3 gode grunner til å investere i en stylist!

 

Har du lyst å booke dine egen stylist og endelig finne noe som du kommer til å gå med og ikke havner lengst bak i skapet? Les videre. Jeg gir deg 3 gode grunner til hvorfor du skal investere i en stylist.

 

 

ID-10037526

Hvor ofte går du i butikker og handler klær og tilbehør i løpet av en mnd? Gjennomsnittlig handler vi kvinner klær for 16.000 i året og er du som meg i overkant interessert i å kle deg bra og følge trender bruker du sikkert 4.000 ekstra. Ergo 20.000 kr går med i året til klær som gir ca 1700 i mnd. Men hvis du går gjennom kontoutskriften din er jeg sikker på at det dukker opp masse små kjøp av ymse slag og klær du bare måtte ha og som du kom over på ren impuls. For butikker reklamerer for at vi skal kjøpe på impuls. Store plakater klistres opp før du kommer inn i butikken, de fineste mest hypede plaggene står fremst og det er alltid noen tilbud 3 for 2, 20% avslag på utvalgte varer eller andre lokketilbud som gjør at du går bananas. For legger du sammen alle småkjøp i løpet av en måned blir det penger. Men hvorfor sløse vekk penger på enda ett plagg som du bruker toppen en gang eller som havner bakerst i skapet?

 

 

 

 

 

3 grunner for å investere i en stylist!

 

  1. Du sparer penger. Kanskje høres dette rart ut for å booke en stylist koster jo penger, men i det lange løp sparer du penger fordi du blir sikker på din figur og hva som kler akkurat deg. En stylist ser deg for det mennesket du er, kjenner dine frustrasjoner angående klær og figur. Du kan spørre henne om alt du lurer på når det gjelder farger som kler deg, hvilke trender som holder seg og hva som er sikre stikk å satse på. Særlig er det lurt å bruke en stylist om du har planer om å få en ny stil da kan du be henne finne feks 5 antrekk som du kan bruke i en ny jobb som krever mer kleskode. Men andre ord du sparer penger fordi du lar deg ikke lokke av tilbud lengre. Du investerer heller penger i bra kjøp som du lærer av ved 1 time personlig shopper. Jeg anbefaler at du hver mnd setter av 500 kr til en reise du har lyst å ta isteden for impulskjøp. Min erfaring er at reiser gir meg dobbelt opp av hva en masse flyktige shoppingturer til kjøpesenteret gir meg. 
  2. Du finner noe som passer din figur. Vi er alle ulike og kler forskjellige ting. Jeg selv er feks pærefigur så jeg vet hva som passer meg og hva jeg skal styre unna. Jeg husker jeg hjalp ei dame engang med å finne kjole til en spesiell anledning. Jeg valgte ut en kjole hun aldri i livet ville funnet på å ta med i prøverommet selv men hun ble rett og slett stum. Kjolen satt perfekt på henne og fremhevet hennes nydelige timeglassfigur. Det ble dessuten napp ute på byne den kvelden hun hadde på seg kjolen, så jeg får ta litt av æren;-) I etter tid har hun fortalt meg at det er blitt hennes yndlingskjole og hun har fått masse komplimenter for den. Poeng. en stylist finner noe som kler deg, er ærlig på en fin måte og gjør at du kjøper klær du føler deg vel i.
  3. Du investerer i deg selv. Dette punktet er viktig, for når brukte du egentlig penger på deg selv som du synes er luksus? Mange sier til meg at “nei Camilla personlig shopper det er luksus”. Jeg svare ja hva så. Er du ikke verdt litt luksus i hverdagen mellom alt stress på jobb, henting av unger i barnehage og på skole, innkjøp av mat, vasking av hus og ikke minst den daglige ryddingen som din partner aldri tar seg av. Det er ikke hva du investerer i en stylist som er interessant men hvor mye DU er verdt som er interessant. Tenk litt på det.

 

Har du lyst å spare penger, finne noe som passer for deg og for en gangs skyld i ditt stressende liv bruke litt penger på DEG som kommer til nytte så kan du booke meg for personlig shopper. Klikk her for å lese mer.

For deg som ikke bor i Bodø så kan du glede deg. Jeg gir ut en bok snart som gir deg all info du trenger når det kommer til hva du bør kle deg i, fargevalg osv. Stay tuned!

 

Personlig-shopper-Bodø

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hvor mye penger bruker du i måneden på klær og tilbehør?

Hvis du ønsker å følge meg for daglige tips på facebook så kan du gjøre det her.

Ha en super dag!

Klem fra Camilla

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits