A trip down memory lane….

Nå skal dere få en artig post fra meg hehe:-) Har funnet frem gamle antrekksbilder fra 2008-2011. Her kommer del 1. Disse er fra 2008 og 2009. Det var den tiden da det var vanlig å ta outfitbilder i speilet med mobilen. Crappy kvalitet men man bjudar på som svenskene sier. Det er artig å se hvordan man forandrer seg og hva som var på moten da sett i forhold til nå. Gir meg også litt inspirasjon til å finne frem gamle klær fra glemselen…ja den var jo fin kan ikke huske hvor den jakka der er osv. Oppfordrer alle lesere som har blogg til å gjøre det samme. Del 2 kommer senere i uka. 

Her var den perioden jeg var så glad i skinnbuksa. Husker jeg fant inspirasjon til å kombinere tweed med dongeri etter å ha sett en styling på ett cover. Jeg brukte også D&G klokka min hver dag.

Her var jeg klar for konsert med Toto i Bodø spektrum. Husker jeg kjøpe den toppen fra H&M fordi jeg likte en lignenede som jeg hadde sett på Elin Kling. Var veldig inspirert av henne en periode. Brukte ofte i denne perioden å kombinere mange ulike lærarmbånd sammen på armen.

Det obligatoriske outfitbildet i speilet. Hvem husker ikke det. Her var jeg klar for moteshow på Koch. Kvelden endte med masse bilder fra moteshowet, til og med Trond Olsen i trusa fikk jeg knipset (for de som liker fotball vet hvem han er). Denne perioden var jeg glad i mine hvite converse og ett langt smykke fra Lindex. Kombinasjon jeans og kort jakke var også min favoritt.

Også farget jeg håret mørkt en perioden. Likte  å kombinere slitte tees med paljettvest med tilhørende grove boots. Her var jeg klar for en tur på byen nærmere bestemt Min Plass der endte vi opp.

Stay tuned for mer galskap:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Ja egentlig glad nå at jeg tar vare på slike bildet. Gøy å ha senere når man sitter der 80 år på gamlehjemmet og viser barnebarna. Sånn så bestemor ut i sin ungdom. Haha:-)

Britt says:

Så morro å sjå. Eg går ofte tilbake i min eigen blogg og finne ting eg hadde gløymt eg hadde. Genialt!! 😀 Likte tweedjakka/olajakkamiksen!!

stylistaz says:

Kjersti Elise: Ja ta små grep ikke for hardt for da sprekker man. Kroppen vil alltid gi motstand mot noe nytt som skjer så holder du ut 3-4 dager så er du inne i det. Takk hehe ble en kort periode jeg hadde mørkt men likte det også:-)

stylistaz says:

Kari: Tusen takk. Hyggelig:-)

kjerstielise says:

Tusen takk for støttende ord, setter virkelig pris på det 🙂 Ja, de fleste er litt sugne om kvelden :/ Men nøtter er veldig bra da, de påvirker ikke blodsukker og insulin så du får enda mere sug 🙂 Men tørka frukt er ikke såå bra, men absolutt myye bedre enn godis! 😉 🙂 Jeg tar tipsene dine til meg, og er nå mer motivert til å bytte ut matvarer litt og litt, og tenke at det er hardest de første dagene som du sier. Takk! 🙂 Og btw; så fin du var med mørkt hår! 🙂

Veldig fine bilder og antrekk <3

SV: Takk for det Camilla 😉 Så koselig <3

stylistaz says:

Maria: Ja gjør det. spennende å se:-)

Maria says:

Hehe – så morsomt 🙂 Jeg har ikke moteblogget så lenge, men kanskje jeg kan finne noen antrekk fra et år tilbake eller noe sånn 🙂

stylistaz says:

Hehe takk snille og søte Hilde:-) klem

Herlige bilder søta ♥

Klem

Blogglistenhits