March 2015 archive

Video: Nyinnkjøp fra Oslo!

Shopping i Oslo-2Det ble jo selvsagt tid til litt annen shopping i Oslo enn bare brudekjole. Jeg kjøpte bla disse nye neglelakkene fra Essie sin nyeste vår kollekson. Den lilla heter “Flowerista” og den  turkise heter “Garden Variety”. Har du lyst å se mer hva jeg handlet når jeg var i Oslo kan du klikke deg inn på videoen nedenfor. PS. I dag er siste dag med INTRO pris kr 199,- på Vårseminar online 2015. I morgen går prisen opp til 399,-. Kjøp det i dag og få tilgang med engang.

 

 

 

 

Video: Vlog fra Oslo

PicMonkey Collage

 

 

I helgen var jeg i Oslo sammen med ei god venninne. Vi så på brudekjoler til henne. Hun skal nemlig gifte seg i sommer og jeg skal være forlover. Gleder meg masse til det. Vi var på to flotte brudesalonger i Oslo. Det ble også konsert på oss, helt spontant men gøy. Har du lyst å se litt fra turen til Oslo kan du sjekke ut videoen nedenfor.

P.S: Ikke glem å kjøp Vårseminar online 2015. Her får du 40 min med vårens trender der du kan slappe av med en kopp kaffe og se og lytte til hva jeg mener er det beste å satse på i vår. Kjøp seminaret her. 

 

 

 

 

 

Nytt vårseminar online lanseres i dag!

Vårseminar online 2015-2

 

 

I dag lanserer jeg mitt helt rykende ferske Vårseminar online 2015 for deg som har lyst å lære hjemme i din egen stue, på bussen, på kontoret om vårens mote, trender og få masse inspirasjon til å fornye deg i vår og sommer. Seminaret får du tilgang til online og jeg forteller i ca 40 min om hvordan du kan finne de beste trendene på mote, hår og makeup fronten som passer for deg og din unike hverdag.

Les alt om Vårseminar online her og kjøp det i dag til INTRO pris kun kr 199,- .

Fom 26 mars går prisen opp til 399,- og der blir den stående.

Gjør deg klar til vårens begivenheter!

Skandinavisk look

På våren står begivenhetene i kø. Du har konfirmasjon, barndåp, bryllup, hagefester for å nevne noen. I den sammneheng kan det være greit å finne antrekket litt tidlig for butikkene blir for utsolgt for kjoler, sko og vesker som passer til disse begivenhetene. Når du skal i konfirmasjon, bryllup eller barndåp bør klærne være lyse og innbyddende og ikke ta oppmerksomhet fra hovedgjesten som da er bruden, dåpsbarnet eller konfirmanten.

Velg derfor klær i duse farger som lys rosa, pastell, lys gult, mintgrønn, aprikos, kremhvitt. Til dette er det lekkert med hudfargede sko som dessuten gjør at beina dine ser lengre ut (fint for oss under 160). En clutch veske er perfekt til slike anledninger der du sitter ned ved bordet endel og hører på taler, spiser og koser deg.

Velg en enkel og natrulig makeuplook til som ikke utpreger seg alt for mye. Brun øyenskygge er veldig aktulet nå i vår og sommer og passer til de fleste øyenfarger. Litt mascara, en gloss og en blush så er du klar til å gå ut døra.

I mitt makeupkurs lærer du å sminke deg til bla slike anledninger der makeupen skal være glødende og delikat. Du kan kjøpe kurset her og da har du tilgang til dette resten av din tid.

 

Håper du fikk noen gode tips til vårens begivenheter. Vi høres i morgen!

 


Video: Forny deg enkelt med dette tipset her!

Ny video!-6

 

 

Er det en ting som fornyer deg super raskt er det å bare lakke neglene. Det gjør så mye ut av en stil, for negler er noe man legger merke til. I en hektisk hverdag har man ikke alt for god tid til å lakke nelglen men tar du 10 min en kveld eller går og får det gjort hos en profesjonell så føler du deg raskt litt fornyet.

Jeg liker duse fine lakker nå på våren og mer mørke på høsten. Velg det som passer for deg og din stil. Jobber du i en bransje der du ikke kan bruke neglelakk på jobb så kan du heller kjøre på i helgene og på fritiden. Og hvis du føler du ikke kan lakke neglene på jobben fordi du jobber med bare menn og du ikke blir tatt seriøst, glem det. Jeg vet om ei jente som faktisk fikk jobben fordi hun skilte seg ut på intervjuet med lakkede negler.

Det viktigste for deg er å ha din stil og ikke bry deg om hva alle andre mener og sier. Du kan ikke gjøre alle til lags uansett. Kjør på og lakk i vei. Se videoen nedenfor om du har lyst å finne nye vår favoritter fra Essie. Alle lakkene jeg nevner i videoen kan du kjøpe fra på Cubus, Kicks eller H&M der de fører merket Essie.

Lakker jeg nevner i videoen er følgende:

French affair

Van D Go

Sand Tropez

Mint Candy Apple

Lilacism

Merino Cool

Watermelon

 

 

 

 

 

1 2 3

Blogglistenhits