge så mye penger i det.

 

I ettertid har jeg ikke vært i så mange konfirmasjoner men jeg synes at antrekket til gjestene til en slik anledning bør være pent og pyntelig men ikke for alvorlig heller.

 

Du kan som gjest fint velge kjoler i blomsterprint, kjoler med farger, duse toner er fint og bruk litt fresht tilbehør i form av fargerike øredobber, store armbånd eller spreke sko.

 

Det er ikke så mye som ikke er lov her sett i forhold til i ett bryllupp der du ikke skal ta glansen fra bruden. Her kan du fint velge å gå i både hvitt, sort og rødt.

 

Er det en jente som konfirmere seg gå for røde og rosa toner på klær og tilbehør og er det en gutt så kan du velge pastellblått, marineblått eller sort kjole.

 

Slik kan du kle deg til konfirmasjon

konfirmasjon

 

Bunad er jo selvsagt et sikkert stikk så har du det kjør på. Men det kan jo være varmt denne dagen og da er det mye bedre med en enkel og florlett kjole.

 

Håper du fikk litt tips til hva du kan ha på deg neste gang du skal i en konfirmasjon. Likte du denne posten så del den gjerne på facebook med dine venner. Bruk knappene nedenfor.

PS: siste dag med 25% på stilguiden min. Oppgi kode MEMORIAL25 når du handler. Klikk her for å kjøpe boken.

Ha en fin kristihimmelfart i morgen og lykke til med den store dagen til alle konfirmanter og familier rundt om i landet.

 

Klem fra Camilla:-)

 

Video: Favoritter for april

Her kommer min favoritter for april. Hver måned prøver jeg ut nye produkter eller finner tilbake til gamle ting jeg har glemt som ligger i min overfylte makeup bag. Jeg har mye å ta av men ofte blir det slik at man finner sine favoritter og holder seg til dem. Har du prøvd noen av disse vil jeg gjerne høre fra deg. Legg igjen en kommentar nedenfor. Jeg vil også ha tilbakemelding på hva du har lyst at jeg skal snakke om i neste video.

 

Her kommer videoen av mine favoritter for april måned

 

 

Her finner du link til produktene som er omtalt i videoen.

– Neglelakk fra Essie i fargen “mint apple candy” kr 129,-

– Håndkrem fra L’Occitane kr 79,- travel size

– Blush fra Nars i fargen “Orgasm” $ 30

– Eyeliner & shadow fra Jelly Pong Pong GBP 10.50

– Parfyme fra Dolce & Gabbana ca kr 352,-

– Øyeskyggepallett far The Balm “Shady lady vol 1” kr 365,-

– Smykke fra SB Smykkedesigner sjekk henne ut her 

 

Håper du ble inspirert til å finne nye favoritter du også. Vi sees i neste video.

 

Klem fra Camilla:-)

Slik kler du vekk muffin top!

Sliter du med å skjule sideflesket eller såkalt kalt muffin top? Da er du ikke alene. Det er mange av oss som må skjule hankene som gjør antrekket lite tiltrekkende. Les videre for mine beste tips til en sexylook uansett kilo og kroppsfasong.

 

Er du drittlei av å ha muffin top som sjenere deg? Sliter med å finne noe som passer i din garderobe? Jeg vet akkurat hva du muffinhanskes med. Etter jeg fikk mitt andre barn så er ikke magen like slank som før. Men det er bare å innse at det er ikke alt man får gjort noe med (nei jeg gidder ikke trene 6 ganger i uka og kun spise proteiner, glem det). Da er det jo fint å vite at klær skaper illusjoner og kler du deg riktig så kan du kle vekk de sjenerende “love handles”.

 

Ikke vær frustrert over at du har litt mye til overs, de fleste damer i dag har det. De færreste er sylslanke og selv tynne damer har litt sideflesk. Jeg vet råd. Ved å følge ett par triks i boka kan du kle deg smalere og virke tynnere.

 

Her er mine beste metoder for å virke smalere.

 

 

Sånn vil vi vel ikke se ut eller?

muffin topg

Tips 1: Ikke bruk bukser som er for lave i livet. Som du ser på bildet ovenfor så er disse buksene alt for lave og de stikker inn i sideflesket og gjør at disse damene får muffin top. Unngå dette ved å bruke bukser som går over det tykkeste punktet i siden.

Tips 2: Ikke bruk belte på en bukse med lav liv. Se ovenfor. Det stikker seg inn i siden og gjør looken uflatterende. Sats heller på å bruk ett belte i livet som fremhever midjen din.

Tips 3: Til stramme kjoler kan du godt bruke en god hold in truse eller hold in strømpebusker. Disse sitter godt og gir deg en slank siluett og håndtakene glattes ut under kjolen.

Tips 4: Bruk empire topper for å skjule en stor mage. Disse er fine og romslige men gir samtidig en siluett der du virker slankere.

Tips 4: Let etter bukser som sitter bra på din kropp. Jeg vet det kan være frustrerende men om du investerer i personlig shopper eller velger å få med en venninne som kan hjelpe deg så tror jeg du blir fornøyd og kan klare å handle på egenhånd neste gang.

 

Dette skal du se etter

tips

 

Har du flere tips som kan komme til nytte så vil jeg gjerne høre det. Legg igjen en kommentar nedenfor. Del gjerne bloggposten på facebook om du mener andre kan ha nytte av den.

Har du lyst på en trendy stil i år så kan du få det ved å se Styleseminaret mitt online på nett. Klikk her for å komme dit. 

p.s siste dag med GRATIS frakt og 20% på stilguiden min. Oppgi kode MOMSANDGRADS når du betaler. Klikk her for å komme til boken. 

Ha en super uke.

Klem fra Camilla:-)

Styleseminar online på nett!

Dessverre fikk jeg ikke gjennomført mitt Styleseminar i Bodø i april. Jeg har derfor laget en kortversjon til deg der du kan få innblikk i vårens trender, lære om den franske chic looken, makeup ABC, de beste produktene og hvordan du legger en makeup på 5 min.

mint

 

Dersom du har lyst å få masse ny inspirasjon så kan du kjøpe Stylesminaret online her. OBS! Intropris nå er kun kr 199,- tilbudet går ut den 18 mai. Normal pris etter det vil ligge på 399,-. Slå til i dag og få masse ny inspirasjon til en trendy look i vår og sommer. Dersom du ikke vil betale med paypal kan jeg sende faktura.   Klem fra Camilla:-)

1 2

Blogglistenhits