July 2014 archive

Sniktitt på høstmoten 2014!

Har du lyst å ta en sniktitt på hva høstmoten har å by på? Les videre for mine favoritter fra billigkjedene. 

 

Nå er sommeren snart over og selv om vi har hatt det fint med badetøy og lette klær så blir man jo lei og ønsker å invester i litt nytt i garderoben. Ett av lyspunktene med høsten er jo nettopp det å kunne skifte litt “ham” og Bli Ny.ID-100252848

Jeg elsker høsten med duftlys, en god kopp te og litt innetid i ruskevær. ikke minst er jeg glad i å handle nye høstklær og få en ny look. Som dere vet jobber jeg som stylist og må derfor holde meg oppdatert på nye trender som rører seg i motebildet lenge før alle andre. Jeg liker veldig godt å handle både billig og litt dyrt. Men aller best er det å blande litt mix fra forskjellige butikker og ulike trender sammen.

 

I høst kan du se opp for trender som:

– Vide bukser

– Smale finbukser

– Skinnbukser

– Lady like skjørt

– Tyll

– Skinn

– Pumps med ankelreim

– Sneakers og loafers i dyreprint

– Vide brune gensere

– Crop genser (kort genser)

– Farger som brunt, sort, mørk blått og plomme

 

Mine favoritter for høsten 2014!

 

hm

Her ser du hva H&M har å by på i høst. Jeg liker de korte genserne sammen med pencilskjørt. En stor vide genser må du ha, den fineste kommer fra Stella mcCartney men denne fra H&M er en god kopi. Vide bukser som ser ut som skørt er nytt av året. Disse er nydelige til en kort jakke og en singlet under. Og loafers trenden holder seg, samme kan sies om mule sandalene. Disse er rålekre til ett par smale jeans og en lang genser.

 

laredoute

La Redoute er jo ett fransk merke og de skuffer aldri. Skjorten øverst på bildet vil jeg si er ett kupp on du har lyst på en skjorte som ligner på Isabel Marant design. En veske i zebraprint og med lang reim er perfekt til fest. Of sjekk bootsene. De er jo råfine og en god kopi av 3.1 Philip Lim (Tone Damli sine favoritter) og koster en brøkdel av prisen. disse må jeg ha! Jakken nede på bildet er lekker og minner veldig om Helmut Lang. Ett tyllskjørt er supersøtt og det kan brukes både på jobb og på fest om dy styler det skikkelig. Sist ut av mine favoritter er shortsen med blodekant. Lekkert med en sort strømpebukse og ett par røffe boots.

 

ellos

 

Ellos har kommet med nye oppdaterte nettsider og jeg synes de endelig har stylet bra. En skinnjakke er ett must i høst. Liker også den todelte sort/beige genseren i midten som kan styles kult med skinnbuksen nede på bildet. En grå lys kåpe er lekkert i høst om du går for den klassiske stilen. Og ett par pumps med ankelreim til en beige genser med gulldetaljer blir lekkert på fest.

 

 

Håper du fant noen favoritter. Jeg skal snart shoppe litt på nett og oppdatere min garderobe. Men først litt mer ferie på meg før jeg er i full sving igjen med både jobb og flere kurs.

 

I neste uke slipper jeg mitt nye kurs Stylemakeover online. Ikke gå glipp av dette tilbudet der du RASKT kan få en stilmakeover med hjelp fra meg og mine videoer online. Dette er for deg som har lyst å oppdatere deg stilmessig både på klesfronten men også lære å legge makeup som en proff. 

 

P.S. Ikke glem å kjøpe boken min “Kvinner tjen mer penger nå!” om du vil gå opp i lønn og tjene mer denne høsten. Kjøp boken her. 

 

Ha en fortsatt fin sommer!

Klem fra Camilla:-)

 

 

Kjennetegn på stilige damer!

Enkelte damer bare oser av stil. De går og står og puster mote. Spørsmål er om de alltid har vært sånn? Er de født stilige? Les videre om du har lyst å bli en stilig dame som oser av glamour.

 

Du har sett de på gata. Dama som alltid kler seg bra, har de perfekte klærne og oser av selvtillit. Selv har jeg ikke alltid vært sikker i min stil og det er først etter jeg fikk min første datter at moteinteressen kom for fullt. Det første jeg gjorde for å finne min stil var å ID-10046376tenke gjennom hvem jeg ville være. Hvem var mine moteikoner og hva hadde de som jeg ikke hadde. Penger har ikke så mye å si, du kan fint finne klær til en billig penge og se bra ut.

Men av og til vil du unne deg selv litt ekstra og da er det viktig at du vet hva som passer best til deg og din stil. For å bli en stylish dame kan du følge noen enkel råd. De franske kvinnene er jo ofte kjent for å ha en look to die for. De ser bare alltid så fantastiske ut – uten å prøve!

Men ikke bekymre deg. Du kan også bli en lekker diva på gata. Les videre for mine beste tips for å få en stil du vil elske.

 

 

 

 

 

 

 

10 ting stylishe damer gjør annerledes!

 

 1. De kjenner sin stil og sin kropp. De nekter å kjøpe noe som ikke sitter bra på deres figur og de handler aldri noe som ikke de kommer til å bruke.
 2. De kjøper sexy undertøy – om det så er bare til seg selv. De vet at det å føle seg bra innerst til ytterst er ett must for dem.
 3. De går alltid med høye hæler for å virke mer selvsikker eller for å komme opp til mennenes nivå. De har gjerne flere par i både sort, nude og hvitt
 4. De kjøper kvalitet fremfor kvantitet. De ser heller på passformen og legger penger i en god kåpe de VET det kommer til å bruke istedenfor å kjøpe 3 billige på H&M.
 5. Sminker seg enkelt hver morgen. Rutinen deres er kort og kjapp. Litt foundations, concealer, solpudder, blush, mascara og en gloss eller en leppestift.
 6. Legger ikke mye tid på hår men lar det se tilfeldig bustete ut med saltvannspray eller myke krøller.
 7. Sparer til designervekser og designer sko som løfeter ett ellers billig antrekk. Har du en litt dyr veske vil hele antrekket løftes.
 8. Spiser det de vil for å holde seg slank. Alt med måte. De driver ikke å trener i det uendelige, lett gange og jobb og litt vekter 3 ganger i uka.
 9. De nyter livet med kaffe, te og en god bok. Stylishe damer vet å sette pris på livets goder og liker å slappe av med yoga, meditasjon og velvære.
 10. De føler det i sitt hjerte når de bare ha en ting når de er på shopping. Dersom de føler samme gleden dagen etter de har sett den flotte veska går de tilbake og kjøper den.

 

Verre er det ikke. Dersom du har lyst å få en makeover kan du følge disse rådene her og vips er du også blitt en stylish dame som blir lagt merke til på gata.

Snart kommer jeg med ett superbra nettbasert Stilmakeoverkurs du må få med deg. I kurset vil du kunne få eksakte råd til hvordan du får en garderobe makeover, du lærer å legge makeup som en Hollywood stjerne og du vil kunne finne ut hva som passer akkurat din stil og din figur. Kommer mer info om kurset snart.

P.S Nå er det siste uke med sommersalg på Stilguiden min. Om du vil sikre deg den til kun kr 150,- kan du gjøre det NÅ her. 

 

Ha en fortsatt flott sommer!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Sommerklar hud!

Alle vil vi vel ha sommerklar hud som er babymyk og uten tørre partier og skjoldete brunfarge. Les videre for mine beste tips for å få huden sommerklar.

 

 

 

 

Sommer betyr mye tid uten klær på kroppen. Dvs vi sprader  rundt i bikini, bare føtter og viser legger og lår mer enn vi gjør ID-10046769tilvanlig. Da er det greit å føle seg vel og ikke dukke opp på stranden med hard hud under føttene, gule negler og skjoldete brunfarge etter mislykket forsøk på å smøre seg inn med selvbruning.

Det er deilig å kunne ikle seg lettere plagg, gå mer i høye hæler og vise frem bunfargen. Med å gjør hud og kropp litt sommerklar før ferien setter inn kan man trygt tørre å vise både legger og føtter.

Det er mange ting du kan gjøre for å få den perfekte sommerhuden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips til å gjøre huden sommerklar!

 

 • Skrubb huden godt i dusjen med en hanske eller med peeling. Dette får vekk døde hudceller, gir deg bedre blodsirkulasjon og tar vekk tørre partier på kroppen

 

 • Smør deg alltid inn med bodylotion eller bodybutter når du kommer ut av dusjen. Dette gjør at du får en myk hud som holder seg friskere og virker glødende

 

 • Smør deg inn med selvbruning for å slippe å være blek på stranden. Ikke noe gøy å se ut som ett lik eller en rød hummer

 

 • Ta deg ett fotbad og skrubb vekk tørr hud under føttene med en fotfil. Smør føttene inn med en god krem om natten for å få myke føtter

 

 • Lakk negler på tærne med en fresh farge som passer til sommeren mote. Korallfarger slår alltid an

 

 • Smør hender inn med en god håndkrem om natten og etter hver håndvask. Dette gir deg myke hender som varer

 

 • Når du har fått en fin frisk brunfarge fremhev denne med en glødende olje som gir deg en frisk fin tone på bein og armer

 

 

Da er du klar for å vise litt hud i sommer. Håper du likte tipsene og har du noen andre gode råd så legg igjen en kommentar. Bruk knappene under.

 

P.S: Ikke gå glipp av tilbudet mitt i sommer du du får min populære motebok for kun kr 150,-. Kjøp boken her. 

 

Ha en super sommerdag!

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

Få den fine sommergløden!

Har du fått litt brunfarge på kroppen og har lyst å få den til å vare eller har du lyst å få ett jevnt og fint underlag til ferien begynner? Les videre for mine beste tips til å få den perfekte sommergløden.

 

Nå er ferien godt i gang for mange og vi har rukket å få litt farge på kroppen. Men hva kan vi gjøre for å få sommergløden til å vare ID-100256685lenger eller fremheve brunfargen bedre? Jeg har laget noen gode tips til deg både før ferien og under ferien da du ønsker å stråle og skinne som ditt beste jeg.

 

På vinteren er vi bleke og gjennomsiktige i huden så på sommeren er det lov å vise mer hud og skinne som en bronsjegudinne. Litt farge på kroppen er bare sunt og det å sole seg er bare bra for kroppen. Husk alltid å bruke solkrem med nok solfaktor. Hudkreft forekommer veldig ofte hos nordmenn så det er ingen grunn til å tro at du skal være den heldige som slipper unna (ta forhåndssregler).

 

Beskytt deg også med solbriller og en hatt på hodet. I sydligere land er solen ofte veldig sterk og tar selv under en parasoll. Du vil uansett kunne bli brun og få en fin farge som holder lenge om du følger noen tips.

 

For å få fargen til å holde lengre har jeg erfart at man kan etterfylle og holde det mer ved like med å bruke selvbruning når man kommer hjem. Det jeg også pleier å gjør er alltid å smøre meg med aftersun etter en dag i solen. Det får også fargen til å holde.

 

 

 

Råd for å få sommergløden til å vare!

– Skrubb huden godt før du drar på ferie. Smør deg inn med bodylotion for å holde deg fin i huden

– Bruk solfaktor i solen hver dag. Gir deg en jevn og fin farge og du blir ikke solbrent og flasser av, dette vil ikke kunne gi deg den perfekte sommergløden. Glødende hummer er mer ordet her…

– Etter du har vært på stranden smør deg inn med aftersun eller aleovera gel. Dette får fargen til å holde seg lengre

– Når du er ferdig på din solferie så bevar fargen lengre ved å smøre deg med bodylotion eller hold fargen ved like med å bruke selvbruning

 

sol

Når du nå har oppnådd den flotte brunfargen du har lengtet etter er det ett par ting du kan gjøre for å få den perfekte gløden.

 

Slik får du sommergløden!

– Bruk ett shimmer på legger og armer for å fremheve din brune hud

– Bronsjefarge på øyenskuggen din er det flotteste du kan gjøre for å få glødende makeup

– Bruk ett solpudder med litt shimmer i på ansiktet

– Legge en blå/grønn kajal under øynene for å fremheve din brune hud

– Bruk korallfarget leppestift for å fremheve brunfargen

 

sol1

 

Da skal du være klar for å skinne som en gudinne på stranden og i ettertid. Bonsjefarger til gyllen hud er bare nydelig. Det samme kan sies om hvite kjoler og brune sko og belter. 

Ikke gå glipp av mitt sommertilbud på stilboken min til kun 150,- kr. Kjøp boken her. 

 

Bikinispesial!

Ferien er her og vi alle har lyst å se smashing ut i bikini. Her er mine beste tips for at du skal bli en bikini babe på stranden uansett hvilken fasong du har. 

 

 

 

Er du klar for ferien og har kjøpt årets bikini? Hvis ikke kan du få tips her til hvordan du kan bli en beach babe på stranden i år. Når det kommer til bikini så er det jo det aller beste å i kle seg i når varmen ikke er til å holde ut + at du får mer farge enn om du skulle ID-10046764gå rundt i en badedrakt. Likevel er det noen som foretrekker badedrakten og da må de få lov til det. Det viktigste er at du føler deg vel og har det gøy på stranden.

 

Det du skal tenke på når du kjøper bikini er å finne en som holder på plass om du har stor byste eller finne en bikinitruse med flatterende skjæring om du ønsker å virke lenger i beina eller slankere. Mange badedrakter i dag har også flatterende utskjæringer så du kan jo velge å variere mellom en badedrakt og en bikini.

Farger som er fine er de klassiske som hvitt, sort og marine. Fargesprakende bikinier er i vinden som aldri før så her er det bare å velge og vrake om du ønsker det.

Du trenger ikke legge mye penger i en bikini, men i mange tilfeller så må du betale litt for god kvalitet da særlig om du har problemer med å finne en bikinioverdel som holder bysten på plass.

 

 

 

 

Bikinitrender for din fasong!

 

byste

skjule

stor

tøy

Har du funnet din favoritt? Hvis ikke let litt i butikkene for allerede nå har salget startet. Du kan faktisk gjøre kupp om du er raskt ute. Håper du koser deg i ferien og gløder som en gudinne på stranden. Dersom du trenger hjelp til å finne din stil kan du nå slå til på stilguiden min som jeg har feriesalg på. Få boken nå til kun kr 150,-. Kjøp boken her. 

 

Klem fra Camilla:-)

 

Blogglistenhits