50 år og fab!

Mange av de mine lesere har etterlyst tips til hvordan å kle seg når de er over 50 år og noen har hatt lyst til å gi litt stilråd til sin mor eller svigermor. Her kommer tips til hvordan du kan bli 50 og fab!

 

demi-moore

I dagens samfunn så vil også damer over 50 år se bra ut og gjerne yngre ut enn man faktisk er. 50 er det nye 30 så her er det bare å ta for seg. Før i tiden da jeg var barn husker jeg bestemor hadde mange venninner som kledde seg i blomstrete kjoler, permanenten var godt plantet på hodet og gebisset inntakt.

 

I dag er ikke det å bli 50 år noe å gruve seg til. Positive sider med å bli 50 er du har all verdens tid til deg selv, barna er ute av redet og du kan virkelig bruke tiden på deg selv, velvære, spa, bli ny dager eller turer i skog og mark.

 

Du trenger ikke bry deg om kjendisenes jag etter å se yngre ut. Vær deg selv og gi huden masse fuktighet ved hjelp av gode kremer og bruk selvbruning isteden for å grille deg alt for mye i solen.

 

Det kan være vanskelig å hente inspirasjon fra kjendiser som er over 50 år. Jeg må si jeg er sjokkert når jeg googler og finner at de fleste over 50 i Hollywood har gjort en eller annen operasjon….

Det trenger ikke du gjøre. Ved hjelp av litt oppgradering i garderoben din kan du bli 50 og fab. Her kommer litt inspirasjon fra kjendiser som er over 50 år.

 

50 fab

 

 

Hent inspirasjon fra kjendiser på den røde løperen når du selv skal på fest. De fleste over 50 går for litt klassiske kjoler med ett fint snitt. Gode tips er ikke for korte skjørt eller kjoler, bruk duse og klassiske farger som grått, blått, grønt, sort og hvitt.

 

50 fab2

  • For å bygge opp en fab garderobe når du er over 50 år kan du satse på gode ettersittende kjoler som klenger seg til kroppen din og viser dine former
  • En fin dressjakke må du ha den kan brukes til både jeans, skjørt og over kjoler
  • Florlette bluser er fine og ikke minst praktiske når du kommer i overgangsalderen (noe alle gjør før eller siden…)
  • Mange over 50 liker ikke å gå i pumps eller sko med hæler. Velg da kule loafers eller andre flate sko som gjør deg ung til sinns
  • Er du over 50 så er sjansen stor for at du føler du har grevinneheng (løs hud under armene som henger), da kan du bruke cardigans til t-skjorter uten ermer og til ermeløse kjoler
  • Blyantskjørtet er klassiskt og passer supert til deg
  • Lange kåper er å foretrekke, sett litt preg på antrekket ved å gå for en i litt fint mønster eller en med farge på

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å fornye deg eller gi stiltips til din mor/svigermor. Del gjerne bloggposten på facebook så blir jeg kjempeglad:-)

Nå kan du bygge opp din perfekte garderobe om du leser rådene i stilboken min. Du får akkurat nå 20% rabatt om du bestiller innen 31 mars. Oppgi kode WAFFLESSAY20 når du betaler. Kjøp boken her. 

Ha en super uke:-)

Klem fra Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits