September 2014 archive

Makeupkurs for dummies!

makeupkurs

 

Føler du deg grønn på makeup og ikke vet hva en skråkost brukes til? Eller sliter du med å få øyenskygge til å holde seg hele dagen? Alt dette og mer lærer du i mitt nye nettkurs “Makeupkurs for dummies”. Les alt om kurset her. 

OBS! Introprisen går ut den 5 oktober.

Video: Gründertips – 3 bøker som funker!

I denne videoen tipser jeg om 3 bøker som har hjulpet meg i min gründertilværelse. Om du selv er gründer eller har lyst å starte opp så kan disse bøkene være til hjelp. Jeg leser sikkert 3-4 bøker i mnd og helst på Kindle på tlf. Jeg klarer ikke vente med å få bøkene i posten og jeg liker ikke å fylle skapene med ting så derfor er dette supert. Kindle appen får du lasdtet ned gratis.

Har du ikke sjekket ut mine bøker som jeg har skrevet kan du gjøre det her og her.  

P.s stilboken kan du få tilsendt direkte fra meg nå. Bare send meg en mai til stylistcamilla@gmail.com.

 

Video: Tjen kr 5000,- ekstra i mnd

I denne videoen gir jeg deg tips til hvordan du kan klare å tjene mer i løpet av en måned. 3 tips til hvordan du kan skrape sammen kr 5.000,- mer i måneden. En ting er sikkert, alt lar seg gjøre om man bare vil det nok. Derfor er det mulig også for deg å kunne klare dette. Selv har jeg brukt disse metodene for å spare til en Paristur og kjøpe ny sofa. For flere tips til hvordan du kan tjene mer penger kan du sjekke ut den populære boken min “Kvinner tjen mer penger nå!”. 

 

 

Spiller du hovedrollen i ditt eget liv?

Leppestift--Stylistazhovedrolle

 

 

Spiller du hovedrollen i ditt eget liv? Dette spørsmålet synes jeg er verdt å tenke litt på. Jeg oppdaget det i filmen “The Holiday” (som jeg forøvrig har sett 20 ganger) da en av damene i filmen, Iris, var helt opphengt i en forlovet mann og ville ikke gi slipp på han. Han ringer og plager henne og vil selvfølgelig ha henne gående på gress. Det er i en scene at Iris blir kjent med en gammel filmregissør på over 80 år at han spør henne “Iris spiller du hovedrollen i ditt eget liv eller er det andre som har regien?”.

 

Hva med deg? Er det du som styrer ditt liv og dine handlinger utfra hva du ønsker eller føler du deg låst i den stilen du har, jobben din, familieforholdet og lenkte til huslånet? Vi har alle våre forpliktelser som skal gjøres og forventes av oss. Men likevel er det mulig å leve ut sin hovedrolle i livet. Det gjelder bare å finne den. Tenk deg dette: Du blir bedt om å spille i din drømmerolle for en hollywoodfilm. Hvem er du da i den rollen? Beskriv henne utfra måten hun er på, hva hun har på seg, hvilke egenskaper hun har, hennes livsstil og familieforhold. Tenk deg at dette var en rolle du kunne gli inn i. Da er spørsmålet hvor langt fra den rollen er du i dag?

 

For å finne ut om du har regien i eget liv så spør deg selv om du har mulighet til å piffe opp din hverdag litt mer, ta mer kontroll og si nei til ting som tapper deg for energi. La oss si du nå var 90 år og satt foran vinduet på kjøkkenbordet ditt og jeg spurte deg følgende “Var du fornøyd med det livet du levde? Var du hovedrolleinnehaveren i ditt liv? Hva angret du på at du ikke gjorde mer av?”.

 

Etter jeg tok regien i mitt liv bestemte jeg meg for å følge mine drømmer, gi ut bok, starte bedrift, skrive enda en bok, snakke sannheten om motebransjen, tørre å si nei til ting jeg ikke vil og kutte ned på ting i mitt liv som tappet meg for energi.

 

Tenk på det at det er hovedrollen i en film som skaper den gode følelsen, men uten biroller (familie, venner,kollegaer, medmennekser) vil det aldri bli noen blockbuster. Derfor ta grep i dag. Bestem deg for å finne din stil og look, ta grep om din drøm, slutt å syt om alt du ikke kan gjøre noe med og “move your ass” i retning av dit du vil. Det skjer ikke noe før du starter.

Husk det er din stil. ditt liv. Lev det nå!

 

Jeg hjelper deg å piffe opp hverdagen i riktig retning av mitt 10 dager kurs til mer glamour i hverdagen og dersom du trenger å tjene mer penger har jeg boken for deg. 

 

 

 

Slutt å vær så redd!

Klær--StylistaznyttÅ se bra ut og kle seg moteriktig hele tiden er vanskelig. Ingen klarer det konstant, selv ikke kjendisene. Se bare på bilder der paparazziene har knipset blinkskudd der de ikke har den beste dagen. Sånn er det jo for oss alle. Vi er jo bare mennesker og det er lov å feile. Likevel så kritiserer du deg selv og sammenligner deg med med modellen på coveret av Elle som har sittet i sminken i 2 timer for å få hår, makeup og klær perfekt. Uansett hvor mange feelgood kampanjer som kommer om at du skal elske kroppen din, være fornøyd med deg selv eller hvordan du skal roe ned for å finne balansen i livet klarer du bare ikke følge opp og det ender med at du blir enda mer deprimert over at ingenting funker. Ergo mer skuffet over deg selv.

 

Bladene og motebloggere pøser ut info hver uke om ting du MÅ gjøre for å se bra ut. Du må ha denne tingen, du kan ikke leve uten en spesiell lipgloss og du må gjøre sånn og sånn for å bli en perfekt mor, partner og ikke minst finne den jævla balansen i livet. Hvis du vet hvor den helsikes balansen i livet er fortell meg det. Jeg vil aldri dit. Jeg liker best å ha kaos rundt meg for da jobber jeg best. Adrenalin er faktisk bra for å prestere godt! 

 

Drit nå i å let etter det perfekte. Let heller etter hva ditt uttrykk er. Klær, stil og måten du er på sier mye om deg som person. Jeg vet hva det kan gjøre med en kvinne å få ett nytt syn på seg selv. Det beste jeg vet er når jeg har hatt Bli Ny dager der kunder for første gang har sagt at de synes de var vakker. Jeg blir rørt. Jeg tenker hvorfor har de ikke sett det selv. I mine øyne var de allerede vakre når de kom til meg. De trengte bare ett lite push for å stråle litt ekstra. 

 

Jeg har sett meg lei på det forskudde motebildet der vi kvinner må kle oss i spesielle ting for å se tynn ut. Jeg hater at vi må finne balansen i livet og jeg liker heller ikke at vi skal være så like. Slutt å vær så redd! Det er super enkelt når alt kommer til alt. Du velger vel selv om du vil kjøpe en rosa kjole og gå i den på jobb, er det noen som har problem med det så er det faktisk deres problem og ikke ditt. Verden og, ikke minst, Norge trenger flere fargeklatter. Hva så om det ikke passer inn på catwalken i Paris? Vi lever da vel for F… ikke på en catwalk. La hver dag være din egen catwalk der du tar på det det du vil, føler for og gjør akkurat det som passer deg.

Gi f… i det helsikes balansen, vær litt egoistisk og hopp over to-do listen denne uken. Når gjorde du sist ting som du gledet deg over og som du likte da du var barn? Finn tilbake til gleden i hverdagen og kle deg akkurat som du vil.

 

Jeg er glad for at jeg endelig har funnet min stil, mitt utrykk og at jeg tør å kjøpe akkurat det jeg liker og ikke hva motebildet skal presse på meg. 

 

Og hvis du har samme mening som meg, burde du også være glad. Vi som ikke lar oss diktere av andre men selv vil finne vårt uttrykk må holde sammen! Dette bringer meg tilslutt på tanken hvorfor jeg ville du skulle vite dette.

Jeg har laget en supportgruppe. En trygg plass å være. Ett sted der du lærer på den ærlige måten, der du får motivasjon, inspirasjon og støtte fra meg og andre kvinner. En plass der kvinner lærer på 1 uke det magasiner bruker år på å forklare deg.

Stylistaz mastermind er plassen å være for de kule kvinnene i Norge som er lei av feilinformasjon og kjedelige triks som ikke funker. Vi kvinner vet selv best ut fra hva vi har prøvd å erfart og derfor må vi stå sammen. 

Kom bli med oss kjære deg. Si ja til det livet du virkelig øsker. Si ja til å gjøre det som trengs av deg. Si ja til å slutt å vær redd og heller bli fornøyd med deg selv. Si ja til deg.

Husk det er din stil. Ditt liv. Lev det nå!

 

1 2 3

Blogglistenhits