3 ting du må legge av deg for å nå dine mål!

Er du en av de som aldri når dine mål. Den nye dietten bryter du etter 3 dager, du kommer alltid forsent på jobb eller det blir aldri noe av dine målsetninger i livet. Les videre for å finne ut av 3 ting du må legge av deg for å nå dine mål.

 

ID-100177835

Nyttårsforsettene er forlengst lagt på is og nå er sommeren her med alle sine goder. Alle dietter brytes og målsetninger utsettes til høsten. Men hva med å allerede nå planlegge hvordan du skal forbedre livet ditt fremover? I august setter jeg opp en plan for bedriften min for hele 2014.Da vet jeg med sikkerhet hva jeg har lyst å fokusere på fremover og hva som jeg sikter mot.

 

Jeg liker sommeren da man kan ligge å lese en god bok i solen og drømme seg bort og tenke på hva som jeg vil oppnå videre i livet.

 

Selve målprosessen er vel lett for de fleste men det er bare det å holde seg til den som er vanskelig. Jeg vet akkurat hvordan du har det for jeg har vært der selv. Jeg skal fortelle deg en hemmelighet at boken min skrev jeg faktisk for 2 år siden. Det tok altså 2 år før jeg fikk fingeren ut og fikk den publisert. Prosessen med å få den publisert startet i februar og da jeg tok tak i meg selv og fikk jobben gjort møtte jeg masse problemer på veien.

 

Jeg vil derfor hjelpe deg å nå dine mål ved å fortelle deg hva som hjalp meg med å nå mine mål. Fortsatt har jeg problemer med å følge mine egne råd men ved å være obs på sine egne svakheter og stå på og jobbe kommer man langt og når sine målsetninger.

 

3 ting du må legge av deg for å nå dine mål!

 

* Synlighet. Å være synlig er ofte tungt og vanskelig i Norge. Mange lever etter janteloven og vil ikke stikke seg fram ved å fortelle om sine mål og drømmer i livet. De er redde for å bli snakket om, ikke bli likt eller at familien ikke skal godta hvem de egentlig er. De jeg beundrer mest i dag er homofile som tør å være synlige og stå frem og være seg selv. Takk og lov for at vi er kommer så langt i Norge i dag at de fleste homofile kan leve uten fordommer og skråblikk fra samfunnet.

 

Coach Christina Morassi sier det så fint at for å være en suksessfull gründer må du tørre å være på coveret av alle magasiner. Du må tørre å være synlig og vise deg fram. Hvordan skal ellers dine framtidige kunder finne deg?!  Du er jo der tross alt for å hjelpe noen med å løse ett problem.

 

Før jeg utga boken min hadde jeg alle disse monstrene oppe i hodet. Hva om ingen vil lese den? Hva om alle tror at jeg er noe? Hva om ingen vil kjøpe boken min? osv osv.

Derfor er mitt første råd til deg. Tør å være synlig. Ta den ubehagelige samtalen som vil forandre ditt liv, som gi deg respekt. Tør å finne en annen jobb eller ta en annen utdannelse om du mistrives i jobben. Tør å be om lønnsforhøyelse. Start ditt nye liv og rop det gjerne ut på facebook. Du har en stemme og fortjener å bli sett og hørt. Mange vil høre om din livshistorie og hva du har opplevd.

 

*Utsetting. Dette lille monsteret bor i nesten oss alle. “Jeg gjør det i morgen”. “Det er ikke så farlig å spise en sjokolade nå kl 22 det er jo ingen som ser meg, i morgen skal jeg bli sunn”. “Jeg venter med å søke ny jobb fordi jeg kan gjøre det når alt annet i livet er bedre”.

 

Det er helt normalt å ha det sånn. Vi er bare mennesker og viljestyrke er bortkastet å kjempe mot. Gi heller etter for dine synder. Spis den sjokoladen, vent med å søk ny jobb og utsett prosjektet med å forandre ditt liv. Men før du gir etter tenk etter hva er det egentlig som skjer i hodet ditt. Hvis du heller gir deg selv 10 min og prøver å finne ut hvorfor du vil utsette har du nøkkelen.

 

Du kan tro jeg vred meg i pinsel for å utsette å jobbe ferdig boken. Det ble mange tunge stunder og sene kvelder men det jeg gjorde var å bite tennene sammen i 10 min så kom det av seg selv. Etterpå følte jeg en god mestringsfølelse. Jeg hadde vunnet over min egen svakhet og sa til meg selv Camilla push through it!

 

*Smerte. Ja å nå sine mål innebærer også smerte. Smerte på veien der du ønsker å gi opp. Du hater å forandre deg selv, du liker ikke følelsen av at du ikke er trygg lengre. Det gamle kjente er vekk og det nye ukjennelige kommer inn. Sånn vil det alltid være i starten for alle. Men husk at alle har det sånn. Selv Oprah har fortalt at hun er nervøs før hun går på lufta. SELV OPRAH!!!

 

“Du må derfor tåle litt smerte, tåle å ha det litt ubehagelig en

stund på veien for å nå målet. Når du har kommet deg gjennom

så er mestringsfølelsen noe du kan leve på lenge”.

 

Jeg har egentlig nå tusen grunner til å gi opp målet mitt. Livet er ikke lett og det enkleste hadde vært å gi opp. Men hva skal jeg gi det opp for? Jeg velger heller å pushe på og gjøre det jeg drømmer om.

 

Jeg er langt fra perfekt men jobber hver dag for å hjelpe andre kvinner med å finne sin selvtillit, få inspirasjon til å ta grep i sitt liv og engasjere andre til å tørre å fine sin stil.

 

Nå vil at du skal sette deg ett mål og bruke sommeren til å legge en strategi på hvordan du kan nå det. Vil gjerne høre fra deg i kommentarfeltet om hva du tenker å gjøre.

Del gjerne posten på facebook om du ønsker:-) Bruk knappene nedenfor.

Ha en fortsatt fin sommer!

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits