August 2014 archive

Video: Mine 3 beste gründertips

Klær--StylistazI 2010 startet jeg min bedrift. Jeg gjorde min hobby om til en bedrift der jeg tjener penger på noe jeg synes er gøy. Har du også lyst å komme igang med din ide eller er du en gründer med litt lite kunder og dårlig inntjening kan du nå få mine beste tips her i denne videoen. En ting er sikkert. Det å være gründer er ikke enkelt. Det tar tid, krefter og masse frustrasjoner dukker opp underveis. Men livet er nå slik uansett om du er gründer eller ei. Jeg håper du blir inspirert til å følge din drøm. Kan jeg klare det så kan du. Håper du liker videoen:-)

 

 

Video: Mine nyinnkjøp fra H&M og La Redoute

Sko--StylistazSom dere sikkert vet shopper jeg mest på internett. Ikke fordi jeg ikke liker å gå i butikker men for tiden strekker ikke til. Men full jobb, 2 barn og bedriften min i tillegg er det enklest å bare shoppe på nett og sende tilbake om noe ikke passer. Og gjett om jeg sender tilbake. Det hender stadig vekk. Men som oftest er jeg fornøyd. I videoen under viser jeg mine nyinnkjøp fra H&M og La Redoute. Håper du liker videoen:-)

 

Slik rydder du best i din garderobe!

Veske--StylistazHar du overfylte skap med klær du aldri bruker, klær som er for små, klær med lappene på? Svarer du ja på noen av disse spørsmålene så kan du lese videre for mine beste tips til en garderoberensing. 

 

 

Nå er høsten på trappene og det er på tide å fornye sin garderobe litt. Men før du setter i gang kan det være lurt med en liten garderoberensing. De som nå går mitt kurs Stilmakeover online har en egen modul der jeg lærer vekk mine beste tips til hva du må gjøre for å få en garderobe makeover. I kurset går vi litt i dybden og tenker på mange ting for å virkelig gjøre om på sin garderobe.

 

ID-10046777-2

Men jeg kan gi deg noen råd på veien for å komme i gang. 

Det første du må gjøre er å kvitte deg med ting du ikke bruker. Gi de vekk til familie, venner, fretex etc. Før i tiden ble jo gamle klær og sengetøy bruk til å veve matter, der er vi nok ikke i dag med alt for liten tid til slike ting. Derfor kvitt deg med det du ikke trenger.

 

Det andre du kan gjøre er å henge frem plaggene på en stang (walk in closet) for å bruke kun dine favoritter i hverdagen. klær som ligger gjemt vekk i hyller og langt bak i skapet blir glemt. Ergo ikke brukt!

 

Det tredje du kan gjøre er å kun handle ting du vet du får bruk for. Neste gang du skal på shopping (om det så er på nettet) så skriv ned hva du må ha. Dersom det ikke står på listen skal det ikke inn i din garderobe. Slik sparer du både plass i skapet og ikke minst penger.

 

Det var mine beste råd før du setter igang å investerer i nye ting i din garderobe. Ikke glem at du nå kan få mitt nye videokurs “10 dager til mer glamour i hverdagen” til kun kr 199,-. 10 videotips levert til din innboks i 10 dager. Prisen går opp den 24 august så slå til nå. Det vil si kun kr 20 pr dag du investerer i deg selv. Er du ikke verdt det?

 

Håper du får en fin uke.

 

Klem fra Camilla:-)

Video: Høstmoten 2014

Veske--StylistazNå har jeg filmet en ny video der jeg forteller litt om høstmoten og hva jeg allerede nå har investert i. Håper du blir inspirert og følger min youtube kanal. 

 

 

Har du ikke sikret deg stilguiden min kan du gjøre det nå. Bruk kode TWODAY14 for å få 25% rabatt på boken. Klikk her for å kjøpe boken. Koden gjelder til 18 august. 

Ha en fin helg!

 

Klem fra Camilla:-)

1 2

Blogglistenhits