December 2014 archive

Bli nyttårslekker!

Ett år er gått og vi gleder oss til å gå inn i 2015 med blanke ark og nye muligheter. Men på veien ønsker vi jo å bli nyttårslekker også. Her er min beste tips til hvordan du kan skinne på årets siste fest.

ID-100209361

 

Det er ikke mye som skal til for å gjøre årest siste fest til den beste. God mat, paljetter, stjerneskudd og champis i glasset så er du der. Men om du ikke helt vet enda hva du skal ha på deg kan du teste ut mine beste tips til å bli festens dronning. Dersom du skla feire hjemme med familine er det ingen grunn til å holde igjen. Om du pynter deg for deg selv, mannen og ungene så er det bra nok. Ikke spar på ditt beste jeg, dine nærmeste fortjener å se deg stråle. Jeg ønsker deg ett godt nyttår og takk for at du følger meg på bloggen, facebook, youtube og gjennom mitt nyhetsbrev. Party on. Vi høres!

 

Sånn kan du kle deg til nyttår!

 

antrekk

På nyttårsaften er det lov med så mye glitter, paljetter og høye hæler som du har lyst til å bruke. Kjør på. Du kan egentlig aldri trå feil spør du meg. Dersom du velger den lille sorte kjolen så bruk en jakke med paljetter til. Eller du kan gå for en buksedress og ett par store strassøredobber til gjør susen. Min favoritt er paljettkjolen. Den grønne kommer fra H&M. Du kan også velge å gå for en rød kjole siden vi fortsatt er i julestemning. Alt er lov bare prøv deg fram.

 

Test denne enkle frisyren til nyttårsfesten!

 

 

 

Denne kule mohawk frisyren som Kayley lager her testet jeg til julaften. Den ble veldig bra og er lett å lage. Funker fin til en kjole der du vil ha håret satt opp. Dessuten får du ett litt røffere uttrykk ved å blande paljetter og en kulere frisyre sammen.

 

Makeuplook til festen!

 

 

Her har jeg funnet en enkel makeup look du kan klare å legge til nyttårsfesten. Denne får alle til. Ikke vanskelig i det hele tatt. Mitt beste tips er å bruke gode koster og duse skyggene skikkelig ut. Lykke til!

 

Dersom du vil at 2015 skal bli ditt år der du skinner som en stjerne må du melde deg på Stilmakeover online. Kurset starter den 5 januar og intropris på 1990,- går ut i morgen. Jeg vil gjerne jobbe med deg og gjøre deg til en lekker og selvsikker fashionista. Meld deg på her. 

 

Ha en flott nyttårsfeiring!

Klem fra Camilla:-)

 

Salgskupp!

Da håper jeg dere har hatt ei fin julefeiring og er klar for litt salg. Jeg ser butikkene er ute tidlig og allerede nå kan du gjøre salgskupp. Her kommer mine favoritter som jeg har lyst å slå til på.

 

hm

nelly

ellos

Håper du fortsatt har en fin jul og finner dine favoritter på salget. Jeg kjører ny runde med Stilmakeover online som starter 5 januar. Meld deg på nå for å få beste pris til kun 1990,-. Kjøp Stilmakeover online her. 

Nytt makeup merke er kommet til Norge!

Jeg har testet ut ett nytt makeup merke som nå er kommet til Norge. Makeup Revolution London heter det og har en stor variasjon av øyensakygger, blush, concealer og diverse andre makeup produkter til en bra kvalitet og ikke minst billig penge. Jeg er imponert over kvaliteten og liker særlig godt skyggene og blushene. Gir en nydelig farge og glød. Makeup Revolution London får du kun kjøpt på nett her. 

 

SONY DSC

 

Produktene kommer godt pakket inn så du trenger ikke være redd for om noe er knust. Alt mitt var i god stand.

 

bilde 1

Salvation paletten what you waiting for er en perfekt palette for deg som ikke har så mye skygger fra før. Her kan du lage smokey eyes med grå, brune eller grønne skygger. Her finnes både matte skygger og skygger med shimmer i. Veldig lett å legge og holder seg godt på plass hele dagen. Best av alt den koster kun kr 99,- og fås kjøp her. 

 

Concealer paletten kommer jeg til å bruke på kunder når jeg holder kurs og foredrag. Den har en fin blanding av farger som kler den enkelte. Jeg vil si at disse passer best for dem som har tørr hud for de kan være litt oljete men det passer fint i mitt kit da jeg trenger akkurat slike concealere. Denne palette koster kr 99,- og fås kjøpt her. 

 

bilde 2

Den øverste paletten med alle skyggene er utrolig fin. Her har du nudes og nøytrale farger, matte skygger, skygger med shimmer og masse farger å velge mellom. Enkelte av fargene er helt unike og jeg har lagt min elks på flere. Her vil jeg kunne lage uante looker i det uendelige. Passer supert for deg som har lyst å ha litt av alle farger i din kolleksjon. Denne paletten koster kr 149,- og fås kjøpt her. 

 

Blush paletten Hot spice er utrolig flott og har masse friske fine farger som jeg elsker. Du trenger ikke kjøpe masse fra mac til en dyr sum når du nå får disse samlet i en og samme palett for kun kr 99,-. Paletten får du kjøp her. 

 

Her ser dere resultatet med blush på nr 2 øverst fra venstre. Øyenskyggene jeg har brukt er Salvation paletten der jeg har blandet en del grå og laget litt smokey eyes.

Jeg kan trygt anbefale dette merket til dere og kommer til å bruke dette på mine kunder fremover. Jeg kommer til å lage en video også på dette så får dere se mer av Makeup Revolution London.

 

SONY DSC

Video: Antrekk i julen!

Hei dere! Nå er det ikke lenge igjen til jul. Jeg har allerede kommet godt i gang og er snart ferdig med julegavene. Jeg har faktisk kjøpt meg to kule julegensere nå som jeg skal bruke fram mot jul. Men om du trenger tips til hva du skal kle deg i på julaften, til en julelunsj eller julefest kan du sjekke ut min nye video her. Ha en super uke!

Supertilbud på Boozt!

Nå kan du gjøre julehandelen hjemme i din egen stue. På CupoNation kan du handle både til deg selv, kjæresten og til barna. Det som er bra med butikken er at de har masse fine merkevarer så her finner du det meste du har lyst på. OBS! Tildet på 15 % rabatt gjelder alle produkter og gjelder tom 25 desember. Har du lyst å handle må du gjøre det via linken her Boozt som gir deg tilbudet. Selv er jeg veldig glad i merker som Filippa K, Ralph Lauren og Esprit. Sjekk mine favoritter nedenfor:

 

 

 

favoritter

logo

Håper du fant noe du likte. Jeg synes farger som hvitt, marineblått, grått er klassiske farger som passer til alle anledninger. Da kan du heller friske opp med en kåpe i litt mer farge for å få den rette looken.

Lykke til med handelen!

 

Camilla:-)

1 2

Blogglistenhits