5 grunner til at du ikke når dine mål i 2015!

Nytt år og nye muligheter. Jeg har som alltid masse planer og mål for ett nytt år. Men ofte er det sånn at man ikke når sine mål pga ting som holder en igjen. Les hva som gjør at du ikke når dine mål i 2015 og hva du kan gjøre for å snu dette.

 

5 grunner tilat du ikke når dine mål i

 

Godt nyttår! Jeg håper du er i gang med det nye året og starter på ny frisk med alt som du vil endre i 2015. Ett nytt år betyr egentlig en ny bok med 12 kapittel og 265 sider. Der er det du som må fylle de sidene der. Det er kun du som kan bestemme hvordan de skal skrives og oppleves. Jeg har sluttet med å ha nyttårsforsetter for å bli ett bedre menneske. Nå har jeg bare mål som gjør at jeg oppnår det jeg drømmer om her i livet. 

 

Om du tror at det kommer en ny mulighet så gjør det ikke det. Livet er her og nå og det må du ikke glemme. Gjør derfor noe hver dag som gjør at du kan legge deg med ett smil om munnen. Hva er dine verdier i livet? Å hjelpe andre, være ett godt medmenneske, ta seg av familien, se bra ut, være tynn, reise, oppleve nye ting, jobbe, fokusere på bedriften din etc. Uansett hva det er du drømmer om å fullføre i 2015 så vet jeg at det er de færreste som klarer å gjennomføre. Her er hvorfor og hva du kan gjøre for å unngå dette.

 

5 grunner til at du ikke når dine mål i 2015!

 

1. Du skriver ikke ned dine mål. Dette høres sikkert rart ut men det er fakta at det som ikke er skrevet ned/synlig for deg det blir glemt og heller ikke fokusert nok på. Derfor skriv ned dine prioriteringer og heng de opp en plass der du ser de daglig. Kjøleskapet, på badet, over senga, på oppslagstavla på kontoret etc.

 

2. Du tror det handler om selvdisiplin. Det gjør det ikke. Alle kan ha så mye selvdisiplin en bare vil. Det handler om å bestemme seg og se at målet er viktig for deg. Dersom du starter på en ny vane tar det sikkert ett par uker før du er inne i den. I begynnelsen er det noe dritt for oss alle men etterhvert går det seg til. Kom deg over kneika og fokuser på det endelige målet ditt. Hvis målet er å bli 20 kg lettere så se for deg den dagen du står på vekta og har nådd det. Hva vil du føle da? Er den følelsen viktigere enn den du har i dag? Det er lett å bruke selvdisiplin som en unnskyldning. Glem det, vi alle føler motstanden mot nye ting.

 

3. Du gir opp ved første motgang. Denne er typisk. Feks om du tenker å legge om kostholdet og er superstriks i 2 uker så blir du syk går på en smell og føler alt er forgjeves. Det er det jo ikke. Om du sprekker uansett hva målet ditt er så hent deg inn igjen og start på ny giv. Vi er da bare mennesker. Hadde vi vært roboter uten følelser så hadde vi klart alt perfekt. Det er vi heldigvis ikke. Sprekker du. Kjør på uansett. Husk den som aldri gir opp må lykkes. Gir du opp vil du jo selvsagt ikke lykkes. Enig?

 

4. Du tenker for stort om målet ditt. Dvs at om du har som mål å spare 30.000 til en ferie i sommer. Så gir du opp før du har begynt fordi det er snakk om mye penger. Men det du må gjøre er å dele opp i delmål. La oss si du sparer en tusenlapp i mnd i 12 mnd. Sett det vekk på en egen konto og kall den “Sydentur”. La det gå automatisk trekk dit hver mnd. Når du etterhvert ser at penger samles opp blir du motivert til å fortsette og sette av penger til turen. For å klare 30.000 i løpet av året kan du bestemme deg for å spare litt av desemberlønna, det du får igjen på skatten + spe på med feriepenger som kommer i juni. Poenget er at om du ser for stort på ett mål så tenker du at det blir vanskelig og at det tar alt for lang tid. Feir alle delmål du oppnå og vær stolt av alt du får til. Du er på vei.

 

5. Du tror ikke nok på deg selv. Denne er så viktig. Alt i livet handler om troen på seg selv. Den som tror han kan noe kan det. Den som tror han ikke kan noe kan det ikke. Sånn er det bare. Derfor tenk at du kan! Kan naboen slanke seg så kan du. Det er du som må bestemme deg, du er mer enn god nok til å kunne klare hva som helst her i livet. Jeg har troen på deg. Husk den viktigste personen som du må overbevise om nå skal nå dine mål er deg selv!

 

Lykke til med å gjøre 2015 til ditt beste år. Er du en av de som har lyst å følge sine drømmer og gjøre sin hobby om til bedrift så kan jeg hjelpe deg. I kurset mitt “Lev av din drøm!” får du hjelp av meg til å komme i gang. Les mer her. 

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits