June 2014 archive

Hva klær sier om deg!

Har du tenkt på hva klær egentlig sier om deg som person? Kanskje tror du at det betyr lite og ikke har så mye å si. Tro om igjen. Det har alt å si. Les videre for å lære hvordan du kan kle deg for å si det du mener.

 

Har du noen gang følt deg utilpass i en situasjon der du var for lite pyntet. Du dukket opp på en fest der alle andre hadde festkjolen på mens du kom kledd i jeans? Det har hendt meg og det var ikke noen bra følelse. Andre ganger kan man være for pyntet der de andre har kjøpt på med en laidback stil. Du kan aldri vite sånn på forhånd uten å spørre og sjekke ut litt hva kleskoden er.

Når det kommer til det å kle seg i jobbsammenheng vil jeg si det har alt å si. Når du vil mene noe og bli tatt seriøst må du kle deg ID-10019862deretter. Beklager men jeg tar ingen seriøse om de tropper opp i sandaler, bare føtter og en slitt t-shirt fra 90 tallet. Da blir jeg fokusert på klærne og tenker hva han der karen der mener med den stilen?!

Andre ganger kan jeg blir så forfjamset over damer som lasser på meg makeup at en skulle tro de hadde gått makeupe kurs hos Lilli Bendriss (google henne så ser du hva jeg mener). For mye sminke kan virke som en maske og at du forsøker å skjule noe.

Det viktigste du skal tenke på når du kler deg er følgende:

 

 

– Hva er det du sier med dine klær?

– Hvilke farger bruker jeg og hva sier de om meg som person?

– Blir jeg tatt seriøst med de klærne jeg går i?

– Vil jeg kle meg for å blende inn eller vil jeg kle meg for å skille meg ut?

– Hva er mitt budskap og får jeg det frem uten at min stil tar bort oppmerksomheten?

 

 

Enten vi vil det eller ikke så er vi mennesker meget dømmende. Det tar oss kun 3 sekunder før vi har gjort oss opp en mening på hva hvordan den andre motparten er. 3 ting som beskriver deg på 3 sekunder er ditt kroppsspråk, ditt håndtrykk og hva du har på deg.

Så neste gang du skal holde ett innlegg, kle deg for å møte nye kunder eller på intervju tenke etter om hvordan motparten vil tolke deg.

 

Mine best klestips til deg som kvinne som vil lykkes!

 

– Dresser i farger som lyseblått, lys grått eller blått er fint og skaper litt pondus

– Høye hæler er alltid å foretrekke. Du kommer opp i høyden og virker mer selvsikker

– Heller “overdressed” enn “underdressed”. Viser du at du har stil så viser du også at du mener alvor

– For en litt løsere look gå for en mørkeblå jeans til sorte, blå eller hvite skjorter

– Kle deg i hvitt for å virke uskyldig og rødt for å tiltrekke deg oppmerksomhet

– Er du sjef og vil virke som en av de andre, rull opp ermene på skjorten for en lett og ledig look (dette pleide Obama å gjøre i sin valgkamp)

 

For å gjøre ett godt førsteinntrykk så bør du kle deg pent. Men om du begynner i ny jobb så bør du heller se etter hva kleskoden er og tilpasse deg deretter. Din personlige stil vil alltid skinne gjennom uansett ved valg av tilbehør som sko, vesker, øredobber, ringer og makeup.

 

Trenger du hjelp til å se bra ut på jobben eller som gründer stå fram og tiltrekke deg flere kunder så kan jeg hjelpe deg. I mitt Stilkurs på nett “Stylistaz stilkurs online” kan du lære alt som må til for å få en look som du vil elske og som vil kunne passe inn i din hverdag. Les mer her.

P.S: Siste dag med INTRO pris på min nye bok “Kvinner tjen mer penger nå!”. Dersom du ikke har kjøpt boken bør du gjøre det nå til kun kr 99,-. Normal pris vil ligge på 169,-. Kjøp boken her. 

 

Jeg ønsker deg en super sommer og at du slapper av og nyter ferien!

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

Lyst på en personlig hilsen fra meg?

Hei!

 

Det er mange som har spurt om ikke de kan få en personlig hilsen i min første bok “Få alle menn til å snu seg etter deg – en stilguide for å vekke din indre hottie!”. Det har ikke vært mulig før inntil nå. Boken bestilles på Lulu.com og trykkes i Italia ettersom folk bestiller.

Men nå har jeg selv fått trykket opp endel bøker så vil du ha din personlig hilsen fra meg og boken i posten før ferien starter til kan du bestille på stylistcamilla@gmail.com. Pris kr 200,- inkl frakt. Tar kun 1 dag å sende i posten.

Nyt boken på stranden, under parasollen på hytta eller på flyplassen mens du venter på å ta av til sydligere strøk.

1380629_636230016407575_1062768877_n

 

Ha en super dag!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Kvinner tjen mer penger nå!

cover1

Har du lyst å tjene mer penger, lære å få kontroll på egen økonomi, spare smart og tenke over hva framtiden kan bringe deg av uforutsette overraskelser? Da har jeg skrevet boken du må ha.

 

Min intensjon er å flere kvinner i Norge i dag skal tørre å stille krav og komme seg opp lønnsmessig, våge å starte bedrift ved siden av jobben og slutte å drømme om frihet men ta steget ut i dag. Det er ikke vanskelig du må bare tørre å ta grep og det er kun du som styrer over din egen framtid. Ting vil skje i ditt liv men er du da forberedt om det skulle komme en økonomisk krise? Har du tenk på framtiden for dine barn? Og hva om renten skulle gå opp til 8 – 10 %. Ville du klart å sittet med huset da?

 

I boken sår jeg frø som får deg til å spire og gro og etterhvert blomster. Du vil kunne få bedre kontroll, mer økonomisk selvtillit og ikke minst håp om at din framtid er lys.

 

Alt dette i en 54 sider E-bok tenker du? Ja faktisk og for kun kr 99,- i introperioden kan du sikre deg dette. Er ikke du verdt å bruke 99,- kr på så vet ikke jeg.

Les mer og bestill boken i dag her.

 

 

 

Pakk smart til ferien!

Er du håpøs når det kommer til å pakke til ferien? Fyller du kofferten med alt for mye klær eller drar på på ferie og pakker feil? Her kommer min beste råd for å pakke smart til ferien 2014. 

 

Nå begynner det virkelig å nærme seg sommerferien 2014. Mange er muligens allerede igang men de fleste starter nok rundt midten av juni og begynnelsen av juli. Men har du klart for deg hva du må pakke med deg i kofferten? Kanskje du begynner 2 uker i forveien og planlegger ID-100261450ned til minste detalj eller du hiver alt i kofferten kvelden før og håper for guds skyld at du husket bikinien og solkremen. Uansett hvilken type du er så kan det være greit å ikke overplanlegge eller ta alt på sparket. En mellomting er vel det beste.

 

Jeg har opplevd å ha for lite med meg på ferie, for mye, pakket for kalde klær og pakket feil ting med. Det var ikke før jeg fikk mitt iditosikre opplegg at jeg klarte å pakke med måte og rett.

 

Dersom jeg skal på bilferie gjelder andre regler. Da pakkes alt som kan med i bilen mens når det kommer til flyreiser og koffert så man man tenke litt nøyere på hva man tar med. Pakkingen tl ferie avhenger av hvor man skal. Badeferie og storbyferie krever ulike pakkinger. Samme med ferie i Lofoten eller ferie på Sørlandet.

 

 

Mine beste råd for å pakke smart til ferien!

 

– Sleng alt på sengen som du har lyst å ha med. Finn antrekk som passer sammen og tenk kombinasjoner. Feks en jeansshorts kan brukes både på stranda og til kveldsbruk på restuarant med en tunika til. Finn antrekk til antall dager du skal være. Her må du være hard. Alt kan ikke med i kofferten. Legg tilbake alt som ikke er med i dine planlagte antrekk.

 

– Når det kommer til sko kan det være vanskelig å begrense seg. Men tenk praktisk til hverdags hva du må ha. Sandaler, joggesko, ett par pumps og ett par slippers til stranden burde holde.

 

– Skal du på storbyferie og vet det blir shopping så begrens deg men ikke alt for mye. Du vil ha plass i kofferten men det er ikke alltid du finner det du er på utkikk etter. Det er dumt å kjøpe plagg bare for du ikke hadde med deg noe annet i backup. Dette har jeg brent meg på så derfor plalegger jeg heller lette antrekk til storbyferien slik at det uansett er plass i kofferten om jeg finner noe.

 

– Ikke glem solkrem om du skal på badeferie. Ofte er disse dyrere i utlandet enn her hjemme i Norge. Akkurat nå har mange apotek tilbud på solkremer og solprodukter. Andre ting du bør tenke på er aloe vera krem om du blir solbrent, after sun, Idoform om uhellet er ute og du får problemer med magen. Du bør også ha med deg EØS Helsetrygdkort om du reiser innen for EØS eller Sveits og blir syk. Kortet sier at du skal ha hjelp på lik linje som innbyggerne i landet der du oppholder deg.

 

– Husk også ha ta med ekstra kredittkort eller bankkort, pass, visum om det trengs og medisiner om du bruker det.

 

– Til slutt pakker jeg alltid en liten reiseveske jeg har med på flyet. Der har jeg bok, tlf, blader, våtservietter, antibac, servietter, nøtter, flaske vann (kjøpes på flyplass) og litt snacks. En fuktighetsspray kan også være god å ha på lange reiser.

 

 

Da skal du være rustet for ferien og klar for å pakke ned dine beste antrekk. Trenger du flere råd til hva som er in akkurat denne sommeren kan du lese mer her. 

 

Håper du får en super ferie og koser deg masse.

 

P.s få 10% på stilguiden min nå ved å oppgi kode JUNE10. Boken passer perfekt som ferielektyre, bare les hva Merete sier om boken  her. 

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

1 2

Blogglistenhits