November 2014 archive

Black Friday tilbud!

Black Friday

 

 

Som takk for at du leser min blogg og følger meg har jeg supertilbud i dag med 50% på alt. (gjelder ikke Bli Ny dag, Personlig shopper og sminkekurs Bodø). Klikk her for å se hva du kan kjøpe av meg. Når du har bestemt deg så bare send meg en mail til stylistcamila@gmail.com for å bestille. Tilbudet gjelder kun i dag og ut fredag 28 november.

Ha en strålende fredag!

 

Camilla

Julegavetips!

Hei dere! Nå er det ikke lenge igjen til advent og jul. Jeg vet det er mange som allerede har startet på julegaveshoppingen og kanskje du allerede er ferdig. Uansett så kan det være vanskelig å finne på noe å kjøpe til venner og familie men også det å skulle ønske seg noe selv er ikke alltid lett. En har jo som regel det en trenger. Men jeg har laget en liten julegaveliste til deg med tips om hva du kan ønske deg i julegave i år. Send link til kjæresten, mamma, bestemor eller noen andre som du har fått spørsmål fra om hva du ønsker deg.

 

 

julegaver

 

Affilliate lenker

 

 

1. En skikkelig bra rettetang er noe alle jenter med litt lengde på håret bør ha. Med denne fra GHD, som er den beste på markedet, kan du rette ut håret, lage beachy krøller eller lage vakre hollywood krøller på 10 min.

2. En digg fluffy cardigan er alle jenters komfortable inneplagg i år. Denne i lys grå er perfekt til en t-shirt og en behagelig jeans mens du slanger deg i sofaen med en kopp te eller kaffe og leser en god bok.

3. Disse duftlysene fra Voluspa er mine aboslutte favoritter. På høsten er jeg nesten avhenging av å ha sånne i stua. De lukter utrolig godt og varer i en evighet. I denne pakken får du 3 stk i passe små str som du kan ha rundt i huset feks på badet, i gangen og i stua.

4. Dette flotte superundertøyet fra Kari Traa er vel noe alle jenter drømer om. Det er superfint, praktisk og ikke minst god kvalitet på. Dette skal du ønske deg om du ikke vet hva du vil ha til jul. Kommer garantert til å få bruk for i vinterkulda.

5. En klokke i rosé gull er noe av det vakreste du kan ha på armen. Den er stor, herreinspirert og passer til alt. Jeg elsker denne varianten som kommer fra Triwa som forøvrig er ett godt klokkemerke.

6. Hva med nytt iphone deksel til jul? Dette fargesprakende kommer fra Marc Jacobs og frisker opp i en ellers trist går hverdag.

 

Så der har du listen for i år. Selv ønsker jeg meg opplevelser og nytt kamera. Dersom du har lyst å gi gavekort på en opplevelse til noen eller du vil ønske deg selv kan jeg tilby det her. 

Håper du fikk noen gode tips og har en strålende uke!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Video: 6 makeuptabber du gjør og hvordan unngå dem!

Er du skyldig i disse 6 makeuptabbene? Den ene av dem er noe som de fleste kvinner sliter med. Det er ikke alltid lett å vite hva som gjør at makeupen ikke sitter slik den skal. I denne videoen kan du se hva som er de 6 vanligste makeuptabbene og råd til hvordan du kan unngå dem.

NB! Nå setter jeg opp prisen 20% på alle kurs og tjenester. Vil du kjøpe noe fra meg kan du gjøre det nå før prisen går opp. Se her. 

Video: Styleseminar på Scandic Havet!

Her kommer en liten video der jeg viser litt av hvordan Stylseminaret på Scandic Havet var. Damene som kom fikk mulighet til å vinne gavekort på Dermika, Restaurant Smak og sminkekurs hos meg. Dessuten fikk de en full goodiebag med masse flotte prøver og produkter. Snacks og forfriskninger i flotte omgivelser ble det også. Har du lyst å se litt fra denne dagen klikk deg inn på videoen nedenfor.

Bli en italian fashionista!

Er det en by i verden der kvinner oser av stil må det være Milano. Italienske kvinner har noe ekstra over seg når det kommer til mote. Har du lyst å få en liten italiensk dose stil over deg? Les videre for mine beste råd. 

 

Vi vet alle at den franske kvinner kan kle seg. Men vi må ikke glemme at mange av de største designerne i verden kommer fra den italienske motebyen Milano. Det som kjennetegner den italienske kvinnen er at hun går i klassiske enkle plagg kombinert med dyre2 vesker og alltid det lille ekstra som ingen andre klarer å mixse og kombinere. En av de mest ekstreme italiensk fashionistanene er jo Anne Della Russo. Du har sikkert sett henne med sine fargelgade antrekk og røde hår, hun lasser også på med tilbehør i form av smykker og øredobber.

 

Men hva er det de italienske kvinnene har som vi nordboere mangler? Er de født med stil, en form for eleganse eller mangler vi rett og slett ett motegen som de tydeligvis har fått? En av Italias største eksportartikler er jo nettopp design og kvalitet. De fleste italienske familier i dag har en form for design på seg. Enten det er dyre klokker, sko, vesker, klær så finner du alltid ett merke de står for. De liker å bruke egne merker og kjøper ikke mye fra andre land da stoltheten er stor i dette landet.

 

Har du lyst å vite hva du kan gjøre for å bli en italiensk fashionista så kommer svaret her.

 

 

1

5 ting som den italienske fashionistaen gjør!

 

Hun er selvsikker. Hun bærer klærne på en stolt måte og kjøper ett par nøkkelplagg hver sesong. Istedenfor mange ting investerer hun i kvalitet laget i sitt eget hjemland og bærer det som om det skulle vært flagget hun gikk med

Hun har funnet sitt uttrykk. Uansett om hennes stil er glamørøs, enkel, avant garde eller preppy så går hun all in. Hun gjør ikke noe halvveis. Hun er dedikert til sin stil og vet hva hun liker å gå med

Hun har ett øye for detaljer. Du finner ulike stiltyper i Italia. Den enkel men detaljerte designlooken der klærne snakker for seg eller den med masse tilbehør i form av smykker, øreringer og lekre sko

Hun går for skreddersøm. Dette er jo nettopp det som skiller italiensk mote fra resten. De er dødsgode på skreddersøm og lager klær i enormt bra kvalitet. Ett par cm her og der kan kanskje virke lite for deg men for italienerne betyr det en stor forskjell. Å legge penger på skreddersydde klær kan gjøre din garderobe om til en italiensk motebutikk. Du vil aldri gå lei når alt passer deg perfekt

Hun bruker mye tilbehør. Rød leppestift, stiletthæler og dramatisk eyeliner finner du i alle italienske damers gardrobe, og de bruker det hele tiden. Sammen med antikke fine smykker, en signatur parfyme og ikke minst ett lekkert smil som viser at jeg oser av fashion

 

3

Italiensk stil kan oppsummeres i eleganse, sensualitet, mystikk og intriger men mest av alt personlig uttrykk. Siden det ikke handler  så mye om hva du har på deg men hvordan du bærer det opp så trenger du ikke gjøre annet enn å finne ditt uttrykk, ha en personlig smak og uttøve det for å gjøre den italienske looken til din egen. Trenger du å få din egen stil og er lei av å ikke få hjelp? Jeg kan tilby deg personlig veiledning i form av Din personlige stylist eller du kan få din egen stilguide. Dersom du tenker på å gjøre noe med det er tiden inne nå.  Det skjer ikke noe før du begynner. Do it now!

Husk det er din stil. Ditt liv. Lev det nå!

 

Camilla:-)

 

1 2 3

Blogglistenhits