October 2014 archive

Video: Lookbook høst 2014

Hei! Her kommer en ny video der jeg viser hvordan jeg vil kle meg i høst. Trender som dominerer nå er mye strikk, skinn og hvitt på hvitt. Ellers kan du gå for fluffy gensere og jakker eller helrødt fra topp til tå. Trenger du å bli oppdatert kjapt på det mest trendy i høst skal du sjekke ut mitt Høstseminar online der du får masse inspirasjon til å fornye deg og ikke minst får du råd om hvordan du kan få looken fra catwalken inn i ditt eget klesskap. Sjekk ut seminaret her.

 

Høstseminar online 2014!

Høstseminar online 2014w

 

 

Endelig klart for lansering av mitt nye seminar på nett. I dette Høstseminar online får du stålkontroll på alt som er trendy i høst. Du kan gå ut og shoppe klær, makeup og hårprodukter etter å ha sett dette seminaret her som varer på litt over 30 min. Sett deg ned med kaffekoppen og lytt og se hva jeg har å fortelle. Kjøp seminaret her. 

OBS! INTRO prisen på kr 199,- gjelder kun i dag. Jeg liker folk som tar action med engang og de skal bli belønnet. Enten vet man om man liker noe eller ikke. Så enkelt er det! I morgen går prisen opp til kr 399,-.

Video: Nyinnkjøp i høstgarderoben!

Nå er det lenge siden sist. Jeg holder nemlig på med noe som lanseres i slutten av mnd og det betyr at det blir mindre tid her inne. Men jeg har tatt meg tid til å lage ett par videoer som kommer i løpet av ett par dager. I den første videoen her viser jeg deg mine nyinnkjøp til høstgarderoben min. Mitt nye Høstseminar online 2014 lanseres også senere i dag. Da får du enda mer tips og hva du skal gå for i høst. Her kommer videoen, vi høres snart:-)

 

Ny runde med Stilmakeover online

Stilmakeoveronline-3

Har du lyst å være med i neste runde av Stilmakeover online? Jeg starter nytt nettkurs den 13 oktober der du får tilgang til mitt kursmaterialet og snakke med meg pr tlf og skype. Jeg har nå INTRO pris til kun kr 1990,-. Prisen går opp til 2500,- den 10 oktober. Om du tror dette er noe for deg så les mer her. Har du spørsmål så send meg en mail eller PM på facebook.

 

 

1 2

Blogglistenhits