January 2015 archive

Min nye bok er for salg

cover ny bok

 

 

Hei dere! Da har jeg akkurat lagt ut min nye e-bok for salg. I denne boken får du svar på hva du kan gjøre for å leve ut dine drømmer. Har du tenkt på at livet er mer enn 8-16 jobben din? Lengter du til du blir pensjonist og kan virkelig slappe av og nyte livet? Det finnes noe annet du kan gjøre og det heter – take action over ditt liv nå! Begynn i det små og les om hva jeg har gjort for å skape min bedrift, leve ut mine drømmer og klart å få ting gjort i en hektisk hverdag. Kan jeg klare det så kan du det også. Kjøp boken her nå til INTRO pris kun kr 99,-. OBS! Prisen går opp den 2 februar til kr 199,-.

 

 

Gründertips: 5 ting du kan gjøre for å tjene penger i dag!

5 gründertips for å tjene penger i dag-2

 

 

Som gründer er du avhengig av å tjene penger i bedriften din. Uansett om du har en bedrift som er i startgropen, eller du har holdt på en stund og gjerne vil tjene mer denne uken som kommer, så kan du følge disse 5 rådene som har funket for meg. Sannheten er det at om du virkelig vil noe så får du det til.

 

5 ting du kan gjøre for å tjene penger i dag!

 

– Det første du kan gjøre om du selger produkter eller tjenester enten online eller via fysisk utsalg er å ha ett flashsalg. Lag en fin annonse der du forteller om at du setter ned prisen på dine produkter med feks 30%. Informer så ALLE om dette. Send det ut i nyhetsbrev, legg ut på facebook, ta bilder og legg på Instagram, send personlig mail til faste kunder, annonser i avis etc. Poenget er at de som tar rask avgjørelse slår til i dag. La salget vare kun 1-2 dager. Dette funker jeg lover deg!

 

– En annen ting du kan gjøre er å ringe opp eller sende mail til gamle kunder om at du nå har ett spesielt tilbud til kun dem. La de føle seg eksklusive og gi dem gode rabatter om de slår til i dag. Å ringe opp potensielle kunder tar mye lengre tid enn å pleie gamle kunder. De har allerede kjøpt av deg og stoler på deg så de vil mest sannsynlig huske på det og kjøpe fra deg på nytt. De som har kjøpt av deg før er ditt gull. Ta vare på disse.

 

– Hva med å lansere noe nytt og selg det før du har laget det? Det gjør jeg hele tiden. Jeg lanserer kurs og ser om det selger før jeg lager dem. Da sparer du deg for mye tid og krefter om det ikke selger. Du kan også høre med kunder ang nye produkter du tenker å ta inn. Er dette noe de kunne tenkt seg? Hvis ja så “go for it!” Å kommunisere med sine kunde er viktig. La de føle seg som en del av din gjeng.

 

– Vær synlig nå! Alle MÅ høre om deg hvis ikke kan de ikke finne deg og heller ikke kjøpe av deg. Hvordan bli synlig? HALLO!!! Du kan rope på gata for å fortelle hva du selger, lever ut flyers, annonsere på facebook, annonsere i avisa, ringe opp mennesker, gjesteblogge hos andre, kle deg i rosa eller rødt, provosere, ringe opp aviser og fortelle om deg selv, be om å snakke i lokalradio om deg og dine ting, snakke med sidemannen på flyet. Dine potensielle kunder er overalt. Ha alltid med deg visittkortet (nei det er ikke avleggs) og vær stolt av det du har å selge. Hvis du ikke var stolt ville du vel ikke solgt det?

 

– Mitt siste råd er å gjøre det du gjorde forrige uke og gange med 10. Ta alt og 10x. Dvs om du forrige uke pitchet 2 kunder tar du 20 denne uka. Blogget du 1 gang forrige uke gjør du det 10 ganger denne uka. Lagde du 3 videoer forrige uke lager du nå 30 videoer. Ble du intervjuet 1 gang forrige uke prøver du å få til 10 denne uka. Alt er mulig om du bare gjør det. Ok jeg skjønner dette blir slitsomt men vil du ha resultater så er denne metoden meget lønnsom. Ikke bry deg om at folk sier du er overalt. Du SKAL være overalt helt til de spyr av deg. De som ikke liker deg ville ikke kjøpt av deg uansett. Get the point?!

 

Håper disse rådene gir deg ett kick in the ass og at du tar grep. Det er 100% sikkert at skal du lykkes som gründer må du ha troen på det du gjør, selge som faen og gjøre “Whatever it takes”. Jeg vil gjerne høre fra deg om dette funket. Håper du får en fin uke. Vi snakkes.

 

 

 

Video: Nyinnkjøp makeup og hudpleie!

God tirsdag til deg! Jeg har laget en ny video der jeg viser litt av mine nyinnkjøp av makeup og hudpleie. Jeg fikk jo litt gavekort til jul og da la jeg inn en bestilling hos Kicks. Først da jeg la inn ordren hadde de alt jeg ville ha men da den gikk igjennom så var ikke alt lagerført. Da jeg hentet pakken i butikken så kjøpte jeg derfor noe mer jeg fant mens jeg var innom. Har du lyst å se hva mine nyinnkjøp er kan du se videoen nedenfor. Gi den en tommel opp og like gjerne min Youtube kanal for der legges videoene ut rasker enn her på bloggen.

 

 

 

 

 

Motivasjonsmandag: Drittlei av folk som ikke gidder!

there-5

 

 

Mandag betyr Motivasjonsmandag her på bloggen. Men i dag må jeg advare deg. I dag har jeg lyst å gi deg en liten smekk. Hvorfor følger du ikke dine drømmer, oppnår det du vil i livet ditt og hva med all den klagingen på alt som skjer rundt deg?

La meg fortelle deg en liten ting at alt du har i livet ditt nå har du pga det du har gjort til nå. Dersom du ikke er fornøyd med livet ditt så er det kun deg selv du må takke. Det er ingen som sitter å deler ut gull lodd og det er de færreste som vinner i Lotto. Om du hadde vunnet i Lotto vet du hva du skulle gjort med la oss si 10 millioner?!

Jeg er så lei av folk som ikke gidder. Hvorfor gidder de ikke ta tak i sitt eget liv? Istedenfor å sitte å se på tv og slumre vekk halve livet sitt så kunne du vært halvveis til det du sier du drømmer om. Men jeg tror deg ikke.

Jeg tror ikke du egentlig vil. Hadde du villet hadde du vært der nå. Om ikke helt i mål så halvveis. Hvorfor tror du at naboen har ett så mye lettere liv enn deg? Hvorfor klager du på at hadde du bare hatt penger så kunne du gjort hva du ville? Sannheten er at du kan dersom du tør.

 

Så tenker du hvem er jeg som pusher deg til å tro at mitt liv er perfekt. Vel det er det slett ikke. Jeg må kjempe hver dag for å klare å jobbe mot mine mål. Jeg har gitt opp slaraffenlivet i sofaen, mistet tid med venner, har nesten ikke tid til å snakke med mamma på tlf. Alt dette for å jobbe mot min drøm. Det jeg brenner for.

Men jeg er ingen helt i hverdagen. De som står opp hver dag og er syke, som stabler seg på beina og gleder seg over hver dag er en gave, det er de som er helter. Spør om de lever for å klage på den tiden de har igjen.  Hva med alle de som sliter med en psykisk skjult symdom som ingen ser. De som har kun ett par uker igjen å leve fordi de har fått dødsdommen. Jenta på skolen som ikke har noen venner som blir mobbet. Den gamle damen på 90 år som ligger på sykehjem og venter på å dø.

Du har vel ikke noe å klage over sånn egentlig?! Du kan jo bestemme deg for å gjøre det du vil her i livet. Ikke la det passere deg for er det en ting som er sikkert så er det at vi alle skal den veien en dag – før eller siden.

Hvorfor gidder du ikke? Hva er det du ikke gidder? Er du egentlig fornøyd eller er det bare deilig å ha noe å klage over? Livet er vel egentlig ikke så galt likevel når du tenker etter eller?! Hvis du vil ha forandring i ditt liv så ikke gå rundt som en pusekatt. Vær en løve som synes og kjemper for det hun vil. 

 

På torsdag kommer min nye bok “Følg dine drømmer – Livet er nå!” som er en bok for deg som er lei av unnskyldninger og som heller vil få ting gjort.

Vi høres:-)

 

Søt søndag: Bananmuffins

SONY DSC

 

 

Hei dere!

 

Søndag og bakedag. I dag var det så vidt jeg klarte tanken på å bake pga influensa som herjer. Men jeg fikk nå laget disse gode bananmuffinsene fra Nigella ekspress boken. Egentlig skulle det vært karamell på toppen men det hadde jeg ikke. Disse var veldig enkle å lage og på 20 min i ovenen på 200 gr var de ferdige.

Dette er ett supert tips til deg når du har bananer liggende som er blitt bløte eller alt for modne så lag bananmuffins. Kjempegode og deilige å ha som matpakke også.

 

Oppskriften er hentet på s.218 i Nigella boken. Sålangt går det greit med myttårsmålet mitt om  lage mer mat fra bøker og oppskrifter. På lørdag laget jeg en deilig alt-ien gryte fra nest siste nr av Kamille. Digg.

Håper du nyter siste del av helgen og er klar for neste uke som er siste uke i januar. Tenk så fort tiden går!!!

 

SONY DSC

1 2 3 4

Blogglistenhits