5 råd som funker for tynt og flatt hår!

Plages du med tynt og flatt hår, noe som vi sliter med her i norden, så har nå jeg satt sammen 5 tips til hvordan du kan få en manke som ser mer ut som Victoria Secrets modellene sin. Les videre for 5 tips til mer volum. 

 

 

large

 

Hvem vil vel ikke ha mer volum i håret sitt og se ut som man våkner opp med surfercurls etter en dag på stranden? Desverre er ett problem vi sliter med her i norden- tynt og fint hår. Hårstråene hos oss nordboere er mye tettere og tynnere enn hos kvinner i andre deler av verden. Vi forsøker jo alt vi kan med krøller, sprayer etc men det funker ikke i lengden å bruke 1 time på badet hver morgen.

 

Fortvil ikke, jeg sliter med samme problemet og ønsker meg mer volum og glans i håret. Drømmen er vel å ha hår som modellene på catwalken til Victorias Secrets.

Uansett, her kommer 5 råd til hvordan du tar best vare på ditt tynne fine hår og gi det en løft som gjør at håret ditt virker tykkere.

5 råd som funker for deg med tynt og flatt hår!

 

1. Ikke tilfør produkter som volumkrem, surfspray i alt for vått hår. Da vil ikke produktene få trekke godt nok inn og gi deg den volumiserende effekten du ønsker. Klem vannet ut av håret lett med ett håndkle og påfør så produkter i halvtørt hår.

 

2. Veldig tynt og fint hår blir oftere flokete enn hva tykkere hår blir. Derfor må du være ektra påpasselig å gre håret ditt oftere slik at det ikke floker seg og gir deg slitasje når du grer det ut. Gre deg før du dusjer sånn at det floker seg mindre i dusjen og det er lettere å gre etterpå. Gre også håret før du legger deg om kvelden og selvsagt når du våkner på morgenen.

 

3. Ikke la håret ditt tørke ut ved bruk av harde produkter. Volumsjampo som du sikkert bruker er de hardeste produktene på markedet fordi de stripper håret ditt og dermed gir deg det volumet du øsnker, men det de egentlig gjør er å slite mer på håret ditt. Ikke bruk volumsjampo til hver hårvask men forsøk å heller bruke en sjampo med fuktighet som tilfører håret pleie. Balsam må du heller ikke hoppe over om du synes håret blir tungt av det. Bruk da kun balsam ut i lengdene.

 

4. Rett flatt hår ser ofte tynnere ut enn det er. Test ut ulike teksturprodukter krøllekrem, saltvannspray, paste etc. Krøll håret også om du ønsker med slettetang noe som går superkjapt når du lærer teknikken.

 

5. Hvis du skal sette opp håret ditt så ikke sett det oppe i en stram knute eller hestehale. Det kan da virke enda tynnere og man kan se ut som man har mindre hår en hva som faktisk er tilfellet. Sett heller håret opp i en løs knute, du kan gjerne tease håret litt eller bruke en god spray fra Tigi tease in a bottle. Den gir deg en super løft.

 

 

Hva er dine beste tips til å få mer volum i håret? Del i kommentarfeltet nedenfor.

 

Er du lei og frustrert over din egen stil? Sliter du deg i håret over dine bomkjøp? Er du drittlei av din garderobe og kunne tenke deg å få kontroll? Da kan jeg hjelpe deg i mitt nettbaserte stilkurs. Klikk her for å kjøpe kurset som er en investering i din egen fremtid. Det gir deg mer tid, mindre frustrasjon og mer selvsikkerhet på hva du skal velge når det kommer til klær og makeup. Med en sikker stil tør du ta nye valg i livet og du vil også spare penger på mindre bomkjøp. Kjøp kurset i dag her. 

Ha en strålende uke!

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits